Kommunikationsmedarbejder ved Den Jyske Sangskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Den Jyske Sangskole søger en kommunikationsmedarbejder

Om Den Jyske Sangskole

Den Jyske Sangskole er en selvejende kulturinstitution med base i Herning, som har eksisteret siden 1999. Den Jyske Sangskoles undervisningsafdeling tilbyder sine ca. 220 elever fra MidtVest Pigekor og Herning Kirkes Drengekor en stærk sanguddannelse med fokus på musikalsk skoling, personlig udvikling og et bredt fokus på dannelse.

Derudover ønsker Den Jyske Sangskole at styrke sangens rolle i samfundet og i det enkelte menneskes liv. I samarbejde med en bred vifte af eksterne samarbejdspartnere lader vi sangen blive et aspekt af folkesundheden og skaber fællesskaber på tværs af alder, etnicitet og baggrund. Vores projektportefølje rummer også en lang række små og store events. Af nuværende projekter kan nævnes Sang for Sindet, De Musiske Talentklasser, weekendkurset Unge Stemmer, Sang sprog & samvær, Herning Opera Festival m.fl.

Den Jyske Sangskole er i vækst, vores projektportefølje vokser og korenes aktivitetsniveau er fortsat stigende, med både nationale og internationale samarbejder. Derfor søger vi nu en kommunikationsmedarbejder med opstart hurtigst muligt.

Hvem vi søger

Som kommunikationsmedarbejder, bliver du ansvarlig for Sangskolens samlede kommunikationsindsats, visuelle identitet og den grafiske linje i vores mange projekter og hos Sangskolens kor. I samarbejde med projektledere og korproducenter vil du stå for at forfatte pressemeddelelser og kommunikationsmateriale samt opdatere og kommunikere på vores hjemmesider og platforme på sociale medier.

Du også kommer til at have ansvar for layouts af programmer, projektmateriale, nyhedsbreve mm., og det er derfor vigtigt, at du har en stærk æstetisk sans og gode evner indenfor grafisk arbejde og opdatering af hjemmesider og sociale medier. Da vi henvender os til en lang række af forskellige målgrupper, er det vigtigt at du har sans for at visualisere og kommunikere komplicerede emner klart og med henblik på både at opbygge kendskabsgrad og skabe brugerrettet kommunikation.

Du er stærk til at kommunikere skriftligt og mundtligt og formår at vinkle din kommunikation alt efter modtager. Kendskab til video- og lydredigering vil være en fordel. Hverdagen på Sangskolen er præget af mange forskelligartede opgaver. Det er afgørende, at du kan tage ansvar og arbejde selvstændigt – men altid med mulighed for sparring og hjælp i hverdagen, hvis tvivl opstår, og opgaverne brænder på.

Du kommer til at arbejde med:

  • Grafiske opgaver til web og print
  • Dataindsamling og dokumentation
  • Styring og koordinering af kommunikationsopgaver
  • Opdatering af hjemmesider og styring af billetsalgssystemer
  • Kommunikation og skriftlig produktion i forbindelse med bl.a. nyheder og pressemeddelelser
  • Indholdsproduktion til og opdatering af sociale medier
  • Mediehåndtering af lokale, nationale og internationale medier

Som kommunikationsmedarbejder forventer vi, at du:

  • Formår hurtigt at skabe dig et overblik og sætte dig ind i et stort arbejdsområde og give det struktur
  • Du er god til at samarbejde med en mangfoldighed af samarbejdspartnere og forskellige opgave-givere – til tider med korte deadlines
  • Du formår at tilrette din kommunikation til modtageren skriftligt, mundtligt og grafisk
  • Kan formulere dig klart og fejlfrit på både dansk og engelsk
  • Har en stærk æstetisk sans i arbejdet med grafiske opgaver, hjemmesider mm.
  • Du er fortrolig med Adobe-pakken og produktion af små videoer til bl.a. Facebook
  • Deltager i møder og aktiviteter som kan forekomme enten om aftenen eller i weekender
  • Har gå-på-mod og møder oplevelser og får energi af udfordringer i en afvekslende hverdag, hvor to dage meget sjældent er ens

Vi tilbyder:

  • Et spændende job med mange muligheder for at arbejde i et af de mest aktive miljøer for sang- og kulturudvikling i Danmark
  • Mulighed for at sætte dit præg på projekterne og kommunikationen
  • Gode udviklingsmuligheder og gode kollegaer
  • En unik platform for at skabe banebrydende resultater inden for sang- og kulturverdenen
  • Fleksibel arbejdstid og mulighed for hjemmearbejdsdage
  • En arbejdsplads hvor kerneværdierne er glæde, fællesskab, engagement, ordentlighed og kvalitet
  • Et levende hus, hvor lyden af sang er en naturlig del af hverdagen

Du bliver en del af et engageret og ambitiøst team bestående af folk med meget forskellige kompetencer inden for projektledelse, -udvikling, koordinering, undervisning og korledelse. I jobbet vil du referere til Projektchef Line Nordentoft og indgå som en aktiv del af projektteamet. Du vil blive en del af et team, der arbejder tæt sammen om alle husets mange forskelligartede opgaver og udfordringer, samtidig med, at der er stor mulighed for at arbejde med egen udvikling og motivation i stillingen. Vores fællesskab fungerer, når vi hver især tager ansvar for det, vi er fælles om og vi hjælper hinanden med at lære sammen

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Projektchef Line Nordentoft på tlf. 2270 4663 eller på mail [email protected]

Er du interesseret?

Så mail din ansøgning til [email protected] så vi har den senest d. 10. november kl. 12:00

Hvis du bliver indkaldt til samtale, får du en opgave, som du skal løse på forhånd og en case til selve samtalen.

Vi forventer at have samtaler d. 17. og 18. november.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Herning
  • Onsdag den 10. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Herning over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1