Det Kongelige Akademi søger teknologiinstruktør i tekstil til varetagelse af værkstedsopgaver indenfor tekstil, væv o...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Det Kongelige Akademi søger teknologiinstruktør i tekstil til varetagelse af værkstedsopgaver indenfor tekstil, væv og strik

Det Kongelige Akademi – Arkitektur, Design, Konservering søger en dygtig specialist indenfor tekstilfaget til en varig deltidsstilling som teknologiinstruktør ved Det Kongelige Akademis værksteder på Holmen i København. Stillingen er til besættelse den 1. september 2021.

Stillingen er organisatorisk en del af Det Kongelige Akademis LABs og værksteder, der som enhed samler 16 fagligspecialiserede værksteder og laboratorier, hvor de studerende som led i deres respektive uddannelser til designere, arkitekter og konservatorer introduceres til teknikker, håndværket og materialer inden for deres fag. Værkstederne og laboratorierne, der dækker forskellige områder såsom glas, keramik, træ, metal, lys, tekstil, beklædning, foto mv., indgår som en aktiv del af den daglige undervisning og benyttes af både de studerende og det videnskabelige personale. Der er ca. 20 ansatte på værkstederne og laboratorierne, som er fysisk placeret på Holmen og Esplanaden i København samt i Nexø på Bornholm.

Om stillingen
Som teknologinstruktør bliver du ansvarlig for tekstilværkstedet indenfor strik og væv, hvor du får tæt samarbejde med undervisere og forskere og de øvrige medarbejdere og teknologiinstruktører på Holmen i København.

Du er specialist indenfor tekstil formgivning og de teknikker der knytter sig til området indenfor strik og væv. Du er velorienteret i de nyeste teknikker og teknologier og mestrer flere af dem på højt specialiseret niveau. Du yder på daglig basis specialiseret instruktion og sparring til både de studerende og det videnskabelige personale inden for udstyrsanvendelse, materialer, formgivning og designløsninger i tilknytning til værkstedet. Du får også mulighed for selvstændigt at tilrettelægge og afholde kursusaktiviteter for de studerende.

Arbejdsopgaverne og ansvarsområder som teknologiinstruktør tæller derfor blandt andet:

• Udvikling og drift af værkstedet, herunder at sikre at værkstedet er funktionsdygtigt, opdateret og tilgængeligt
• Vedligehold og indkøb af udstyr
• Indkøb af materialer
• Forvaltning af lager og salg af materialer til studerende
• Assistance til undervisere og forskere, som benytter værkstedet
• Instruktion og vejledning af studerende
• Tilrettelæggelse og afholdelse af værkstedskurser
• Deltagelse i og understøttelse af undervisningen
• Understøttelse af sikkerheden på værkstedet
• Generelle administrative opgaver

Om dig
Du har specialiseret erfaring inden for tekstil formgivning med fokus på væv og strik og mestrer de håndværksmæssige teknikker i faget på et professionelt niveau. Du har arbejdet inden for fagområdet i flere år og besidder således stor viden om materialer, metoder, teknologier, sikkerhed mv.

Som person er du positiv, fremadskuende, kreativt og innovativ. Du brænder for at arbejde i et kreativt og internationalt uddannelsesmiljø med højt til loftet og hvor du kan være med til at udvikle fremtidens designere og understøtte en bæredygtig udvikling inden for faget.

Vi forestiller os desuden, at du:
- Har en relevant uddannelse inden for faget, f.eks. som kunsthåndværker, designer eller lignende
- Har dokumenteret erfaring med værkstedsdrift
- Evner at inspirere andre og formidle din faglige viden og erfaring
- Er imødekommende, servicemindet og god til at samarbejde
- Har lyst til at bidrage til skolens og uddannelsens udvikling
- Kan kommunikere skriftligt og mundtligt på engelsk
- At du vægter sikkerheden på værkstedet højt

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er en varig deltidsstilling på gennemsnitligt 18,5 timer ugentligt med tiltrædelse 1. september 2021. Vi gør opmærksom på, at arbejdstiden vil være varierende, og at arbejdet i perioder udføres på fuldtid.
Ansættelse og aflønning vil ske som teknologiinstruktør i henhold til OAO-s fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for håndværkere og teknikere i staten, hvor basislønnen udgør kr. 26.963 pr. måned ved fuldtidsansættelse, svarende til 13.481 kr. ved en ugentlig arbejdstid på 18,5 timer. Dertil hører et anciennitetsbestemt pensionsbidrag på op til 15,39 % af basislønnen. Der vil være mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg afhængigt af dine kompetencer og erfaring.
Ansøgningen
Ansøgning bilagt CV og uddannelsesdiplom skal sendes elektronisk via knappen ”Søg stillingen” nedenfor, så den er Det Kongelige Akademi i hænde senest den 9. august 2021 kl. 12.00. Ansøgningen skal sendes i pdf-format bilagt CV og dokumentation for uddannelse.

Ansøgningsmateriale modtaget efter ansøgningsfristen vil ikke blive taget i betragtning.

Vi forventer at holde samtaler i uge 33.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til erhvervsdirektør Irene Lønne på tlf. 4170 1754 eller mail [email protected]

Oplysninger om ansøgningsproces og e-rekrutteringssystemet kan fås ved henvendelse til personalejurist Sine Kildevang Madsen på tlf. 4170 1815 eller mail [email protected]

Du kan desuden læse mere om Det Kongelige Akademi www.kglakademi.dk.

Det Kongelige Akademi er en mangfoldig arbejdsplads, som anser diversitet for at være en styrke. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede ansøgere til at søge stillingen.

Om Det Kongelige Akademi
Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering er et internationalt anerkendt akademi, der uddanner professionelt kreative kandidater til højeste niveau og udvikler ny viden, der skaber værdi for samfundet og arbejdsmarkedet. Det Kongelige Akademi er en statsinstitution under Uddannelses- og Forskningsministeriet og har ca.1.700 studerende og 350 medarbejderårsværk. Læs mere om Det Kongelige Akademi på vores hjemmeside www.kglakademi.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København K
  • Onsdag den 04. august 2021

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Dragør

    UngDragør søger en engageret og dedikeret deltidsmedarbejder på 21 timer pr. uge til at skabe et stærkt ungedemokrati og styrke de unges medborgerskab og indflydelse i byen samt fortælle de mange g..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0