Rekrutteringsfirma

Systemair A/S søger en teknisk stærk kommunikationsmedarbejder med digitalt mindset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Har du teknisk interesse og evner at formidle komplekse tekniske produkter? Har du derudover flair for kommunikation og brænder for branding og den gode historie?

Du kommer til at arbejde tæt sammen med marketingschefen, som du både refererer til, og deler kontor med. Som et team, skal I udarbejde og udvikle platforme og materialer i samråd med kollegaerne på tværs af afdelingerne.

Dine ansvarsområder

Den tekniske dokumentation udgør en stor del af jobbet og hermed arbejder du på tværs, og sammen med ingeniører, montører og produktledere. De vil understøtte dig i at udarbejde og opdatere korrekte tekniske beskrivelser.

Dit ansvar vil blive at effektivisere, udvikle og digitalisere nuværende procedurer for manualer og anden teknisk dokumentation. I samarbejde med en datakoordinator skal du også optimere de digitale kundeorienterede platforme.

Udover den tekniske dokumentation, vil du være ansvarlig for tekstforfatning, korrektur og oversættelser af eksterne kommunikative tekster til nyhedsbreve, brugermanualer, annoncer/ledere, såvel som interne informationer. Du er stærk i din kommasætning, og har et detaljeøje for stave- og slåfejl. Både på dansk og engelsk.

Vi søger derfor efter en og strategisk tænkende kommunikationsmedarbejder, som vil være med til at øge kendskabet til vores produkter. Erfaring fra B2B kommunikation i en teknisk virksomhed vil være en absolut fordel.

Din profil

Du skal trives med en stor kontaktflade, da koordineringen omkring opgaverne kræver indblanding fra flere parter. Selve udformningen og formidlingen af opgaven, er for dig, en selvstændig opgave.

Grundet stigende fokus på sundt indeklima, har marketing en vigtig opgave med at formidle virksomhedens styrker indenfor området. Det er derfor vigtigt, at du som ny medarbejder i afdelingen, kan være fremsynet og omstillingsparat. Du skal kunne bevare overblikket i en travl hverdag og have fokus på deadlines.

Det er ønsket at du har

  • Evner at formidle teknisk information gennem strategisk planlægning
  • En flydende pen med styr på grammatikken. Det er en forudsætning, at dit skriftlige engelsk er på et højt niveau da den primære formidling også foregår på engelsk
  • Erfaring med at arbejde med større og mindre projekter i internationale sammenhænge, kan være en fordel

Virksomheden tilbyder

Der lægges vægt på høj kvalitet i arbejdet, hurtig eksekvering, godt humør og et godt arbejdsmiljø. Der værdsættes høj faglighed, med ønske om at du løbende udvikler dig i takt med dit ansvar.

Du vil i ansættelsesprocessen blive vurderet ud fra en række parametre omhandlende både dine faglige kvalifikationer, og det personlige match ind i afdelingen. Med fokus på det, og en forventningsafstemning mellem dig og nærmeste leder, vil din løn blive fastsat.
Udover den faste månedsløn får du en attraktiv pensionsordning og sundhedsforsikring. For et mindre beløb kan du købe god mad i kantinen. Der er etableret en personaleforening du kan blive medlem af, ligesom du også vil blive inviteret til at deltage til sociale arrangementer med dine kollegaer.

Ansøgning

Akurat A/S varetager rekrutteringen af opgaven, så ved spørgsmål til stillingen bedes du kontakte Peter Graugaard eller Jannie Dybdal på tlf. 96411111.

Cv, ansøgning og relevante dokumenter indsendes via linket her. Ansøgningsfrist 28. februar 2021. Ansøgningerne behandles løbende.

Om virksomheden

I Systemair arbejder vi med indeklima og luft, og vi stræber efter, at skabe et bedre og sundere indeklima og bidrage til den grønne omstilling, gennem innovative og energieffektive ventilations-produkter. Systemair Gruppen er en af de førende ventilationsproducenter med aktiviteter globalt. Vores produktprogram dækker bl.a. over ventilationsaggregater, ventilatorer, brand- og røgprodukter, luftfordelingskomponenter og systemløsninger. I Danmark producerer vi ventilationsaggregater til både det danske marked og til eksport. Samtidig sælger og markedsfører vi ventilationsprodukter fra Systemair Gruppen.

Systemair har salgsaktivitet i mere end 130 lande. Fra egne selskaber i 50 lande og med 27 produktionsfaciliteter verden over, løfter vi hvert år niveauet for indeklimaet, ved hjælp af vores global organisation.

We guide. We make it simple. And we are by your side.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Holstebro

Lignende jobs

  • Salg – Tekstil

    Salgsassistentelev til Textil/SportDu er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er ser..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Salg – Tekstil

    Servicemedarbejder under 18 år til textilafdelingenVil du ha’ et job, der passer ind i din hverdag? Hvor du let kan bytte vagter? Og hvor du kan tage ekstra arbejde, hvis du vil tjene mere? Alt sam..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Copywriter (unpaid)

    Copywriter (unpaid) GreenCarLane Remote Internship Salary Unpaid We're looking to further progress the endeavour.We are n..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Tekstansvarlig med flair for SEO og AI

    Tekstansvarlig med flair for SEO og AI DANISH ENDURANCE Denmark Part-time Salary Competitive Vil du tage ansvar for at alle vores danske tekster er SEO..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
7. oktober 2024 2
6. oktober 2024 2
5. oktober 2024 2
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 3
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3