Rekrutteringsfirma

Kommunikationsstærk medarbejder med skarp pen og digitalt mindset søges til international marketingafdeling, med hove...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Holstebro

Vores kunde søger at styrke deres interne, såvel som eksterne kommunikation – omhandlende alt fra den kommercielle formidling til opdatering af manualer og løfte digitaliseringen af den teknisk dokumentation. Du vil indgå i denne proces som nøgleaktør, til at sikre den digitale platform og til at styre og tage ejerskab af udviklingen indenfor området.

Virksomheden har kunder og samarbejdspartnere fordelt på flere lande, og har en markedsledende global position, når det drejer sig om produktion af ventilationsaggregater, samt salg og rådgivning til byggeindustrien. Det er ønsket at kommunikationen afspejler denne position.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med marketingschefen, som du både refererer til, og deler kontor med. Som et team, skal I udarbejde og udvikle platforme og materialer i samråd med kollegaerne på tværs af afdelingerne.

Dine ansvarsområder

Dit ansvar vil blive at optimere og udvikle nuværende procedurer for eksisterende manualer og dokumentation. Du har styr på digitale kommunikationsværktøjer og et kreativt fokus på, hvordan man formidler digitalt indhold til forskellige målgrupper.

Du får bl.a. ansvaret for opsætningen af nyhedsbreve, som led i virksomhedens salgskanal, til at drive trafik til hjemmesider med henblik på salg og formidling. Desuden vil du komme til at indgå i samarbejdet om at koordinere indhold på tværs af digitale kanaler (e-mails, hjemmesiden, digitale annoncer mm.).

Din profil

Vi søger en medarbejder som er ansvarsbevidst og tager initiativ. Du skal trives med en stor kontaktflade, da koordineringen omkring opgaverne kræver indblanding fra flere parter. Selve udformningen og formidlingen af opgaven, er for dig, en selvstændig opgave.

Grundet stigende fokus på sundt indeklima, har marketing en vigtig opgave med at formidle virksomhedens styrker indenfor området. Det er derfor vigtigt at du som ny medarbejder i afdelingen, kan være fremsynet og omstillingsparat. Du skal kunne bevare overblikket i en travl hverdag og have fokus på deadlines.

Det er ønsket at du har

  • En kommunikationsfaglig uddannelse.
  • Erfaring med strategisk kommunikation og planlægning
  • En flydende pen og har styr på grammatikken. Det er en forudsætning, at dit skriftlige engelsk er på et højt niveau da den primære formidling også foregår på engelsk
  • Evnen til at formidle teknisk information
  • Kendskab til kommunikativt arbejde med hjemmesider
  • Erfaring med at arbejde med større og mindre projekter i internationale sammenhænge, kan være en fordel

Virksomheden tilbyder

Der værdsættes høj faglighed, med ønske om at du løbende udvikler dig i takt med dit ansvar.
Du bliver ansat på vores hovedkontor i Hasselager, og du vil indgå i et mindre team, hvor vi arbejder tæt sammen. Der lægges vægt på høj kvalitet i arbejdet, hurtig eksekvering, godt humør og et godt arbejdsmiljø.

Du vil i ansættelsesprocessen blive vurderet ud fra en række parametre omhandlende både dine faglige kvalifikationer, og det personlige match ind i afdelingen. Med fokus på det, og en forventningsafstemning mellem dig og nærmeste leder, vil din løn blive fastsat.
Udover den faste månedsløn får du en attraktiv pensionsordning og sundhedsforsikring. For et mindre beløb kan du købe god mad i kantinen. Der er etableret en personaleforening du kan blive medlem af, ligesom du også vil blive inviteret til at deltage til sociale arrangementer med dine kollegaer.

Ansøgning

Akurat A/S varetager rekrutteringen af opgaven, så ved spørgsmål til stillingen bedes du kontakte Peter Graugaard eller Jannie Dybdal på tlf. 96411111.

Cv, ansøgning og relevante dokumenter indsendes via linket her. Ansøgningsfrist 10. januar 2021. Ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Holstebro

Lignende jobs

  • Salg – Tekstil

    Salgsassistentelev til Textil/SportDu er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er ser..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Salg – Tekstil

    Servicemedarbejder under 18 år til textilafdelingenVil du ha’ et job, der passer ind i din hverdag? Hvor du let kan bytte vagter? Og hvor du kan tage ekstra arbejde, hvis du vil tjene mere? Alt sam..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Vinintresserad Copywriter 🍷✍️

    Vinintresserad Copywriter 🍷✍️ Winetales Remote Part-timeFreelance Salary Competitive Equity To be nego..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Salg – Tekstil

    Servicemedarbejder under 18 år til textilafdelingenVil du ha’ et job, der passer ind i din hverdag? Hvor du let kan bytte vagter? Og hvor du kan tage ekstra arbejde, hvis du vil tjene mere? Alt sam..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2