Kommunikationsmedarbejder i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Er du på udkig efter et job, hvor du kan arbejde med digital læring og være med til at sikre, at medarbejderne i Herning kommune er klædt bedst muligt på til fremtidens udfordringer?

I Herning kommune arbejder vi på et styrket fokus på brugen af digital læring i hele organisationen. Derfor søger vi en digital læringsudvikler med flair for didaktik og en passion for at udvikle effektive og engagerende læringsløsninger.

Udvikling og sparring


Som digital læringsudvikler vil du have en understøttende funktion i forhold til at hjælpe organisationen med at udvikle digital læring igennem didaktisk og teknisk sparring. Du vil med tiden også få ansvar for at udvikle og vedligeholde egne digitale læringsprodukter. Din opgave bliver at sikre, at der er en rød tråd og en høj kvalitet i de læringsprodukter, der udvikles og anvendes i Herning kommune.
Så hvordan kunne en typisk arbejdsdag så se ud? Godt spørgsmål. Langt hen ad vejen er du selv med til at påvirke opgaveløsningen.

Din opgaveportefølje vil dog helt sikkert indeholde:
  • møder med indholdseksperter og andre interessenter
  • interview af målgrupper så du sikrer, at dine løsninger matcher deres behov
  • udvikling af læringsmål og storyboards
  • opsætning af digitale læringsprodukter, f.eks. i Articulate Storyline
  • tale med eksterne leverandører i forbindelse med udvikling eller indkøb af læringsprodukter
  • planlægge udrulning og opfølgning af læringsforløb i vores digitale læringsplatform

Er dette jobbet for dig?


Det kunne det være, hvis du f.eks. har en uddannelse som multimediedesigner – eller en anden relevant uddannelse. Det er en fordel - men ikke et krav - hvis du har erfaring med forfatterværktøjer som Articulate Storyline og kendskab til learning management systemer (LMS). Det er også en fordel, hvis du har erfaring med at undervise, så hvis du f.eks. har en læreruddannelse suppleret med teknisk formåen, eller er hjemmehørende indenfor fx kommunikationsfaget, hører vi også meget gerne fra dig.

Du skal kunne tage initiativ og have gode formidlingsevner, så du kan kommunikere komplekse budskaber på en enkel og forståelig måde. Vi lægger desuden vægt på, at du er selvkørende og kan tage ansvar for dine egne projekter. Her giver vi nemlig stor frihed under ansvar. Du skal være kreativ og have et øje for detaljer. Og så skal du skal være opsøgende og have lyst til at indgå i et tværfagligt samarbejde med andre fagligheder.
Du tænker læring bredt og har fokus på resultatet hos modtageren af de læringsprodukter, der udvikles, og vil derfor også kunne medvirke til at udvikle lærings- og kommunikationsprodukter, der ikke nødvendigvis er digitale.

Udfordringer er der nok af!


Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling, hvor der er mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af vores digitale læringsprodukter. Og så vil du opleve en høj grad af frihed til selv at planlægge dit arbejde. Endelig tilbyder vi gode muligheder for fleksibilitet og for din personlige og faglige udvikling.
Du vil indgå i HR Udvikling og have arbejdsplads på Rådhuset i centrum af Herning. HR Udvikling er en del af HR og Organisation, som indgår i Direktionens Stab sammen med Økonomi, IT og Digitalisering, Kommunikation samt Byråds- og Direktionssekretariatet. Direktionens Stab er den fælles centrale stabsenhed for de fire forvaltninger. Du vil få reference til HR-chefen.

I Herning kommune er der højt til loftet og stor respekt for praksis. Vi har mottoet ”Her er alle muligheder åbne”. Det betyder, at vi i Herning har modet til at afprøve nye løsninger og gå forrest på vigtige og nye initiativer. Vi arbejder agilt med prøvehandlinger, men også i mere lineær eksekvering. I kraft af vores ledelsesgrundlag arbejder vi med en ledestjerne, der handler om de rette balancer mellem udvikling og stabilitet, resultater og relationer, fordi offentlig ledelse spiller sig ud i hensynet til en lang række ”bundlinjer”, som ofte kan konflikte.
For HR-afdelingens arbejde betyder det, at vi selv har mod, kompetencer og idéer til at tænke stort og være medskabende i Herning kommunes fremtid.

Kom og vær med!

Læs mere om Herning kommune

Ansættelsesprocessen


Vi glæder os til at modtage din ansøgning! I ansøgningen vil vi gerne høre om nogle relevante eksempler fra dit arbejde. Vedlæg også dit CV, så vi kan få indblik i din baggrund.

Der er ansøgningsfrist den 30. november 2022. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 12. december 2022 og stillingen ønskes besat den 01. februar 2023.

I forbindelse med rekrutteringen anvender vi case og muligvis personprofil. Desuden indhenter vi referencer.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og løn- og ansættelsesvilkår bliver aftalt efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere?


Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte projektleder Jane Bitsch Kehlet på mail [email protected] eller på telefon 22 32 10 56.

I Herning kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Herning

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Herning over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0