Erfaren presse- og kommunikationsrådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Er du en stærk kommunikationsrådgiver med styr på presse, politik og gerne forvaltning? Innovationsfonden har brug for en ny kollega, der bl.a. kan kommunikere klart om grøn omstilling og innovation, visionære tech startups og langsigtede forskningssamarbejder, der finder nye løsninger inden for alt fra ny kræftbehandling til fremtidens alternative brændstoffer og cirkulær økonomi?

I Innovationsfonden investerer vi hver dag i landets dygtigste forskere, videns-iværksættere og virksomheder, der med nye ideer, viden og teknologi styrker Danmark og samfundets bæredygtighed. Fonden er en selvstændig enhed under Uddannelses- og Forskningsministeriet og investerer årligt 1,5 - 2 mia. kr. i forsknings- og innovationsprojekter.

Til den vigtige samfundsopgave søger Innovationsfonden en erfaren presse- og kommunikationsrådgiver til fondens kommunikationsteam med arbejdssted i fondens hovedkontor, centralt ved havnen i Aarhus. Vi ser gerne, at stillingen bliver besat hurtigst muligt eller senest 1. oktober.

I Innovationsfonden er kommunikationsteamets primære opgave - i tæt samarbejde med fondens ledelse - at sikre fondens legitimitet, omdømme og profil strategisk, proaktivt og på tværs af fondens aktiviteter. Herunder driver teamet fondens eksterne tilstedeværelse, presseindsats, egne mediekanaler, partnerskaber og eksterne relationer og dokumenterer fondens værdiskabelse gennem historier om fondens projekter og de resultater, de skaber.

Styr på værktøjskassen

Vi leder efter en skarp og alsidig kollega til teamet - gerne med stort engagement, kilometer i benene og styr på den kommunikationsfaglige værktøjskasse. Du skal gerne kunne tænke strategisk og lægge en plan for kommunikation og budskaber på tværs af kanaler – sociale medier, presse, events, taler etc. Du kan formidle i mange formater – også gerne i slides og notater - og hvis du har digital indsigt, erfaring med at udvikle websites, kan tale med programudviklere og følger med i algoritmerne på sociale medier, er det klart en fordel.

Vi forestiller os, at du har journalistisk eller kommunikationsfaglig uddannelse – eller anden relevant akademisk baggrund. Desuden forventer vi, at du rummer en del af følgende:

  • Erfaring med pressekontakt – både reaktivt og proaktivt
  • Tænker strategisk og kan lægge en kommunikationsplan for rette målgrupper, kanaler og budskaber
  • Erfaring med at rådgive og udarbejde materialer til øverste ledelseslag
  • Kan skrive skarpvinklet og vedkommende
  • Kendskab til statslig eller anden offentlig forvaltning eller fra politik
  • Tager ansvar for at drive opgaver frem og få dem afsluttet
  • Erfaring med web, sociale medier og evt. digital annoncering
  • Er god til at skabe relationer – både internt og eksternt i en organisation
  • Er servicemindet, men samtidig god til at afgrænse og prioritere opgaver
  • Har du siddet i en tilsvarende organisation eller arbejdet med eller haft berøring med forskning og innovation, enten på universitet eller i en virksomhed eller arbejdet med områder inden for den grønne omstilling, tech eller sundhedsinnovation, er det en fordel, men ikke et krav.

En ambitiøs, fleksibel og social arbejdsplads
Du referer til fondens chef for kommunikation, eksterne relationer og partnerskaber og bliver en del af et stærkt engageret miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt. Fonden er en ambitiøs arbejdsplads med ca. 65 dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin, gode udviklingsmuligheder, stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår

Du ansættes i Innovationsfonden efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Du vil blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængigt af din erfaring og dine kompetencer. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for eksterne relationer, kommunikation og partnerskaber, Pernille Rype Elley på 61905060.

Søg stillingen

Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.innovationsfonden.dk. Vi skal have din ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter senest onsdag d. 10. august 2022 kl. 12.00.

Vi forventer at holde første samtaler i uge 33 og anden samtale i uge 34.

I rekrutteringsprocessen kan der forekomme brug af test. Disse kan om nødvendigt blive udført af tredjepart.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Århus C
  • Onsdag den 10. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3