Vi søger en ambitiøs og udadvendt kollega til vores Motivationsteam. Kom med på holdet og bliv [xxxxx]ter.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Vi søger en ambitiøs og udadvendt kollega til vores Motivationsteam. Kom med på holdet og bliv OfficeFitter.

Deler du vores drøm og vision om at gøre en forskel, og kunne du tænke dig at blive en del af et super engageret team, som brænder for forebyggelse, sundhed og trivsel?

Vil du være med til at sætte dit præg på en virksomhed, der er i rivende udvikling, så er du måske vores nye Motivationsrådgiver i OfficeFit.

VIRKSOMHEDEN

OfficeFit er etableret i 2014 med hovedsæde i Holstebro, og har åbnet en afdeling i Høje Taastrup. Den nye Motivationsrådgiver vil være tilknyttet kontoret i Holstebro.

Den stillesiddende kultur har store sundhedsmæssige og økonomiske konsekvenser for den enkelte medarbejder, for virksomhederne og for samfundet. OfficeFit har en klar mission om at ændre den stillesiddende kultur til en mere aktiv og energisk kultur og levere totalløsninger inden for sundhed og trivsel, som skaber finansiel og menneskelig værdi.

OfficeFit er markedsledende indenfor sundhed, velvære og arbejdsmiljø for alle personer med ensartet stillesiddende arbejde.

I Danmark er der ca. 1.2 millioner erhvervsaktive mennesker, der har et stillesiddende arbejde. Kombineret med en travl hverdag og ofte en lidt usund livsstil er dette en medvirkende årsag til den kraftige stigning i livsstilssygdomme, som vi oplever både i Danmark og store dele af den vestlige verden. Det er en udvikling vi vil vende.

Som en del af vores sundhedskoncepter bringer vi bevægelse ind på arbejdspladsen, så man kan opnå den gavnlige effekt af bevægelse, hvilket er med til at øge energiniveauet, reducere sygefraværet og skabe større arbejdsglæde for medarbejderen – og dermed en bedre bundlinje for den enkelte virksomhed.

Vi har, takket være vores dedikerede medarbejdere, allerede opnået en bred udbredelse med vores sundhedskoncepter, og vi samarbejder i dag med nogle af landets største virksomheder.

I OfficeFit har vi fokus på høj kundeservice og den relations skabende kundedialog.

DINE ARBEJDSOPGAVER

Med reference til vores Motivation- og marketingchef er dine arbejdsopgaver som Motivationsrådgiver at afvikle motiverende events samt udvikle værdifulde tiltag til kunderne.

En yderst vigtig opgave er den daglige og nærværende kontakt til vores kontaktpersoner hos kunden (Sundhedsambassadører), hvorigennem du skal sikre at kunden oplever værdi af Bevægelseskonceptet. Sammen med Sundhedsambassadørerne skal du planlægge tiltag, som bidrager til en ny kultur med fokus på variation og bevægelse.

Vi har mange kontaktflader til Sundhedsambassadørerne, hvorfor det er vigtigt at du er udadvendt og trives i at holde oplæg for større forsamlinger samt kan brænde igennem online, når der bl.a. holdes onlinemøder.

Du vil yderligere være med til at udvikle forretningen og bidrage til selskabets fortsatte vækst, succes og opfyldelse af vores fælles ambitiøse målsætninger.

LIDT OM DIG

Du har en sundhedsfaglig baggrund, der gør at du kender til basal fysiologi samt kan identificere, hvordan Bevægelseskonceptet kan skabe øget sundhed, trivsel og bevægelse hos kunderne.

Du motiveres af mål og sætter ambitiøse, realistiske mål for dig selv i dit arbejde.

Du er udadvendt og har gå-på-mod og let til smil. Du skal kunne have mange bolde i luften – det er derfor også meget vigtigt, at du er punktlig og har ordenssans.

Du er en stærk kommunikator både på skrift og i tale.

Du kan arbejde selvstændigt, men også i et team.

Du har kørekort til kategori B

VI TILBYDER

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job, hvor du skal forvente, at møder i hele Danmark og udlandet kan forekomme. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer, som er ambitiøse og prægede af holdånd og glæden ved at gøre en forskel.

Vi står klar til at sætte dig godt ind i OfficeFits forretning, og du kan forvente en god og uformel omgangstone, hvor din stemme bliver hørt, og hvor der er plads til nye idéer.

Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt og senest d. 1. december. Derfor afholdes samtaler løbende og stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat.

Hvis du finder jobbet interessant, så send din ansøgning samt CV til [email protected].

Hvis du har spørgsmål eller ønsker uddybning af arbejdsfunktionen, så er du meget velkommen til at kontakte Motivation- og marketingchef Mathias Rud Trillingsgaard på tlf. 20580866

Se mere på www.OfficeFit.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Holstebro
  • Mandag den 17. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3