Vi har brug for en kommunikationspraktikant – er det dig?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Aalborg Øst

Region Nordjylland søger en praktikant til Kommunikation. Du kommer til at arbejde med hele kommunikationspakken, men der er særligt fokus på arbejde med sociale medie, herunder indholdsproduktion, community management samt annoncering.

Alsidigt arbejde – tæt på virkeligheden
Kommunikation er et kontor i Region Nordjylland, hvor vi både beskæftiger os med ekstern og intern kommunikation, fx hjemmesider, intranet, sociale medier, kampagner, patientinformation og rekruttering. Vi har egne foto-, video- og grafiske kompetencer ansat.

Som kommunikationspraktikant får du et dybdegående indblik i de kommunikationsprocesser, der findes i en stor offentlig organisation. Du bliver en del af et kontor bestående af 30 medarbejdere som alle arbejder med kommunikationsopgaver, der er målrettet borgere, patienter og ansatte.

Din primære opgave i praktikperioden vil være sociale medier – produktion af indhold, data og statistik, optimering af profiler samt generel udvikling af regionens tilstedeværelse på sociale medier.

Du får desuden indblik i kampagneplanlægning og artikelskrivning, og kan derudover selv være med til at bestemme, hvilke grene af faget du gerne vil arbejde med ud fra din faglighed, dine personlige kompetencer og dine interesser.

Vi ser gerne, at du som kommunikationspraktikant:
  • er i gang med en relevant uddannelse, eksempelvis Kommunikation, Interaktive Digitale Medier eller Virksomhedskommunikation
  • har lyst til at arbejde professionelt med sociale medier
  • er motiveret for at arbejde med den brede pallette af kommunikationsopgaver
  • har flair for digitale systemer
  • har gode skriftlige kommunikationsevner
  • kan samarbejde i et team med forskellige kompetenceprofiler.

Derudover sætter vi stor pris på selvstændighed, åbenhed, gåpåmod og fagligt engagement.

Ansættelse og arbejdssted
Arbejdstiden er 30 timer om ugen, hvor du selv er med til at planlægge dine timer inden for tidsrammen kl. 08.00 – 15.00 mandag til fredag. Der er mulighed for at få fri til eksamener eller ved andre særlige lejligheder.

Praktikperioden er fem måneder i perioden medio august til ultimo december 2022. Den helt præcise periode kan du selv være med til at fastlægge.

Region Nordjylland betaler ikke løn til praktikanter.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Aalborg Øst
  • Mandag den 18. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1