Kommunikationsmedarbejder til [xxxxx] & Gymnasier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Kommunikationsmedarbejder med fantastiske skrive-skills og blik for sociale medier til Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier

Kan du skrive, så englene synger? Er du skarp på det digitale, og har du mod på at være med til at udvikle og styrke vores kommunikation? Bobler din hjerne over af idéer?

Så er du måske vores nye kollega i kommunikationsafdelingen. Afdelingen har det overordnede ansvar for kommunikation og markedsføring af erhvervsskolens flere end 35 uddannelser.

Er du klar til en digital rejse i højt tempo?

Som kommunikationsmedarbejder med fantastiske skrive-skills og blik for sociale medier vil du få en afvekslende hverdag med stor berøringsflade, hvor du kommer til at løse mange typer af opgaver.

Vigtigst bliver at skrive tekster med kant – til hjemmeside, sociale medier, presse, intranet, nyhedsbreve og meget, meget andet. Samtidig har du blik for det visuelles betydning for fortællingerne og holder dig ikke tilbage med at tage et billede med din kameratelefon, poste en serie af stories på Instagram eller udtænke en infografik sammen med vores grafiker.

Herningsholm er midt i en spændende digital rejse, hvor vi kontinuerligt øger vores fokus på især sociale medier. Vi behøver jo nok ikke fortælle dig, hvor fedt det er at tackle de sociale medier gennem video, billeder og tekst. Måske spiser du ligefrem algoritmer til morgenmad. Derfor vil du også være en vigtig sparringspartner for redaktører ude i afdelingerne, som giver deres bidrag til et voksende antal SoMe-kanaler – og du er selv med til at klæde dem på til opgaven.

En anden vigtig kompetence er din evne til at samarbejde på alle niveauer på tværs af skolens mange uddannelser, og samtidig elsker du at fange og formidle de gode historier.

Fx bliver en af de første store opgaver dækningen af DM i Skills i Høng den 28.-30. april.

Eksempler på opgaver

  • Planlægge og producere indhold fra hverdagen på Herningsholm
  • Tekstforfatning – webtekster, informationsmateriale, guides, breve, sociale medier, kampagner mv.
  • Planlægge og koordinere trykt materiale – fx flyers, foldere og brochurer, materiale til messer og åbent hus, outdoor, annoncer, plakater og roll-ups
  • Nyheder til presse, intranet og LinkedIn
  • Vedligeholdelse og opdatering af hjemmesider og 25+ infoskærme
  • Udvikle og sikre kvaliteten af vores interne og eksterne kommunikationskanaler
  • Korrekturlæsning
  • Diverse ad hoc-opgaver.

Om dig

Vi forestiller os, at du er journalist eller kommunikationsuddannet og har en frisk viden om, hvad der virker online såvel som offline. Måske er du nyuddannet med stor lyst til at drøne ud over rampen med 100 i timen eller har nogle års erfaring fra lignende stilling. Du formår i hvert tilfælde at bringe hele din kommunikative værktøjskasse i spil og har lyst til at udfordre status quo.

Det er et ubetinget krav, at du skriver levende, præcist og fejlfrit – og kan fange fejlene, inden materialer forlader huset. Sproget skal sprudle som økokøer på græs. Samtidig er du fremme i skoene på digitale trends og har øje for kommunikation til en lang række forskellige målgrupper – fx elever, virksomheder, forældre samt politiske interessenter.

Et godt kendskab til hjemmesider, sociale medier og professionel brug af billeder og video er en fordel. Og har du tilmed mod på at kaste dig ud i Snapchat og TikTok, så klapper vi i hænderne.

Har du erfaring med at bruge Adobe InDesign, Photoshop og Premiere Pro er det et plus, men ikke et must.

Som person er du udadvendt, selvstændig og samvittighedsfuld med fokus på at følge op på både interne og eksterne aftaler. Gode koordineringsevner og respekt for deadlines er en selvfølge.

I din ansøgning må du gerne medsende eksempler på tidligere arbejde, du er særlig stolt af.

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier er en uddannelsesinstitution med ca. 2.600 elever og ca. 430 ansatte med adresser i Herning, Ikast og Hammerum (Agroskolen). Vi tilbyder en lang række forskellige tekniske, merkantile og landbrugsrettede erhvervsuddannelser, de gymnasiale uddannelser EUX, HHX og HTX, 10. klasse samt kurser og efteruddannelse.

Yderligere oplysninger om stillingen

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, så kan kommunikationschef Lars Haslev kontaktes på mobil 2542 4850.

Tiltrædelse, løn og ansættelsesvilkår

Tiltrædelse den 1. april 2022.
Ansættelsen kan være på enten fuldtid eller deltid og sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den forhandlingsberettigede organisation. Bemærk gerne i ansøgningen, om du ønsker fuldtid eller deltid. Betalt attraktiv pensionsopsparing.

Elektronisk ansøgning

Ansøgningsfrist

Torsdag den 17. februar kl. 9.00.
Vi forventer at afholde første samtale mandag den 21. februar og anden samtale onsdag den 23. februar om eftermiddagen.
Alle interesserede, uanset personlig baggrund, opfordres til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Herning

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Herning over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0