Kommunikationskonsulent med SoMe-kompetencer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa


Har du professionelle kompetencer med sociale medier, og vil du gerne være med til at præge Aabenraa Kommunes kommunikation? Så har vi en spændende stilling til dig.

Vi er med til at formidle budskaber på vegne af Aabenraa Kommune på tværs af forskellige platforme. Vi er samtidig med til at fortælle gode og vigtige historier internt til de 4500 medarbejdere i Aabenraa Kommune.

Vi har mange gode historier at fortælle, og vi arbejder hver eneste dag benhårdt for, at endnu flere får øjnene op for de gode historier både i Aabenraa Kommune og uden for kommunegrænsen.

Har du kompetencer til at bruge sociale medier som professionel formidlingsplatform, og har du en relevant, kommunikationsfaglig uddannelse, så kan det være dig, vi mangler til at være med til at fortælle de gode historier.

Der sker noget i Aabenraa
Du får en central placering tæt på byråd, borgmester og direktion, når der skal fortælles om alt det, der sker. Aabenraa Kommune er i stor forvandling i disse år. Byfornyelsesprojekter, nye skoler og daginstitutioner, et voksende campusliv og projekter i international skala inden for den grønne omstilling er noget af det, vi har gang i.

Læg dertil placeringen midt i en dynamisk grænseregion, hvor vi har Flensborg som naboby og mulighederne i Hamborg tæt på. Hos os er samarbejdet og de erhvervs- og uddannelsesmæssige fordele langt større end barriererne hen over grænsen. Vi er samtidig stolte af vores traditioner og vores sproglige og kulturelle mangfoldighed i grænselandet.

Alt det gør Aabenraa Kommune til et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed i, og det skal vi som kommunikationsteam fortælle om.

Kommunikationsteamet favner bredt
Du kommer blandt andet til at være ansvarlig for Aabenraa Kommunes Facebook-side, som med mere end 20.000 følgere er i top 10 over de kommunale Facebook-sider med flest følgere. Her svarer vi dagligt på borgernes henvendelser, lige som Facebook er en vigtig platform i vores historiefortælling.

Hvis du trives med forskelligartede opgaver og arbejdsdage, der sjældent ligner hinanden, så passer du ind i et fleksibelt kommunikationsteam. Det seneste år har vi beskæftiget os indgående med alt fra havneprojekter, Covid-19-budskaber, ukrainske flygtninge i Aabenraa Kommune til formidling af byrådets budgetlægning.

Vi er både involveret i dag-til-dag kommunikation i form af pressehenvendelser- og meddelelser eller borgerhenvendelser på Facebook, men vi er i lige så høj grad involveret i detaljerede kommunikationsplaner som eksempelvis afviklingen af kongehusbesøg, Tour de France eller kommunikationsoplæg på interne konferencer.

Du skal arbejde med at:

  • Producere indhold til og administrere Aabenraa Kommunes Facebookside, der er Danmarks 8. største kommunale Facebookside målt på antal følgere. Herunder annoncering og markedsføring.
  • Administrere og varetage kommunikationen på Aabenraa Kommunes LinkedIn- og Instagram-profil.
  • Producere videomateriale til brug på de sociale medier og andre digitale platforme
  • Yde kommunikationssparring til borgmester, direktion og forvaltning
  • Løse mindre grafiske opgaver til brug i den proaktive kommunikation
  • Håndtere pressehenvendelser og producere pressemeddelelser

Det er en fordel, hvis du har erfaring med en række lignende arbejdsopgaver.

Der er rig mulighed for, at du kan sætte dit præg på teamet både i din opgaveløsning og i kollegafællesskabet. Vi sætter en ære i at være både uhøjtidelige og topambitiøse på samme tid.

Hvis du skal lykkes i stillingen, er det vigtigt, at du er i stand at til at arbejde fleksibelt med store og små opgaver og med tryghed i, at én opgave ikke nødvendigvis afsluttes, før der begyndes en ny.

Du skal samtidig hvile i din faglighed og gå uimponeret til de forskelligartede opgaver, som hverdagen i teamet byder.

Om din erfaring stammer fra det offentlige eller private er mindre vigtigt, men vi lægger vægt på, at du sætter dig ind i og forstår rammerne for arbejdet i en politisk styret organisation.

Vi kigger efter:

  • At du har kompetencer til at arbejde professionelt med sociale medier. Herunder markedsføring og annoncering på sociale medier.
  • At du følger den konstante og løbende udvikling på området for sociale medier.
  • At du mestrer sparring og samarbejde med en bred række af samarbejdspartnere både internt og eksternt. Det er alt fra borgmestre, ledere og medarbejdere til eksterne grafikere
  • At du kan håndtere henvendelser fra dagspressen samt bidrage til historiefortælling gennem egenproducerede pressemeddelelser- og invitationer.
  • At du er hurtig og fokuseret i dit arbejde, og du kan arbejde på flere projekter sideløbende
  • At du har blik for/erfaring med visuel kommunikation/grafik/video mv.
  • At du kan agere i en politisk styret organisation
  • At du er en holdspiller med en tillidsfuld og uhøjtidelig tilgang til samarbejde, hvor vi altid hjælper hinanden og dagligt lærer af vores kolleger

Kommunikationsteamet er på tre personer og hører hjemme i Byråds- og Direktionssekretariatet i Aabenraa Kommune, hvor teamet referer til afdelingschefen. Vi er i daglig kontakt med et bredt udsnit af Aabenraa Kommunes 4500 ansatte, og vi gør en dyd ud af at være både serviceorienterede og venlige i vores tilgang med eksterne og interne samarbejdspartnere.

Ansættelse
Vi ønsker stillingen besat senest 1. januar 2023. Arbejdsstedet er Aabenraa Rådhus, Skelbækvej 2, 6200 Aabenraa. Kommunikationsteamet skal i udgangspunktet være tilgængeligt på rådhuset for at kunne håndtere uforudsete og hastende opgaver, hvorfor hjemmearbejde kun er muligt i begrænset omfang efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen.

Spørgsmål til stillingen rettes til teamkoordinator i kommunikationsteamet Kasper Stoof tlf.: 27 50 70 19 eller til chef for Byråds- og Direktionssekretariatet Thomas Chr. Otzen Kruse tlf.: 73 76 62 60.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og relevante bilag som Word eller PDF via linket.

Ansøgningsfristen er 17. november.
Vi forventer at afholde 1. samtalerunde 23. november og ved behov 2. samtalerunde 28. november.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d25869dd)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Aabenraa
  • Torsdag den 17. november 2022

Lignende jobs

  • Akademisk praktikant i Politik, Analyse & Kommunik...

    Kommunikationsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Nyhedsredaktør - Esbjerg

    Nyhedsredaktør til Esbjergs nye ambitiøse medie MigogEsbjergHar du fingeren på pulsen omkring alt det, der sker i Esbjerg?Er du vild med at finde og skrive stærke nyheder?Kan d..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Kommunikation og Markedsføring

    På UCL ønsker vi at skabe det bedste studiemiljø sammen med vores studerende. Derfor søger vi en studentermedhjælper til event- og studiemiljøteamet, der skal arbejde sammen med studiemiljøkoordina..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder til [xxxxx]

    Hvordan fanger vi de unges opmærksomhed med gode fyrværkeriråd? Overholder butikkerne aldersgrænsen, når de sælger tobak og alkohol? Og hvilket legetøj er egentlig trygt at give vores børn? Hv..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2