Digital studerende til SCIENCE Kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Frederiksberg C

På SCIENCE – den korte version af Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet - mangler vi en kompetent og solid studerende, som især skal arbejde sammen med vores digitale team og nyhedsteam.

Som vores kommende kollega bliver du del af en kommunikationsafdeling med store ambitioner og en bred vifte af opgaver. Du skal især arbejde sammen med de af os, som har ansvaret for fakultetets digitale kommunikation og forskningsformidlingen i pressen. Der er tale om en stilling med 12-15 timers arbejde om ugen – selvfølgelig med fleksibilitet omkring eksempelvis eksamen.

I det digitale team skal du især hjælpe os med at vedligeholde vores eksterne hjemmesider og vores intranet samt supportere institutternes webredaktører med opdatering af deres webløsninger.

Du skal blandt andet hjælpe os med at

  • sikre, at vores web overholder webtilgængelighedsloven
  • kvalitetssikre diverse webtekster sprogligt/redaktionelt og ift. webprincipper
  • være digital vicevært på webplatforme, fx rette døde links og andet rugbrødsarbejde
  • research vedrørende webtekniske emner, fx nye Google-algoritmers påvirkning på websider eller hvordan vi udvikler brugbare webstatistikker

I nyhedsteamet leverer vi hver uge nyheder om SCIENCE’s spændende forskning. I den forbindelse har vi brug for din hjælp til en række praktisk opgaver, eksempelvis

  • uploade nyhederne på web
  • udføre medieovervågning
  • hjælp til at finde den helt rigtige illustration og beskære den til det rigtige format i Photoshop

Og kan du noget med eksempelvis Instastory, vil vi rigtig gerne se din kreative åre udfolde sig.

Om dig og os
Du er i gang med en uddannelse og kan være hos os i et par år. Det er vigtigt, du er teknisk anlagt, kan arbejde systematisk og er dygtig til at sætte dig ind i nye systemer. Vi lærer dig selvfølgelig op i de forskellige systemer, men det er en bonus, hvis du har kendskab til html, CMS-systemer, css og SEO samt forståelse for brugervenlighedsprincipper. Kender du Adobe-pakken, særligt Photoshop eller andre billedredigeringsprogrammer, bliver vi rigtig glade, men det er ikke et krav.

Som person er du en ansvarsbevidst holdspiller og trives med at indgå i mange forskellige samarbejdsrelationer i en stor og kompleks organisation. Du er omstillingsparat og fleksibel i forhold til nye opgaver og udfordringer, der opstår undervejs.

Til gengæld byder vi dig indenfor i en afdeling med et stærkt kollegialt fællesskab. Vi sparrer gerne og giver konstruktiv feedback og er enige om ikke at tage os selv alt for alvorligt. Og så finder vi nemt en undskyldning for at samles og fejre et veludført stykke arbejde eller en dejlig torsdag.

Ansættelsesvilkår
Du ansættes og aflønnes efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og efter Organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK). Du vil blive indplaceret som studerende efter anciennitet. Minimumstimelønnen er kr. 127,17. Ansættelsen forudsætter, at du er aktiv studerende.

Hvis du har lyst til at arbejde sammen med os og har de rigtige kvalifikationer, skal du sende en elektronisk ansøgning senest d. 14. september 2021. Ansøgning, kopi af studieblad, CV og eventuelle anbefalinger skal sendes via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget). Samtaler bliver holdt den 17. september. Vi forventer, at du kan begynde hos os senest 1. november 2021, men meget gerne før.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

Ring til webredaktør Ali Roshanzamir på 5168 0431 eller journalist Ida Eriksen på 9351 6002, hvis du vil vide mere om jobbet.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansatte og 9.700 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Frederiksberg C
  • Tirsdag den 14. september 2021

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetDette er studiejobbet for dig, som har en journalist gemt i maven og brænder for at opsøge gode historier i en organisation. Med kyndig sparring med virksomhedens Kommunikations- og bær..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Kommunikationsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i København
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København K

    Opportunity A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company responsible for moving 20% of global trade every year. With a dedicated team of over 100,000 employees across 130 cou..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Frederiksberg C over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0