Ambitiøs koordinator med gode kommunikationsevner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Ambitiøs koordinator med gode kommunikationsevner

Vil du have ansvar, stor synlighed og mulighed for at påvirke tingene i et rigtig godt team?


Har du høstet et par års erfaringer i krydsfeltet mellem koordinering og kommunikation, og kunne du tænke dig et spændende job i en stabsfunktion, der på mange måder er den lim, som binder en stor division sammen? Hvis ja, kan du ikke alene se frem til en central rolle, du får også stor synlighed ift. direktører, ledere og medarbejdere. Der er tale om et barselsvikariat fra 1. marts 2023 og året ud.

Intern kommunikation, kundemålinger og diverse opgaver fra events til administration

Du bliver en del af Sekretariatet for Landbrug & Erhverv i Topdanmark. Vi er divisionens maskinrum med ansvar for at understøtte forretningen. Det handler bl.a. om at styrke kundernes oplevelse af Topdanmark, understøtte arbejdet med forandringer og sikre en velfungerende og effektiv forretningsplatform i hverdagen. Du får to primære fokusområder og bidrager sideløbende med håndtering af teamets øvrige opgaver, der både omfatter mere praktiske opgaver og planlægning af events m.m.

Den ene hovedopgave handler om intern kommunikation med vægt på ledelseskommunikation til divisionens ledere og medarbejdere. Herunder udarbejder du bl.a. præsentationer og oplæg for vores forskellige direktører samt får Kommunikationsafdelingens strategiske budskaber sat ind i divisionens kontekst. Den anden hovedopgave handler om ansvaret for vores kundemålinger, der har topprioritet. Vi kan kun skabe bedre kundeoplevelser, hvis vi ved, hvad kunderne mener og ønsker. Den viden får vi bl.a. i kundemålingerne.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Tilpasse og eje vores kommunikationsplan, der styrer dit arbejde og herunder sikre rød tråd til den overordnede kommunikation
  • Udarbejde præsentationer og oplæg for direktører og ledere
  • Være ansvarlig for kundemålinger – sikre vi arbejder aktivt med indsigterne, sikre god svarprocent, justere spørgerammer m.m.
  • Være koordinator og tovholder på forskellige indsatser/mindre projekter
  • Bidrage med håndtering af mere administrative opgaver
  • Bidrage til planlægning og afvikling af interne events og arrangementer inkl. vores store årsmøde – både kommunikativt og praktisk

Kommunikationsuddannelse suppleret med et par års erfaring

Dette job er til dig, der går til alle typer af opgaver med samme dedikation stort som småt. Som del af en stabsfunktion skal du samtidig trives med, at alt, hvad vi gør, handler om at skabe bedre performance og styrke arbejdsglæden. Vi er her for at hjælpe. Det er Topdanmarks kundeløfte. Det er også selve DNA’et i vores team.

Du skal også have det godt med at være den, der rækker ud og får folk i tale. Dine koordineringsopgaver kræver, at du har styr på detaljerne, og dine kommunikationsopgaver kræver styr på grammatikken. Du har ingen bagstopper, der sætter nutids-r eller kommaer for dig. Derudover kan du sætte kryds ved:

  • En videregående uddannelse inden for kommunikation
  • Et par års erfaring med opgaver inden for koordinering og kommunikation
  • Særdeles gode evner i PowerPoint – budskaber, det visuelle og det tekniske
  • Motivation for at lave små smartphone videoer – mindre opgave
  • En god pen med styr på grammatikken og detaljerne

Dit nye team

Din nye arbejdsplads er Topdanmarks hovedsæde i Ballerup, hvor vi naturligvis har fleksible vilkår ift. hjemmearbejde. Her får du et bredt samarbejde med kolleger i divisionen og herunder særligt med Kommunikationsafdelingen, Marketing og Customer Excellence i vores matrix. Du får 5 gode specialistkolleger i teamet. Ingen har dit eget speciale, men alle er mere end klar til at dele deres viden om forsikring, organisation, systemer m.m. Stemningen er i top, hvilket vores gentagne flotte trivselsmålinger kun bekræfter. Når det er sagt, er Topdanmark bare en rigtig, rigtig god arbejdsplads, hvor det er meget nemt at falde til og trives.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 16. januar, 2023

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte sekretariatschef Malene Braüner Nissen. Grundet juleferie vil vi bede dig sende eventuelle spørgsmål på mail frem til den 3. januar 2023 til [email protected]. Fra den 4. januar kan du også ringe på telefon 5139 0189.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Ballerup
  • Mandag den 16. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4