Virksomhedspraktikant til kommunikation i StopChikane

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Frederiksberg C

Inden du søger denne virksomhedspraktik, skal du undersøge, om du er berettiget til virksomhedspraktik. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit lokale jobcenter. Hvis du er blevet henvist til en af jobcentrets samarbejdspartnere, er det dem, du skal kontakte for eventuelle spørgsmål. Din arbejdsgiver skal have virksomhedspraktikken godkendt skriftligt af dit jobcenter inden, du påbegynder praktikken.

Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker, der er udsat for digitale krænkelser? Og har du stærke kommunikative evner og lyst til at dygtiggøre dig indenfor feltet? Så er det måske dig, vi leder efter.

StopChikane er Dansk Kvindesamfunds Krisecentres rådgivning for unge og voksne over 18 år, der er udsat for digitale krænkelser. Rådgivningen er placeret i Krisecentrenes Videns- og udviklingsafdeling. Målet er at udbrede kendskabet til StopChikane rådgivningen i hele landet, så dem, der har brug for hjælp og rådgivning ved, at de kan kontakte os. Derudover indsamler og formidler vi viden om digitale krænkelser bl.a. på vores sociale medie konti, i debatindlæg og til online events.

Formålet med kommunikationsindsatsen er at informere om StopChikanes virke og aktiviteter, at øge kendskabet til digitale krænkelser generelt samt at samle aktører på feltet og være en vidensbaseret og troværdig samfundsdebattør på området digitale krænkelser og digital vold.

Hvad skal du?

Vi søger en engageret, initiativrig og kreativ virksomhedspraktikant, der har lyst til at prøve kræfter med forskellige kommunikationsopgaver.

Du skal bl.a. producere indhold til vores sociale medier, og sikre, at vores visuelle og kommunikative udtryk resonerer med vore målgruppe derinde. Vi forestiller os også, at du skal udarbejde tekster til hjemmesiden, udarbejde grafiske produktioner og hjælpe til ved planlægning og afholdelse af forskellige events. Målgruppen for StopChikanes kommunikation er både personer, der selv har været udsat for digitale krænkelser og personer, der interesserer sig for emnet, og de har et forskelligt vidensbehov. Du skal derfor have sans for at formidle på en tillidsvækkende, inddragende og engagerende måde, samt benytte dig af og indtænke budskaber på forskellige platforme, kanaler og metoder til at bibringe målgrupperne den ønskede viden.

Hvem er du?

Du er formentlig uddannet indenfor, fx kommunikation, medievidenskab eller journalistik. Det er er en fordel, hvis:

• Du er en god kommunikatør i både skrift og tale.

• Du er digitalt funderet og god til at formidle på tværs af platforme.

• Du har erfaring med indholdsproduktion til sociale medier.

• Du udviser et stort ejerskab for dine opgaver og kan følge dem til dørs.

• Du har et højt engagement og tager initiativ.

Praktisk information

Videns- og udviklingsafdelingen er en relativt ny afdeling bestående af 4 medarbejdere, og arbejdsstedet er Dansk Kvindesamfunds Krisecenter, København K. Vi arbejder tæt sammen, og du vil få ansvar for de løbende kommunikationsopgaver på StopChikanes sociale mediekonti, og også bistå med andre opgaver, når det er nødvendigt.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Ansøgningsproces

Du søger stillingen ved senest den 2. august 2021 at sende en samlet fil med motiveret ansøgning og CV til [email protected]. Angiv venligst ”virksomhedspraktikant til kommunikation + dit navn” i emnefeltet på din mail. Vi forventer at tage samtaler med dem, vi finder relevante til stillingen den 10. august.

Du er velkommen til at kontakte leder af Viden og Udvikling Anja Radeka på tlf. 35200040 eller på mail [email protected], hvis du har konkrete afklarende spørgsmål til praktikken.

Du kan læse om StopChikane her: www.stopchikane.nu eller besøge os på IG eller FB: StopChikane.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Frederiksberg C
  • Mandag den 02. august 2021

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København V

    Fri kontakt
    I DI’s europapolitiske afdeling søger vi en ny kollega, der med fast base i Bruxelles skal bidrage til vores arbejde med politiske analyser og kommunikation til vores medlemmer på tværs af dansk erhvervsliv og sektorer. DI’s kontor i Bruxelles er en spydspids for dansk erhvervslivs politiske interessevaretagelse i Bruxelles.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetDette er studiejobbet for dig, som har en journalist gemt i maven og brænder for at opsøge gode historier i en organisation. Med kyndig sparring med virksomhedens Kommunikations- og bær..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Frederiksberg C over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0