Kommunikationsmedarbejder med flair for web og digital formidling til Børn og Unge i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Hvordan skal man efterhånden skrive en indledning, der fanger? Du har jo fuldstændig styr på kommunikation, så du kan se lige igennem alle flosklerne. Du "brænder" ikke for noget, og du "jonglerer" ikke med dine opgaver. Til gengæld er du enorm ambitiøs i dit arbejde. Og så er du rigtig stærk digitalt og på web.

De kundskaber får du rig mulighed for at udfolde, når du er med til at opbygge den digitale kommunikation i Børn og Unge i Danmarks 3. største Kommune.

Vi står midt i en spændende tid, for mens du læser det her, arbejder dine nye kollegaer stadig i Skoleforvaltningen. Men når du sætter dig i din kontorstol, så hedder vi Børn og Unge. Du kommer derfor til at arbejde i en af landets største forvaltninger og skal hjælpe med at kommunikere for og på vegne af ca. 7000 medarbejdere og 33.000 børn og unge.

Alt, hvad vi - og du - laver, handler i sidste ende om at give børn og unge mulighed for at blive så dygtige, som de kan, og hjælpe dem til at følge de drømme, som de har. Din opgave bliver i den sammenhæng blandt andet at være med til at opbygge de nye digitale platforme i Børn og Unge. Du bliver samtidig også en del af forvaltningens nye web-redaktørkorps, som skal udvikle effektive kommunikationsløsninger, der er designet ud fra brugerperspektivet.

Arbejdsopgaverne vil i starten primært være på webområdet, men der bliver også plads til alt det andet, som vi arbejder med i kommunikationsteamet, hvor vores strategiske fokus er at skabe tillid og stolthed til vores område gennem gode historier. Hertil arbejder vi med mange forskellige platforme til både interne og eksterne målgrupper.

Om os
Du kommer til at arbejde i afdelingen Politik & Strategi, som løser opgaver inden for HR, arbejdsmiljø, udvikling, sagsbehandling, analyse, ledelses- og politikerbetjening, jura, kommunikation og presse. Overskriften for afdelingen er rådgivning og support.

Du bliver en del af kommunikationsteamet på fire medarbejdere, som sammen har ansvaret for Børn og Unges kommunikation både internt og eksternt. Vi er et ambitiøst hold, som holder styr på alt lige fra events til samarbejde i og uden for huset, den daglige pressehåndtering samt forskellige kommunikationsindsatser i større organisatoriske og strategiske sammenhænge.

Om jobbet
Aalborg Kommune står overfor store digitale forandringer, som betyder, at der i 2022 skal implementeres en helt ny hjemmeside samt et nyt intranet. Hjemmesiden, Aalborg.dk, er en af kommunens allervigtigste eksterne kanaler, og med 1,5 millioner besøgende om året er det borgernes og virksomhedernes primære indgang til information og selvbetjening. Du vil få en stor rolle i arbejdet med udviklingen og implementeringen af begge platforme, herunder også i arbejdet med supportere øvrige hjemmesider i Børn og Unge.

Vi er et team, som både har lyst til og forventes at lave alt muligt forskelligt, lige fra faglige artikler, klummer, medarbejder- og elevportrætter, nyhedsbreve, videoer, podcast, web og så videre. Du skal være med til at se på alt vores indhold, og så lægger vi i teamet sammen en plan for, hvordan vi bruger al vores indhold bæredygtigt og udnytter vores kommunikation bedst muligt til gavn for flest mulige.

Om dig
Du er en digitaliseringshaj, som ikke er bange for at spørge om råd eller række ud og bede om noget – heller ikke selvom det er fra en leder eller en kollega i en anden afdeling. Vi forventer også, at du byder ind og deler ud af din viden til gavn for dine kollegaer og organisationen. Du kan lide at udvikle koncepter og ideer og teste dem af, men du er også god til at sætte ting i system og arbejde systematisk.

Du har en stærk digital profil og arbejder hjemmevant med hjemmesider og brugerrejser. Du er samtidig en dygtig kommunikatør med stor gennemslagskraft– og det gør bestemt ikke noget, hvis du kan noget helt tredje, som du gerne vil udfolde til fordel for Børn og Unge.

Du har en relevant, længerevarende uddannelse og erfaring med at arbejde med digital kommunikation og gerne i en politisk styret organisation. Du deler vores opfattelse af, at man ofte kommer længst med samarbejde, og du har stor ansvarsfølelse for dine opgaver. Du er positiv i din tilgang til arbejdet, du er god til at se muligheder og god til at skabe relationer. Det er vigtigt, for du kommer til at møde og arbejde sammen med mange forskellige mennesker.

Faktuelle oplysninger

Der er tale om en fuldtidsstilling med start senest 1. januar 2022.

Du vil få arbejdsplads i Godthåbsgade 8, i Nørresundby sammen med ca. 200 kollegaer fra forskellige afdelinger. Du træder ind i en spændende tid, hvor en omorganisering træder i kraft og nye afdelinger og snitflader skal sikre bedre opgaveløsning og samarbejde på tværs af hele vores forvaltning, og de forvaltninger, vi samarbejder med i kommunen.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til din gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist søndag den 21. november 2021.

Ansættelsessamtaler vil foregå af en første og muligvis anden runde og forventes gennemført fredag den 26. november og evt. den mandag 29. november 2021.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Ole Thinggaard på [email protected] / 99312810 eller 25202810 eller din kommende kollega Kristina Bakmann på [email protected] / 93520010.

Vil du vide mere om Børn og Unge, kan du læse vores nye forvaltningsgrundlag i denne LinkedIn-post.
Du kan også få et indtryk af den måde, vi fortæller og arbejder på, ved at kigge på Skoleforvaltningens sociale medier:
Facebook (@aalborgkommunesskoler)
LinkedIn (Skoleforvaltningen Aalborg Kommune)
Kommunens hjemmeside https://www.aalborg.dk

Endelig kan du også tage et lyt til vores podcast Noget at have det i, som du finder, hvor du finder dine podcasts. Den har været lidt Corona-ramt, men vi har store planer for næste år.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Velkommen til Skoleforvaltningen. Vi er en organisation i konstant udvikling, for det skal vi være for at følge med og i fællesskab gøre det allerbedste for børn og unge. Vores vision hedder Noget at have det i, og igennem den er det vores fornemmeste opgave at danne og udvikle dem, der er en del af vores skoler og skoletilbud. For uanset hvad vi arbejder med, og hvordan vi gør det, det er dem, det hele handler om – børn og unge i vores kommune.
Frugten af vores fælles arbejde skal være elever, der trives og bliver så dygtige, som de overhovedet kan, og det kræver meget af både voksne, børn og unge. Vi har store ambitioner og vi arbejder sammen for, at vores fælles vision når helt ud i alle kroge af forvaltningen og helt ind i kerneopgaven. Ingen må være i tvivl om, at i folkeskolen i Aalborg Kommune har vi noget at have det i.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 6.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Aalborg
  • Søndag den 21. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
4. oktober 2024 16
3. oktober 2024 15
2. oktober 2024 14
1. oktober 2024 13
30. september 2024 12
29. september 2024 12
28. september 2024 12
27. september 2024 12
26. september 2024 11
25. september 2024 12
24. september 2024 9
23. september 2024 11
22. september 2024 11
21. september 2024 10
20. september 2024 8
19. september 2024 10
18. september 2024 11
17. september 2024 12
16. september 2024 12
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 11
10. september 2024 10
9. september 2024 9
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 8
4. september 2024 6

Værd at vide når du søger job som kommunikationsmedarbejder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!