Kommunikationspraktikant i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Aalborg Øst

Har du flair for sprog, sans for det visuelle, og søger du en praktikplads inden for intern kommunikation? Så er du måske den fuldtidspraktikant, vi søger i Aalborg Portland til forårssemestret 2021.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Optimering af intranettet i form af strukturændringer og opsætning

  • Udarbejdelse af tekster og nyheder til intranettet

  • Planlægning og input til kommunikationsmateriale

  • Opdatering af aktuelt indhold



Du vil indgå i et tæt samarbejde med HR Specialist teamet, der til dagligt står for den interne kommunikation. Vi har dit studie for øje, og du vil derfor blive tildelt en kontaktperson, som vil understøtte dig i din opgaveskrivning samt bidrage med løbende sparring og læring.

Hvad søger vi?
Vi søger en detaljeorienteret, idérig og struktureret studerende, som er i stand til at arbejde selvstændigt under stort ansvar. Du er proaktiv og trives med at være i dialog med mange mennesker, eventuelt i forbindelse med at indsamle information. Det er vigtigt, at du brænder for kommunikation og har en naturlig interesse for at skrive. Du er ikke bange for at formidle og udtrykke dig kreativt samtidig med, at du besidder evnen til at målrette indholdet til målgruppen.

Vi forestiller os, at du:


  • Er i gang med en relevant uddannelse inden for kommunikation

  • Har erfaring med afholdelse af interviews og indsamling af data

  • Er flydende i dansk og engelsk på skrift

  • Har mulighed for at afsætte 37 timer i ugen

  • Med fordel har erfaring med teknisk opsætning



Hvad kan vi tilbyde?
Vi kan tilbyde dig en ulønnet praktikstilling af minimum 3 måneders varighed – gerne med opstart fra januar/februar 2021, hvor du har mulighed for at høste praktisk erfaring fra en international koncern. Vi tilbyder fleksibilitet i forbindelse med arbejdssted, hvor du nogle dage vil have mulighed for at arbejde hjemmefra. Derudover tilbyder virksomheden gratis frokost under hele dit praktikforløb.

Hos Aalborg Portland har vi mange års erfaring med at samarbejde med praktikanter, hvilket du kan læse mere om på vores hjemmeside:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Aalborg Øst
  • Tirsdag den 01. december 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1