Implementeringskonsulent i deltidsstilling til arbejdet med Fælles Beslutningstagning, Sydvestjysk Sygehus Esbjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Implementeringskonsulent i deltidsstilling til arbejdet med Fælles Beslutningstagning

Hvis du vil være med til at sætte brugerinddragelse, Fælles Beslutningstagning og kvalitet på dagsordenen, og har evnen til at motivere og skabe resultater, er det dig vi søger til en fast 20 timers stilling.

Fokus på Fælles Beslutningstagning

I samarbejde med Center for Fælles Beslutningstagning er sygehusene i Region Syddanmark i gang med at implementere Fælles Beslutningstagning. Dette foregår bl.a. ved anvendelse af et sæt af værktøjer og tilgange, der kan hjælpe patienterne med at beslutte, hvad der er det rette for dem i deres forløb på sygehuset. Der er nedsat en regional styregruppe med repræsentation på direktionsniveau fra alle sygehusenheder, som sætter rammen for de konkrete indsatser, udvikling og forskning sammen med Center for Fælles Beslutningstagning.

På Sydvestjysk Sygehus arbejder vi p.t med Fælles Beslutningstagning via to delestillinger, hvor to implementeringskonsulenter arbejder hhv. halv tid i klinisk praksis og halv tid med opgaven Fælles Beslutningstagning. De to implementeringskonsulenter refererer til kvalitets – og forbedringschefen.
På SVS sætter vi patienten først, og har fokus på kontinuerlig forbedring af vores kliniske praksis. Arbejdet med Fælles Beslutningstagning fordrer derfor også, at der arbejdes ud fra principperne i Den Syddanske Forbedringsmodel.

Din rolle som implementeringskonsulent for Fælles Beslutningstagning bliver at:

  • Have daglig kontakt og samarbejde med klinikere i relation til igangsættelse af nye initiativer, undervisning og udarbejdelse af lokale strategier for implementering af Fælles Beslutningstagning
  • Sikre udrulning af undervisning i Fælles Beslutningstagning i samarbejde med Center for Fælles Beslutningstagning – og gøre Fælles beslutningstagning til en del af sygehusets DNA
  • Bidrage med undervisning og oplæg om Fælles beslutningstagning på tværs af huset og forskellige faggrupper
  • Arbejde selvstændig med forbedringer og implementering af principperne for Fælles Beslutningstagning
  • Deltage i og bidrage til det regionale netværk for implementeringskonsulenter i Fælles Beslutningstagning
  • Udføre struktureret, praktisk forbedrings- og implementeringsarbejde med udgangspunkt i den Syddanske Forbedringsmodel
  • Samarbejde med de afdelingsledelseskredse, klinikere og nøglepersoner, som er i gang med implementeringsopgaven
  • Facilitere møder, sikre de praktiske rammer omkring møder samt øvrige koordineringsopgaver
  • Sikre kommunikation vedrørende Fælles Beslutningstagning på SVS og på mange niveauer og platforme fx SVS hjemmeside, sociale medier m.v.

Om dig:
Du er enten erfaren kliniker, og arbejder i klinisk praksis, projektansat inden for sundhedsområdet eller har anden relevant erfaring. Du brænder for at arbejde i en delt stilling, hvor du kan kombinere dit nuværende arbejde med Fælles Beslutningstagning (og har opbakning fra din nuværende ledelse til at have en delt stilling/funktion) - eller foretrækker en deltidsansættelse, hvor du udelukkende arbejder med Fællesbeslutningstagning.
Du er udviklingsorienteret, kan samarbejde med kolleger på alle organisationsniveauer, og det er et plus, hvis du har kendskab til Den Syddanske Forbedringsmodel. Det vægtes, at du har erfaring med ledelse af projekter, eventuelt fra større projekter. Du er empatisk og tillidsvækkende, og trives med en opsøgende rolle, samt sætter pris på at bevæge dig rundt blandt de godt 2700 medarbejdere på sygehuset, for at sikre en god oplevelse og behandling for patienterne.
Du har evnen og lysten til at arrangere og formidle events og undervisning, der kan medvirke til at sikre lokalt, regionalt og nationalt kendskab til, hvordan vi arbejder med Fælles Beslutningstagning på SVS.
Opgaverne bliver spændende, de er mange og forskelligartede,og de skal alle udføres på højt niveau med afsæti patienters og pårørendes hverdag - du skal derfor kunne trives i en blæksprutterolle, og evne at have mange beslutningsbolde i luften.

Ansøgningsfrist, samtaler og tiltrædelse:
Vi skal have din ansøgning senest den 18. juni 2021. Vi forventer at holde samtaler den 25. juni 2021.

Løn og ansættelsesforhold:
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem Danske Regioner og relevant faglig organisation. Tiltrædelse snarest muligt.

Yderligere oplysninger:
Du kan læse om Sydvestjysk Sygehus – Vores Sygehus – på www.svs.dk og om Center for Fælles Beslutningstagning på www.cffb.dk. Du er også velkommen til at søge oplysninger om stillingen ved at kontakte Kvalitets- og Forbedringschef Lars Henriksen på tlf. 2476 3053 eller implementeringskonsulent i Fælles Beslutningstagning Christina Sejthen Sorknæs 2172 5155.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Esbjerg
  • Fredag den 18. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Esbjerg over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
7. september 2024 6
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1