Kommunikationskonsulent til Group Communication

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Du kender måske DLG-koncernen fra siloerne på havnene eller lastbilerne på vejene – men vi er meget mere end det. Bag siloernes hvide facader er en moderne, international koncern, der vil være med til at skabe en bæredygtig fremtid for kommende generationer og være en drivende kraft i den bæredygtige omstilling indenfor de områder, vi beskæftiger os med. Vi søger en ny kollega, der vil være med til at udfolde den historie for både omverdenen, kunder, ejere og medarbejdere og gennem en formålsdrevet kernefortælling bidrage til at styrke vores brand.

Om jobbet

Som kommunikationskonsulent i Group Communication kommer du til at arbejde med strategisk kommunikation i en af Danmarks største virksomheder. Du skal bidrage til den løbende kommunikation på både interne og eksterne kanaler, hvor du gennem konkrete historier formidler vores strategi og værdier, ligesom du skal bistå den kommercielle forretning med kommunikationsrådgivning og konkrete leverancer. Derudover vil du komme til at arbejde med større projekter og publikationer, herunder vores CSR-rapport.

Derfor søger vi en kollega, der udover at være en velformuleret kommunikatør også trives med at skabe struktur og drive processer – både på egen hånd og i fællesskab med andre. Netværk og samarbejde er nøgleord i jobbet, hvor du vil have en stor kontaktflade på tværs af funktioner og niveauer internt i organisationen, der har aktiviteter i Europa. Du har din faglighed i orden og forstår at udøve stakeholder management, så du har opbakning til den kommunikative retning, du sætter.

Vi leder efter en god kollega, der inspirerer mennesker omkring sig, er en god sparringspartner i hverdagen og får energi af at lære fra sig. Du bliver en del af et team, der foruden dine kolleger i Danmark også tæller kommunikationskolleger i Tyskland og Sverige. Vi vægter et tæt samarbejde højt og bidrager til hinandens udvikling i et åbent, ærligt og imødekommende miljø.

Om dig

Den ideelle kandidat er uddannet indenfor kommunikation, journalistik eller tilsvarende og har mindst fire års relevant erfaring fra enten et PR-bureau, en kommunikationsafdeling eller som journalist. Derudover har du:

  • Veludviklede evner indenfor projektledelse og eksekvering
  • Stærke skriftlige og mundtlige kommunikationsevner på både dansk og engelsk
  • Kommerciel forståelse og strategisk sans
  • En ægte interesse for at arbejde med kommunikation og udvikle både brand og narrative
  • Et konstant drive for at lære mere og udvikle dig
  • Evnen til at netværke og navigere i en stor organisation og på tværs af grænser

Vi lægger desuden vægt på, at du er struktureret, analytisk og strategisk tænkende og besidder en naturlig autoritet og integritet.

Hvad vi tilbyder

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, herunder fleksible arbejdstider, en favorabel pensionsordning og en omfattende forsikringspakke. I vores nybyggede, prisbelønnede domicil i Fredericia får du en unik arbejdsplads i flotte omgivelser med en god kantineordning og fitnessrum. Vi har en aktiv personalforening, sportsklub og kunstforening.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kommunikationsdirektør Mette Sehested på +45 26 77 27 67. Vi afholder samtaler løbende og tager stillingen ned, når den rette kandidat er fundet, så send din ansøgning nu og senest den 4. maj.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Fredericia
  • Onsdag den 04. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1