Engageret formidler til at fortælle om fremtidens energi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Kan du begejstre børn og voksne når du formidler om vores måde at arbejde med genbrug, affald og grøn omstilling på? Synes du også teknik er sjovt, og trives du med at fortælle om det til forskellige målgrupper? Har du en god evne til at koordinere og planlægge? Så er du måske vores nye formidler til Marketing.

Vi arbejder for den grønne omstilling
AffaldVarme Aarhus arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, fjernvarme og genbrug for at skabe store gevinster for klimaet, vores kunder og bysamfund. For Marketing betyder det, at vi styrker markedsføring og kommunikation på en bred vifte af platforme for at nå i mål med vores ambition.
Vi søger en stærk og levende formidler, der får en central rolle i at formidle historien og gøre vores kunders adfærd til grøn adfærd. Vores nye formidler bliver en del af Marketing i team Event med to dygtige og engagerede kollegaer, der arbejder for, at AffaldVarme Aarhus får succes med den grønne omstilling.

Dine opgaver og succeskriterier
Din vigtigste opgave er formidling og events. Du kommer næsten dagligt at fortælle om, hvordan vi opnår strategien for grøn omstilling, når vi håndterer affald eller producerer energi. Du forstår at engagere dit publikum og elsker at være ”på” – samtidig med at du nemt planlægger og koordinerer dine besøg med mange forskellige samarbejdspartnere. Du får en selvstændig rolle med stor kontaktflade, og to dage vil sjældent være ens. En anden vigtig opgave er at udvikle vores events og tilbud, så vi bedst muligt når ud til vores vigtigste målgrupper på flere kanaler.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:
  • Afholde og planlægge events og besøg for forskellige målgrupper, primært den voksne aarhusianer, men også skoler, virksomheder og foreninger.
  • Planlægge og formidle til åbent hus-arrangementer både fysisk og online
  • Udvikle online og fysiske events, som tjener til at opnå vores strategiske mål.

Din kontortid bliver enten i Brabrand eller i Lisbjerg, men når du tager imod besøgende, bliver det på en lang række forskellige adresser i aarhus og omegn.

Den ideelle kandidat
Du elsker at formidle kompliceret teknik på en spændende og forståelig måde og lave fortællinger om den forskel, AffaldVarme Aarhus er med til at gøre. Du fungerer godt i en selvstændig rolle, hvor dit drive holder dig kørende i hverdagen. Du er god til hurtigt at skabe nye relationer – for at lave god formidling skal du samarbejde med kolleger, når du viser besøgende rundt i deres hverdag. Du kan lide at koordinere opgaver, holde overblik og er systematisk i din tilgang til opgaver.

For at få succes i stillingen, lægger vi vægt på følgende:
  • Du har stærke formidlingsevner og erfaring med formidling til flere målgrupper, både børn og voksne – private og professionelle
  • Du kan skabe en god stemning til en event og ved, hvordan du skal håndtere det gode værtsskab.
  • Du interesserer dig bredt for energi, grøn omstilling og klima.
  • Du evner at koordinere med mange typer af samarbejdspartnere både internt og eksternt.
  • Du er flydende i skrift og tale på dansk og engelsk.

AffaldVarme Aarhus som arbejdsplads
Hos os får du en varieret og udfordrende hverdag, hvor du får mulighed for at sætte et reelt og innovativt aftryk på den grønne omstilling af det samlede energi- og affaldssystem i Aarhus. Vi arbejder ambitiøst med vores mål om bæredygtig udvikling af energiforsyning og løsninger inden for cirkulær økonomi. Derfor har vi fokus på gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt.

Vil du være med?
Så send din ansøgning til os så hurtigt som muligt og senest den 19. september 2021.
Sammen med ansøgningen vil vi bede dig sende en kort video på ca. 30 sekunder, hvor du fortæller lidt om dig selv. Det behøver ikke være en stor produktion - håndholdt mobil er perfekt.
Vi holder løbende samtaler og tager annoncen ned, når passende ansøgerfelt er fundet.

Du er velkommen til at kontakte teamleder Iben Hebsgaard Nielsen på 41859814, hvis du vil vide mere om stillingen. Forventet tiltrædelse 1. november 2021.

Stillingen er fuldtid. Du skal være indstillet på arbejde aften og weekend og vil derfor få en fleksibel hverdag. Stillingen aflønnes efter kvalifikationer. Arbejdssted: Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand

Vi ser frem til at høre fra dig!
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Brabrand
  • Søndag den 19. september 2021

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Do you hold practical experience within building SCADA hardware and want to find your next big career move where you can utilise your skills and knowledge? Are you Health and Safety focused and enj..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Århus N

    Do you have great communication skills? Are you structured and do you thrive when working in a team? If you are looking for an opportunity to excel your skills as well as develop new ones while wor..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Are you excited about telling great stories? Are you able to transform technical details into easy-to-understand content? And do you want to contribute to the green transition through effective com..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (praktik) i Århus

    Kommunikationspraktikant med sans for det visuelle udtryk Er du skarp indenfor kommunikation, layout og visuelle udtryk? Drømmer du om at afprøve den teori i praksis, du har lært på studiet? Så s..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1