Anerkendende vagtplansadministrator med solide formidlingskompetencer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Er du en struktureret administrator, der er god til at skabe og opretholde relationer i en travl hverdag? Og har du lyst til at bruge dine kompetencer inden for kommunikation og formidling til at sikre den daglige dialog om og administration af vores vagtplanlægning af plejegrupperne i Bangsbo LeveBo og Bangsbo Gaden? Så må du meget gerne læse videre – det er nemlig dig, vi søger til stillingen som vagtplansadministrator.

Opgaverne: Administration af vagtplanlægningen
I hjemme- og sygeplejen samt på plejecentrene i Frederikshavn Kommune er vi på nuværende tidspunkt i gang med at forandre den eksisterende vagtplanlægning. Forandringen sker gennem implementering af selvvalgt arbejdstid, der skal sikre fleksibilitet for både kerneopgave og medarbejdere. I den forbindelse oprettes et nyt team, som understøtter og administrerer alle opgaver inden for vagtplanlægning på tværs af flere plejegrupper. Første del af teamet er startet op.

Formålet er at kvalitetssikre, ensrette og skabe en mere sammenhængende vagtplanlægning med fokus på medinddragelse og dialog med medarbejderne. Som vagtplansadministrator bliver du således ansvarlig for at understøtte, administrere og videreudvikle vagtplanlægningen i plejegrupperne på plejecentret Bangsbo LeveBo og i hjemmeplejegruppen Bangsbo Gaden.
Din primære arbejdsopgave består i at varetage den daglige drift af vagtplanlægningen, hvilket indebærer, at du bliver garant for den gode dialog med medarbejderne omkring deres vagtplaner og ønsker hertil. Derudover sikrer du, at vagtplanlægningen understøtter en optimal anvendelse af plejegruppens ressourcer, samt at vagtplaner altid udarbejdes med afsæt i den gældende overenskomst, arbejdstidsregler og lokale retningslinjer.
I tæt samarbejde med din nærmeste kollega arbejder du med en bred berøringsflade og understøtter desuden de mere udviklingsorienterede opgaver i relation til selvvalgt arbejdstid og det nyoprettede team.

Hvem er du?
Din uddannelsesbaggrund er ikke væsentlig, men det kan være en fordel, hvis du har en sundhedsfaglig uddannelse eller relevant erhvervserfaring, fx indenfor shipping, der kan bringes i spil i arbejdet med vagtplanlægningen. Det mest afgørende er dog, at du har solide kompetencer inden for kommunikation og formidling og har lyst til at bruge de kompetencer til at inddrage og understøtte vores medarbejdere i vagtplanlægningen.
Du er en udadvendt formidler, der er god til at skabe og opretholde relationer bl.a. i samarbejdet med ledere, kollegaer og de enkelte medarbejdere i plejegrupperne. Du bevæger dig naturligt mellem rollen som administrator, sparringspartner og tovholder – og er meget god til at bevare overblikket, når du arbejder med flere opgaver på en gang.
Du arbejder struktureret, har solide it-kompetencer og er hurtig til at sætte dig ind i og anvende elektroniske systemer.

Hvis du skal have succes i stillingen som vagtplansadministrator, er det en forudsætning, at du:
  • Er god til at kommunikere med andre mennesker i tale og på skrift
  • Arbejder inddragende og anerkendende i samarbejdet med andre
  • Trives i en travl hverdag hvor afbrydelser er et vilkår - du skal evne at jonglere med mange opgaver på én gang!
  • Du kan håndtere en høj grad af kompleksitet og hurtigt kan gennemskue sammenhænge
  • Arbejder udviklingsorienteret og ikke er bange for at udfordre eksisterende rammer og forståelser
  • Er samarbejds- og løsningsorienteret
  • Arbejder struktureret, metodisk og selvstændigt, med fokus på detaljen
  • Har organisatorisk overblik og forståelse for den politiske organisation


Din arbejdsplads i Center for Sundhed og Pleje
Vi kan tilbyde en arbejdsplads, hvor du mødes med åbenhed og lyst til at lykkes – både sammen og hver for sig. Vi arbejder løbende med at udvikle social- og sundhedsområdet såvel som hele organisationen, og du vil få stor mulighed for at medvirke til den proces, ligesom din viden og kompetencer vil blive bragt i spil i arbejdet med at drive og udvikle vores vagtplanlægning.
Du får din daglige gang i plejegrupperne i Bangsbo LeveBo og Bansbo Gaden i Frederikshavn, med en fleksibel arbejdstid, således at du både kan understøtte dag-, aften- og nattevagterne. Derudover skal du forvente at arbejde fra Frederikshavn Rådhus ca. 1 dag om ugen med henblik på faglig sparring i teamet af vagtplansadministratorer.
Stillingen er forankret i Sekretariatet ved Center for Sundhed og Pleje. Sekretariatet varetager ud over vagtplanlægningen også elevområdet, en række tværgående arbejdsopgaver inden for administration og udvikling af sundheds-, ældre- og aktivitetsområdet.

Vores arbejde tager udgangspunkt i centerets fire rammesætninger herunder Glade Borgere – Tilfredse Medarbejdere – Sund Økonomi – Udviklingsperspektivet. Vi lægger stor vægt på at bidrage aktivt til understøttelse af den kerneopgave, som er tættest på borgeren.

Din ugentlige arbejdstid vil være på 30 timer pr. 1. oktober 2021.
Din reference vil være leder Maika Nikolajsen.
Løn efter HKs overenskomst.

Sådan ansøger du
Upload dit CV, ansøgning og andet relevant materiale på vores hjemmeside.
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Maika Nikolajsen på tlf. 29418439 eller mail [email protected]
Straffeattest skal forevises på forlangende.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 33 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Frederikshavn
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1
7. august 2024 1