[xxxxx] søger kommunikationspraktikant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Kastrup

Går du i panik, når dine studiekammerater taler digitalisering, Falder du i søvn, når du ser TV2 News? Og er du træt af klima-mig-her-og-klima- mig-der? Så er du helt sikkert IKKE den, vi leder efter i jagten på Danmarks bedste kommunikationspraktikant.

SIXT Danmark søger en kreativ, og struktureret praktikant der vil prøve kræfter med PR og kommunikation i et af Danmarks største biludlejningsselskaber.

Om praktikforløbet:

Du bliver tilknyttet virksomhedens kommunikation og marketing team, hvor vi arbejder med alverden kanaler inden for de digitale og traditionelle medier. Du kommer til at arbejde med pressemeddelelser, artikelskrivning, blog samt diverse sociale medier og nyhedsbreve. Derudover tilpasser vi dit forløb efter dine faglige forudsætninger, dit uddannelsesspor og dine interesser.

Du får ansvar og indflydelse i en intim marketing afdeling på ca. 4 medarbejdere, hvor du vil referere direkte til virksomhedens Marketing- & Kommunikationschef. Nøgleord for vores tilgang til opgaveløsning er høj kvalitet og god dialog. Vi er ambitiøse og har travlt, men sørger altid for, at der er masser af plads til at have det sjovt.

Om dig:

Din personlig og faglige nysgerrighed er vigtigere end din uddannelsesretning. Det vigtigste er at du kan skrive! Du kan formidle indhold på forskellige platforme og har et skarpt øje for vinkling og fortællinger, der skaber identifikation og opfordrer til handling. Måske læser du retorik, kommunikation, journalistik eller noget helt fjerde? Skriveerfaring er et plus, så vedlæg gerne eksempler.

Derudover forestiller vi os, at:

  • Du har erfaring med sociale medier
  • Du interesser dig for de danske medier
  • Du skriver godt og har sans for den gode historie
  • Du forstår dig på målgrupper og evner at argumentere
  • Du er nysgerrig, initiativrig og ikke mindst kreativ
  • Du er struktureret og overholder skarpe deadlines
  • Har en brændende interesse for samfundet omkring dig og måske endda et kendskab til turisme eller bilbranchen
  • Ikke bleg for at blive lidt længere, når tingene spidser til. Vi lover til gengæld, at du ikke bliver ensom på kontoret. Vi løfter i flok uagtet titel og anciennitet.

Praktisk information

Praktikken er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, dog med mulighed for nedsat tid i perioder med studiearbejde.

Praktik start hurtigst muligt.

SiXT er en international udbyder af mobilitetsløsninger af høj kvalitet. ”The spirit of mobility” – SiXTs motto – er allerede udbredt i 100 lande verden over. Kunder har adgang til mere end 175.000 biler ved ca. 4000 udlejningskontorer samlet under SiXTs brand. SiXT kan præsentere en flåde med alt fra el-biler, stationcars og varevogne til luksus- og sportsvogne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Kastrup

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Dragør

    UngDragør søger en engageret og dedikeret deltidsmedarbejder på 21 timer pr. uge til at skabe et stærkt ungedemokrati og styrke de unges medborgerskab og indflydelse i byen samt fortælle de mange g..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Kastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Kastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Kastrup over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0