Elevstillinger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Vil du medvirke til at udvikle brandingen af Midt- og Vestjylland? Vil du være med til at bringe kvalificeret arbejdskraft og talenter tættere på virksomhederne?

Er du hurtig til at se de vinkler, der bærer igennem på sociale medier? Kan du skrive den gode historie og udarbejde dine egne artikler, der gør vores nyhedsbreve relevante for udenlandske talenter? Interesserer du dig for forskellige platforme og distributionskanaler for de gode budskaber? Så er stillingen som konsulent i Business Region MidtVest måske noget for dig.

Jobbet


Vi arbejder med Place Branding og Talent Attraction og du vil komme til at arbejde på tværs af vores projekter.

Business Region MidtVest er sammen med Business Region Aarhus og Copenhagen Capacity operatør på et stort talenttiltrækningsprogram (https://www.headstartcareer.dk), som har til formål at tiltrække kvalificeret arbejdskraft og samtidig brande hele det midtjyske område gennem en samlet strategisk indsats vendt mod talenter. Vi er samtidig også med i et samlet nationalt program med tilsvarende sigte (https://www.state-of- denmark.com/talent-til-dk).

Vi ønsker at brande området, vore virksomheder og highlighte de solide økosystemer og dermed karriereveje området indeholder, hvorfor kvalificeret arbejdskraft her finder en destination med mange jobmuligheder.

I Business Region MidtVest arbejder foruden dig, projektlederen, en ekstern kommunikationskonsulent, en projektdeltager og en studentermedhjælper med Place Branding og Talent Attraction. Du vil endvidere indgå i de relevante programgrupper, som skal levere det samlede talenttiltrækningsprogram med de øvrige i operatør- kredsen.

Programmet er støttet med midler fra EU's socialfond og regionale erhvervsudviklingsmidler. BRMV er en fleksible arbejdsplads, vi har en uformel tone og et godt fællesskab.

Vi har forretningsadresse på rådhuset i Herning.

Startdatoen er snarest muligt og kontrakten løber indtil udgangen af 2022.

Opgaverne


Dine opgaver vil fokusere på kommunikation f.eks.:
  • Kommunikation på sociale medier - herunder planlægning og udarbejdelse af opslag, billedmateriale, videoproduktion og interviews
  • Research, artikelskrivning og udvikling og produktion af nyhedsbreve til forskellige målgrupper og vedligehold af hjemmesider
  • Udarbejdelse og planlægning af kampagner på tværs af vores kanaler
  • Løbende evaluering til virksomheder på vores platform
  • Markedsføring af events og workshops
  • Udviklingsopgaver

Dine kvalifikationer


Business Region MidtVest har fokus på at fortælle de gode historier. Derfor er det vigtigt, at du er en stærk skribent, har kompetencer i forhold til SoMe og kan arbejde med grafisk opsætning. Du har nok en faglig og professionel baggrund som journalist, kommunikationskandidat eller multimediedesigner.

Vi lægger vægt på, at du har følgende kvalifikationer:
  • Du er en stærk kommunikatør, har blik for den gode historie og kan arbejde med sociale medier
  • Du arbejder selvstændigt, tager ansvar og er opsøgende på dine opgaver
  • Du har et godt overblik, er både kreativ og kvalitetsbevidst og har fokus på at overholde deadlines
  • Du kan kommunikere på højt niveau på engelsk
  • Du har erfaring med Photoshop, InDesign, HubSpot o.l. og i det hele taget flair for IT
  • Du har kendskab til platformsøkonomi
  • Et godt lokalkendskab vil være et plus


Desuden lægger vi vægt på at du er motiveret, har et godt drive og lyst til at indgå i vores team med interesse og godt humør.

Ansøgningsfrist


Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV senest den 7. januar 2022.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Susanne Nors på mobil 25 17 40 89.

Om os
Business Region MidtVest arbejder for at skabe vækst, nye job og virksomheder samt udvikle og tiltrække kvalificeret arbejdskraft til Midt- og Vestjylland. Det er ambitionen at skabe et stærkt vækstorienteret område, som udnytter mulighederne i uddannelse og viden, digitalisering, fremtidens fødevarer, grøn energi og cirkulær økonomi mv.

Business Region MidtVest virker mellem det offentlige, det private, uddannelsessektoren og organisationer. Vi ønsker at skabe en innovativ enhed og et sted, hvor interessenter afprøver nye strukturer, processer, teknologier, samarbejder mv.
Du finder yderligere information på brmidtvest.dk/om-os


I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Herning

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Herning over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 1
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1