Kalder alle personer med SoMe ninjakompetencer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Vores fantastiske SoMe ekspert er blevet headhuntet til et af Danmarks mest spændende skomærker. Tillykke, det bliver de rigtig glade for. Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste mangler derfor en skarp SoMe kommunikationsmedarbejder til at overtage stafetten.

Om os

Ledelses- og kommunikationssektionen er centralt placeret i Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste og vi beskæftiger os med en meget bred palette af spændende opgaver lige fra ledelsesstøtte over projektstyring og sagsbehandling til kommunikationsopgaver for hele myndigheden.
Dette afspejler sig også i sammensætningen af kompetencer af sektionens 6 medarbejdere, hvor videndeling, samarbejde og fleksibilitet er i højsædet. For os er humor en by i Rusland og har du været der, vil vi rigtig gerne høre om det.

Om stillingen

Boltrer du dig på Instagram og kører du Snapchat med højre hånd ved siden af? Så er du måske den, der skal hjælpe os i den nærmeste fremtid.

Vi vil gerne i højere grad anvende de sociale medier til branding, både ud ad til og til at skabe korpsånd inden for egne rækker. Det vil være din væsentligste hovedopgave, yderligere kan der være opgaver med billedregistrering, teamsite, hjemmeside og andre kommunikationsopgaver.

Du skal være forberedt på tjenesterejser i begrænset omfang .

Jobbet er foreløbigt på 20 timer ugentligt og kan derfor kombineres med et studie eller andet arbejde og vores faste holdeplads er i Brabrand.

Om dig

Ud over dine enestående kompetencer med sociale medier og kan skrive så selv de tørreste får våde øjne Du både lyst og evner til at kommunikere, samarbejde og besidder en naturlig nysgerrighed, herunder en ærgerlighed for at lære nyt og formidle dine iagttagelser.

Din baggrund er knap så vigtig, som din indstilling og evner.
Du kan for eksempel være i gang med den afsluttende del af en relevant videregående uddannelse indenfor journalistik/kommunikation eller have afsluttet en sådan, eller du kan være beskæftiget med kommunikation/SoMe professionelt.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til gældende relevant overenskomst og har mulighed for at forhandle et tillæg i forhold til dine kvalifikationer. Der er også knyttet en fuld arbejdsgiverfinansieret pensionsordning til stillingen.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet, hvilket betyder, at du vil kunne blive bedt om at vise straffeattest til en evt. samtale.

Dit faste tjenestested vil være i Brabrand.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Rolf Verge på telefon 4132 0380. Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Anne-Marie Halle Kristensen på tlf. 32665139 eller mail [email protected].

Stillingen ønskes besat 1. november 2022 eller snarest muligt derefter.

Ansøgningsfristen er den 9. oktober 2022 og vi forventer at holde samtaler løbende.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Brabrand
  • Søndag den 09. oktober 2022

Lignende jobs

  • Processtærk generalist til ledelsesbetjening i [xx...

    Leder du efter en varieret og spændende hverdag? Er du analytisk skarp, dygtig til at skrive og vant til at holde hånd i processer? Kan du, i tæt samarbejde med kollegaer, betjene fagdirektøren for..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Student til kommunikation hos Danmarks største erh...

    Er du vild med at formidle gode historier? Skriver du levende og overbevisende med forståelse for modtagere? Eller brænder du for sociale medier og grafisk design? Så er det måske dig, vi er på udk..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • It-medarbejder til Aarhus BSS It og Kommunikation ...

    Har du lyst til at arbejde med it og digitalisering på en spændende arbejdsplads? Har du mod på at gå ind i et krævende, udviklende og alsidigt It-job i en moderne offentlig organisation? Har du et..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Kommunikationskonsulent

    Alsidig kommunikationskonsulent Har du erfaring med strategisk og politisk kommunikation samt medierådgivning? Har du blik for de politiske dagsordener og tendenserne i den offentlige samtale?.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1