Juniorkommunikationskonsulent til intern og ekstern kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Fredericia

Juniorkommunikationskonsulent til intern og ekstern kommunikation


Vær med til at skabe fortællingen om den grønne omstilling, når du som vores nye juniorkommunikationskonsulent bidrager til en tydelig og ærlig kommunikation, der er i øjenhøjde med Energinets mange interessenter og samarbejdspartnere. Sammen med kollegerne i kommunikationsafdelingen løser du en bred vifte af spændende kommunikationsopgaver, hvor dine evner som fænomenal formidler får budskaberne til at stå knivskarpt. Din arbejdsplads bliver på Energinets hovedkontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.

En alsidig hverdag med opgaver fra hele kommunikationspaletten


Glæd dig til at blive en del af en organisation med et meningsfuldt formål, som med visionen ”Grøn energi for en bedre verden” arbejder for, at Danmark når i mål med den grønne omstilling. Vi er nysgerrige, åbne og vægter samarbejde og inddragelse højt, samtidig med at vi har stort fokus på løbende udvikling og læring. Du bliver en del af afdelingen Kommunikation og Kultur, som har ansvaret for intern og ekstern kommunikation samt arbejder for at understøtte Energinets fælles kultur og styrke vores værdier. Afdelingen består af 12 entusiastiske, nysgerrige og dygtige kolleger med forskellig baggrund og ansvar indenfor presse, sociale medier, kommunikation, forandringsledelse og grafisk design. Glæd dig til at blive en del af et engageret fagligt team i en organisation, som tager kommunikation alvorligt, og hvor vigtigheden af troværdig og proaktiv kommunikation med omverdenen er stor.

Som leder har jeg tillidsbaseret tilgang, hvor jeg lægger vægt på at være inddragende, nysgerrig og åben. Jeg forventer, at alle i teamet tager ansvar for deres opgaver og arbejder sammen på tværs. Vi har stort rum til uformelle dialoger og et godt grin i afdelingen, og vi behandler hinanden med respekt”, fortæller afdelingsleder Helle Larsen Andersen.

Du hjælper kolleger i og uden for afdelingen med at udarbejde forskelligt kommunikationsmateriale, såsom indhold til hjemmesider og sociale medier, videoer, nyhedsbreve, brochurer, artikler, præsentationer og annoncer. Du indgår både i teams, der bidrager til Energinets kommunikation i forbindelse med nogle af Danmarks største anlægsprojekter og hjælper bredt med intern og ekstern kommunikation.

Du kan se frem til et job med gode muligheder for at prøve dig selv af på tværs af kommunikationsdiscipliner og styrke både dine faglige og personlige kompetencer i en spændende virksomhed, hvor det går stærkt og hvor vores arbejde har stor betydning for danskernes hverdag, både nu og i fremtiden.

Fænomenal formidler med overblik og drive


For at få succes i jobbet, forventer vi at du:

  • Har en relevant kommunikationsfaglig uddannelse på kandidatniveau
  • Har erfaring med lignende opgaver – gennem et par års erfaring fra lignende job eller længerevarende praktikforløb og/eller studiejob
  • Mestrer træfsikker og kreativ skriftlig kommunikation på dansk – og gerne på engelsk.
  • Kan formidle skarpe budskaber via videomediet og i øvrigt har forståelse for god kommunikation på forskellige kanaler

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med CMS-systemer og brug af sociale medier for virksomheder.

På det personlige plan, er du udadvendt, samarbejdsvillig og nysgerrig – med interesse for Energinets rolle i den grønne omstilling. Du har en stor ansvarsfølelse og er selvkørende og initiativrig, ligesom du trives med at arbejde i et travlt miljø med varierende arbejdsdage og -opgaver. Endeligt kan du bevare overblikket på trods af høj fart og krav om hurtige og professionelle leverancer.

Ansøgning og kontakt


Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning” senest 15. marts 2021.

I din ansøgning vil vi bede dig svare på følgende spørgsmål:

  • Hvilke konkrete opgaver har du tidligere løst, som er relevante for dette job?
  • Hvilke kommunikationsdiscipliner er du særligt god til?
  • Hvad motiverer dig i jobbeskrivelsen og hvorfor?

Vi forventer at holde samtaler 29. marts 2021. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Helle Larsen Andersen på telefon 23 33 86 85. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset baggrund til at søge jobbet. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk

Energinet varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vi er en selvstændig offentlig virksomhed med ca. 1300 engagerede og højt uddannede medarbejdere. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Fredericia
  • Mandag den 15. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1