Har du passion for det italienske - eller har lyst til at lære noget mere om det?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Så læs videre, for måske kan vi tilbyde præcis det du søger.

Grappa-familien er ikke "bare en restaurant". Grappa og Grappa Piccolo er et stærkt brand, hvor kvalitet og service er nøgleordene. Sammehold, udvikling og gode arbejdsforhold er også noget af det, som vi er kendt for.

Vores dygtige køkkenchef gennem flere år har brug for endnu en dygtig kok, som har lyst til at udvikle sig, bidrage til fællesskabet, har godt humør og lyst til at lave mad til glade gæster indenfor det italienske køkken.

Udover at team'et skal sikkert i mål hver dag er opgaverne bl.a. produktion og afvikling af service, udvikling og udarbejdelse af menu og naturligvis sikre at vi opretholder den høje kvalitet og service.

Vi ikke går på kompromis med kvalitet, herunder produktion og gode råvarer. Vi laver selvfølgelig alt fra bunden, inkl. vores egen pasta og det populære brød, som vi er kendt for.

Du har mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt og vi ser en lang og stabil fremtid sammen med dig.

Arbejdstiden er både hverdagene og weekender (hver 2. weekendfri) og kan være alt fra 8 til 22.30 og vi er vant til at tilrettelægge arbejdstiden efter et familieliv. Her er ordnede forhold, god tone, gode personalegoder og god personalemad - blot for at fremhæve, hvad der egentlig er en selvfølge hos os.

Du vil indgå i et team med 8 kompetente medarbejdere i køkkenet, hvor der både er uddannede kokke, køkkenmedhjælpere, pizzabagere og elever. I alt vil du få 30 nye kolleger på Grappa Piccolo i Risskov.

Restauranten er en del af Jakobsen & Co. Restauranter, og der er et tæt og inspirerende samarbejde med de øvrige kolleger på vores andre restauranter i Aarhus C, som er Restaurant Grappa, Restaurant Grappa Piccolo, Café Viggo og Rømer.

Vi forventer, at du er mødestabil, arbejder rent og struktureret og altid er præsentabel og velsoignereet.

Løn efter kvalifikationer og vi håber du kan starte til snarest. Vi venter naturligvis på den rette.

Vedlæg CV og straffeattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Risskov
  • Tirsdag den 30. november 2021

Lignende jobs

  • Kok i Århus

    Kan du se dig selv i et køkken med et kunstnerisk pust, hvor vi laver alt fra smørrebrød og salater til gourmetmad til sponsormiddage, ferniseringer, bryllupper og barnedåb?Til ARoS’ køkkenteam..
    • Kok
    • Århus
    Få mere info
  • Kok i Viby J

    BOWL'N'FUN OG THE GRILL AARHUS SØGER NETOP NU EN KOK/CATER/UFAGLÆRT MED ERFARING Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der samtidig kan arbejde i et højt tempo. Har..
    • Kok
    • Viby J
    Få mere info
  • Kok (elev) i Århus N

    Centralkøkkenet søger 2 ernæringsassistentelever med start den 1. oktober 2024.Centralkøkkenet på Aarhus Universitetshospital er en moderne arbejdsplads med fokus på trivsel, kvalitet og udvikling..
    • Kok
    • Århus N
    Få mere info
  • Kok (vikar) i Brabrand

    JobbeskrivelseNogle siger at, de fleste fejl sker på tom mave… Dette vil vi naturligvis ikke risikere i [xxxxx]Derfor søger vi lige nu en dygtig og kvalitetsbevidst kok, som sammen med et engageret..
    • Kok
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kok i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok i Risskov over tid

Dato Alle jobs som kok
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1