Kommunikationskonsulent til EVA

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Kan du kommunikere viden, så den slår igennem hos presse, politikere og praktikere? Er du fortrolig med formater som video, infografik og evt. lyd, og kan du skrive til web, nyhedsbreve og sociale medier?

Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) søger en fagligt dygtig kommunikationskonsulent, der skal bidrage til at sætte vores viden om dagtilbud og uddannelser på landkortet hos vores målgrupper, som spænder fra praktikere til beslutningstagere. Du vil både selv skulle producere indhold til forskellige kanaler og skulle rådgive ikke-kommunikationsfaglige kolleger om formidling og kommunikation. Vi kan tilbyde dig et job med spændende opgaver, god kollegial sparring og stor fleksibilitet i vores kommunikationsteam.

Dine arbejdsopgaver
Vi leder efter en profil, der har sin kommunikationsfaglige værktøjskasse i orden og kan hjælpe os med at drive kommunikationen af EVA’s viden på flere fronter. Du vil bl.a. få følgende opgaver:

  • udarbejde nyhedsbreve, videoer, infografikker, pressemeddelelser, debatindlæg, inspirationsmaterialer mv.
  • stå for proaktivt og reaktivt pressearbejde
  • lægge kommunikations- og lanceringsstrategier og -planer for vores udgivelser
  • rådgive kolleger fra andre fagområder om formidling og presse
  • samarbejde og sparre med dine kolleger i kommunikationsteamet om kommunikationsopgaver, herunder tæt samarbejde med vores SoMe-ansvarlige om strategi for og produktion af indhold til vores kanaler
  • deltage i vores dialog med kunder og interessenter som ministerier, organisationer, kommuner, fonde etc.

Du vil afhængig af dit erfaringsniveau få enten selvstændigt eller delt ansvar med en af kollegerne i KOM-teamet om kommunikationen på et eller flere af EVA’s arbejdsområder. Vi arbejder både med dagtilbud, grundskole, ungdomsuddannelse, videregående uddannelse og voksen-/efteruddannelse. I første omgang vil hovedparten af dine opgaver ligge på grundskole- og/eller ungdomsuddannelsesområdet.

Du vil have mulighed for selv at præge dine arbejdsopgaver og byde ind med lige netop dine spidskompetencer.

Vi forestiller os, at du

  • har en kommunikationsfaglig eller journalistisk uddannelse
  • kan producere video på mobiltelefon og/eller samarbejde med eksterne producenter af video og lyd
  • færdes hjemmevant på sociale medier i en professionel kontekst og har flair for visuelle virkemidler, herunder arbejde i Canva e.l.
  • har nemt ved at sætte dig ind i nye tekniske platforme og systemer, herunder CMS og nyhedsbreve
  • er en dygtig skribent, der både selv kan producere tekst i forskellige genrer og være fødselshjælper for andres tekster

  • har op til et par års erfaring fra en kommunikationsfaglig eller journalistisk stilling.
  • Er løsningsorienteret, har gode samarbejdsevner og formår at give og modtage konstruktiv feedback.

Det er en fordel, hvis du har indsigt i det danske skole- og uddannelsessystem og kendskab til interessenterne på området.

Det tilbyder EVA som arbejdsplads
EVA er en arbejdsplads, som har store ambitioner for den enkelte medarbejders faglighed og udvikling og for det fælles sociale liv. Vi har en flad struktur, og samarbejdet er præget af gensidig faglig respekt og anerkendelse.

Vi er bosiddende i Holbæk i den tidligere Østre Skole, der nu huser et interessant vidensmiljø inden for uddannelsesverdenen, sammen med tre andre statslige institutioner. Det tager ca. 45 min. med toget fra København, og der er kort vej fra stationen til EVA. Der er mulighed for at arbejde under transport og vi har fremmødedage på EVA i Holbæk mandag, tirsdag og torsdag og mulighed for at arbejde hjemmefra eller varetage arbejdsopgaver på andre lokationer de øvrige dage. Vi kan også friste med en god kantineordning.

Læs mere om EVA på www.eva.dk.

Sådan søger du

Lyder det som et job for dig, og matcher din profil ovenstående, så send os en ansøgning senest 29. november 2023.

Dine løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt med udgangspunkt i gældende overenskomst. Stillingen er som udgangspunkt indplaceret som fuldmægtig. Du søger stillingen ved at uploade ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer i HR Manager via vores hjemmeside www.eva.dk/job-hos-eva. Vi forventer at holde første runde ansættelsessamtaler 5. december og anden runde ansættelsessamtaler 14. december. Vi forventer, at du kan tiltræde den 1. februar 2024. Stillingen er en fast fuldtidsstilling.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef, Trine Borg Harrild på [email protected] eller 40910021.

Danmarks Evalueringsinstitut opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Holbæk
  • Onsdag den 29. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1