Bliv Communications Specialist i Nordens største it-virksomhed ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Bliv Communications Specialist i Nordens største it-virksomhed


By Ballerup

Ansøgningsfrist 2021-11-15

Søg job

Atea Communications er et lille men dedikeret team af kommunikationshjerter, der alle banker for at udbrede værdien af it samt Atea som en attraktiv arbejdsplads, leverandør og samarbejdspartner. Vi har ansvaret for Ateas eksterne PR-indsats og vores interne kommunikation og kommunikerer hver dag, hvordan it og teknologi gør en forskel for medarbejdere, virksomheder, borgere og samfund. Med godt 1.500 medarbejdere fordelt på fem lokationer over hele landet prioriterer vi den interne kommunikation, videndelingen blandt afdelingerne og sammenholdet med kollegerne højt.

Fordi Atea er Nordens største it-virksomhed, spænder kommunikationsopgaverne over mange forskellige forretningsområder, fokusområder og mærkesager. Vi understøtter forretningen med ekstern kommunikation og rådgivning inden for alt fra deltagelse i debatter, fx om brugen af sundhedsteknologi på Folkemødet og store kundeprojekter med PR-værdi, til positionering af eksperter og talspersoner inden for udvalgte forretningsområder og mærkesager som bæredygtig it, medarbejderdrevne CSR-projekter, kvinder i it, medarbejdertrivsel samt børn og it. Dertil kommer den daglige drift i afdelingen med eksempelvis udsendelse af kvartals- og årsregnskaber samt ad hoc pressehåndtering i tæt samarbejde med vores eksterne PR-bureau.

Din rolle

Vi søger en sikker, selvstændig og strategisk tænkende kommunikationsspecialist, der er fortrolig med hele paletten af kommunikationsværktøjer og -kanaler, og som vil elske at beskæftige sig med opgaver, der spænder vidt inden for kommunikationsfeltet med lige dele strategisk planlægning, rådgivning og daglig drift.

Den brede stillingsbetegnelse betyder, at du vil komme til at arbejde med både Ateas Corporate kommunikationsindsats og med employer branding, samt den reaktive og proaktive presseindsats. Du skal derfor synes, det er både sjovt og værdiskabende at påtage dig rollerne som kreativ indholdsproducent til bl.a. vores sociale medier, skribent, kommunikationsrådgiver, strateg og projektkoordinator på én og samme tid, for derigennem at sikre en sammenhængende kommunikationsindsats på tværs af både interne og eksterne kanaler.

Vores drømmekandidat

  • er en dygtig skribent og indholdsproducent, der kan spotte de gode historier om Atea, vores kunder og medarbejdere, og som ved, hvordan de skal formidles og ikke mindst vinkles til forskellige målgrupper og kanaler på fejlfrit dansk.
  • har lyst til at præge Ateas employer branding på sociale medier og spiller en central rolle i forhold til at føre den ud i livet.
  • har erfaring med videooptagelse og -redigering.
  • ved, hvordan man skaber en sammenhængende kommunikationsindsats på tværs af både interne og eksterne kanaler samt i pressen.
  • trives med en uforudsigelig arbejdsdag med mange varierende opgaver.
  • er vant til – og har evnen til – at navigere i en stor og sammensat organisation med et komplekst interessentlandskab, og forstå vigtigheden af det.
  • har fem års erfaring fra en lignende stilling. Brancheerfaring er ikke et krav, men interessen for og lysten til at formidle historier om, hvordan it og teknologi forandrer og udvikler vores samfund, er en klar fordel.

Det kan du se frem til

Atea er en uformel og fleksibel arbejdsplads med højt til loftet og frihed under ansvar fra første dag. Vi har en sund kantineordning, fitnessrum, kaffebar, fredagsbar og mange andre goder, som forsøder vores hverdag.

Vær med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld men for den frihed og det udbytte, det kan skabe for vores samfund. Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

Vi håber, du har lyst til at blive én af alle os. Du kan læse mere om at arbejde i Atea her: www.Atea.dk/karriere

Interesseret?

Send en motiveret ansøgning og CV via nedenstående link senest d. 15. november. Vi afholder løbende samtaler i Ballerup og forventer opstart omkring 3. januar 2022.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationsdirektør Maja Nordal Brenøe på 42140246.

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Ballerup
  • Mandag den 15. november 2021

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Greve

    Fri kontakt
    Vi skal skabe forandring inden for et område, hvor kommunerne ikke kan nøjes med at agerer som myndighed, men også som medejer af forsyningsselskaber, som organisation og som facilitator. I det arbejde er kommunikation en kernefaglighed og en forudsætning for at opnå resultater.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København K

    Opportunity A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company responsible for moving 20% of global trade every year. With a dedicated team of over 100,000 employees across 130 cou..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Om stillingen Som kommunikationsdirektør hos [xxxxx] får du en nøglerolle i at lede og forme bankens kommunikationsstrategi. Din kerneopgave er at sikre en professionel og troværdig..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 3
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1