Stærk kommunikationskonsulent til forandringsformidling af digitale projekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Region Nordjylland er i fuld gang med at skabe en fremtidens it-arbejdsplads for de mange tusinde sygeplejersker, læger mv på regionens hospitaler. Det er et storstilet program, som handler mere om mennesker og organisation end om teknik. Og det er et stort forandringsprojekt, som kræver fokus på hvordan der skal kommunikeres til hvem og hvornår.

Vi søger derfor dig, der motiveres af at understøtte tekniske og organisatoriske forandringer med god og relevant kommunikation. Dig, der ser sammenhæng mellem forandringskommunikation og forandringsledelse. Og dig, der finder mening og interesse i at sikre bedst mulig understøttelse af klinikernes dagligdag på regionens hospitaler.

Stillingen er en tidsbegrænset ansættelse i 2,5 år.

Du skal arbejde med kommunikation for to store forandringsprojekter: ’NordEPJ’ og ’Digitalisering af det nye hospitalsbyggeri’. Her skal du løse konkrete kommunikationsopgaver og sikre, at visioner og nye arbejdsgange bliver tydelige for personalet, der skal arbejde med og i dem. Du skal derudover bruge din indsigt i de konkrete forandringsprojekter til at skabe et koncept for forandringskommunikation i regionen, så regionen fremover står stærkere i formidlingen af komplekse eller store forandringsprojekter. Du skal fastlægge strategierne samt planlægge og udføre kommunikationsopgaverne og er derfor både producerende, analytisk og konceptualiserende.

Målgruppen er i høj grad regionens ansatte – lægen, sygeplejersken, bioanalytikeren, lægesekretæren, lederen. Og derfor vil den interne kommunikation fylde meget. Presserelaterede opgaver løser du sammen med regionens Presseenhed.

Hvem er du?
Du har en relevant længerevarende uddannelse indenfor kommunikationsfaget og har interesse og flair for teknik og systeminformation. Erfaring med projektarbejde og/eller forandringsprojekter er en fordel.

Derudover er du:
  • analytisk stærk, iderig og initiativrig.
  • udviklings- og resultatorienteret.
  • udadvendt, kan udfordre og har gennemslagskraften til at nå i mål.
  • i stand til at drible en opgave fra start til slut og selv levere produktion af budskaber og indhold.
  • nysgerrig, dialogsøgende og motiveres af en stor samarbejdsflade med organisationen.
  • en dygtig formidler i tekst og billeder, med styr på målgrupper, behov og relevans.
  • kan finde balancen mellem detaljer og tid.


Om Nord EPJ – den nye digitale platform for 5000 sundhedsfaglige
Det nordjyske sundhedsvæsen skal tage en ny patientjournal (NordEPJ) i brug i efteråret 2021. Det betyder nye digitale platforme og nye arbejdsgange, der understøtter de kliniske medarbejder i deres hverdag. Der er stor opmærksomhed på de forandringer, som systemskiftet medfører for den kliniske dagligdag. Derfor er der lavet et projektspor, som udelukkende handler om ledelse og kommunikation, som væsentlige faktorer for en vellykket forandringsproces. For at sikre en vellykket implementering arbejdes der med en stor grad af inddragelse af alle lag af organisationen, fx Hovedudvalg og Virksomheds-MED, og der bliver sat mange kræfter ind på uddannelse og implementering i forbindelse med overgangen til nyt system.

Om Digitalisering af det nye hospitalsbyggeri
Regionen bygger et nyt universitetshospital i Aalborg Øst (Læs mere om byggeriet på .) For at sikre velfungerende IT på det nye hospital er der etableret et selvstændigt digitaliseringsprojekt. Digitaliseringsprojektet arbejder tæt sammen med byggeorganisationen om digitalisering af hospitalets infrastruktur og sammen med Aalborg Universitetshospitals projektenhed som planlægger flytning og fastlægger nye driftsprincipper og arbejdsgange. Her arbejdes fx med digital wayfinding.

Kommunikation er
Du bliver ansat i regionens kommunikationsafdeling og refererer til kommunikationschef Tina Sussi Mejlholm. Kommunikation består af ca. 30 dygtige og engagerede medarbejdere med forskellige faglige profiler, som alle løser kommunikationsopgaver for hele Region Nordjylland og regionens hospitaler og sociale institutioner. Kommunikation arbejder bla. med sociale medier, intranet, web, kampagner, rekruttering, grafisk design, foto- og videoproduktion og meget mere. Pressehåndtering løser vi i fællesskab med pressekonsulenter i Presseenheden.

Derudover skal du samarbejde med projektmedarbejdere, projektledere og ledelse i ’Digitalisering og IT’ som arbejder med NordEPJ og digitalisering af det nye Aalborg Universitetshospital.

Vi arbejder selvstændigt og sammen. Vi har ambitioner og fokus på høj kvalitet og professionalisme i opgaverne. Hos os er et godt grin en vigtig del af hverdagen. Vi har et godt sammenhold, værdsætter vores gode arbejdsmiljø og sikrer, at både medarbejdere og opgaver er i gode hænder.

Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 14.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Læs mere om regionen på .

Ansøgning
Ansøgningsfrist d. 13.1.2020.

Praktisk
Ansættelse d. 15. marts eller snarest muligt derefter.

Arbejdstid: er 37 timer om ugen og tidsbegrænset 2,5 år.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Samtaler d. 21.1.2020 i Regionshuset, Aalborg Øst. Hvis der bliver behov for 2. runde samtaler, bliver det d. 27.1.2020.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Aalborg Øst
  • Mandag den 13. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1