Innovation Officer, Erhvervsforskerprogrammet - Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Brænder du for at give talenter et stærkt kompetenceløft i samarbejdsprojekter med virksomheder og universiteter, der med erhvervsrettet innovation og forskning kan bidrage til Danmarks fremtidige vækst, beskæftigelse og løsning af samfundsudfordringer? Og kan du arbejde selvstændigt og beslutsomt efter disse mål, så er du måske vores nye Innovation Officer. Vi skaber fremtidens fundament
I Innovationsfonden investerer vi hver dag i landets dygtigste forskere, videns-iværksættere og virksomheder, der med nye ideer, viden og teknologi styrker Danmark og samfundets bæredygtighed. I 2021 investerer fonden knap 2 mia. kr. i forsknings- og innovationsprojekter. Det er en spændende og væsentlig samfundsopgave, vi løser – og den kan du nu blive en del af! Du får ca. 65 engagerede og dygtige kollegaer fordelt på vores kontorer i Aarhus, Aalborg, Odense og København.

Innovation Officer til Erhvervsforskerprogrammet

Du ansættes i Innobooster Plus teamet, der har ansvaret for Innobooster- og Erhvervsforskerprogrammerne. I samarbejde med kollegaer i teamet og i resten af fonden vil du have primært fokus på Erhvervsforskerprogrammet, der investerer i talentfulde mennesker og projekter. I programmet finansierer Innovationsfonden et samarbejdsprojekt mellem en virksomhed, et universitet og en ph.d.-studerende eller en post.doc-kandidat.

Du vil have en vigtig koordinatorfunktion der omfatter både drifts- og udviklingsopgaver i tilknytning til programmet og bidrager i hele kunderejsen med bl.a.:

  • Forberedelse og gennemførsel af 2-3 årlige ansøgningsrunder
  • Igangsætning, opfølgning og afslutning af projekter
  • Servicering af vores Erhvervsforskerpanel
  • Analyser i forbindelse med den løbende evaluering af programmet
  • Formidling af programmet til kunder og andre interessenter
  • Udarbejdelse af indstillinger til ledelse og bestyrelse
  • Tværgående ad hoc opgaver bl.a. i forbindelse med Innovationsfondens øvrige programmer

Vi lægger stor vægt på gode relationer til vore kunder og øvrige samarbejdspartnere, og bruger tid på kommunikation og vejledning vedr. projekter og fondens øvrige investeringsprogrammer. Vi ønsker at blive anset som en troværdig og tillidsvækkende partner. Det er derfor også afgørende, at dyder som respekt over for ligeværd, transparens og integritet falder dig naturligt.

Vi har fokus på kompetent opgaveløsning til tiden, og anvender driftsstyring som rammen for opgaveløsning. Teamet tilrettelægger arbejdet i fællesskab, og alle bidrager til, at vi både løser vores opgaver, håndterer udfordringer og optimerer vores processer. Derfor forventer vi også, at du kommer med en vilje til og ambition om at være med til at optimere og styrke vores funktion.

Er du vores nye kollega?

Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse på kandidatniveau, en god forretningsforståelse og brænder for talentudvikling og innovation. Du har erfaring fra en offentlig bevillingsmyndighed og erfaring med samarbejde mellem universiteter og virksomheder og gerne offentlige/private fonde.

Du bliver en del af et stærkt engageret miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt. Det er en fordel, hvis du endvidere er:

  • Struktureret, effektiv med blik for detaljen uden at miste overblikket
  • Fleksibel og åben over for perioder med ekstra arbejdspres
  • Kunde- og netværksorienteret
  • Dygtig til formidling og kommunikation
  • Selvstændig og beslutsom – og følger en opgave helt til dørs

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår

Du ansættes i Innovationsfonden efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Stillingen forventes besat på fuldmægtig-niveau. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Vicedirektør Ole Sinkjær på [email protected].

Søg stillingen

Vi skal have din ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter senest mandag den 4. oktober.

Vi forventer at holde første samtaler i uge 41/42 og anden samtale i uge 42/43.

I rekrutteringsprocessen kan der forekomme brug af test. Disse kan om nødvendigt blive udført af tredjepart.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Århus C
  • Mandag den 04. oktober 2021

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Do you hold practical experience within building SCADA hardware and want to find your next big career move where you can utilise your skills and knowledge? Are you Health and Safety focused and enj..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Århus N

    Do you have great communication skills? Are you structured and do you thrive when working in a team? If you are looking for an opportunity to excel your skills as well as develop new ones while wor..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Are you excited about telling great stories? Are you able to transform technical details into easy-to-understand content? And do you want to contribute to the green transition through effective com..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (praktik) i Århus

    Kommunikationspraktikant med sans for det visuelle udtryk Er du skarp indenfor kommunikation, layout og visuelle udtryk? Drømmer du om at afprøve den teori i praksis, du har lært på studiet? Så s..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 2
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4