Praktikant med interesse for kommunikation og journalistik til Den Sociale Investeringsfond

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob, Praktik - København K

De seneste år er der kommet øget fokus på bæredygtige investeringer som et hastigt voksende alternativt investeringsmarked. Den samme udvikling er under opblomstring på velfærdsområderne, og nu har du mulighed for at være med til at præge den udvikling og modne markedet via Den Sociale Investeringsfonds arbejde.

Opgaver

I august lancerede vi et nyt samlingssted for sociale investeringer i Danmark; socialeinvesteringer.nu. Indholdet strækker sig fra guides om, hvordan myndigheder og investorer kan opstille sociale investeringer, reportager fra investeringerne, til Salonen som rummer debatindlæg, artikler og podcast. Der er med andre ord rigtig god mulighed for at komme rundt i mange hjørner af både kommunikation og journalistik.

Vi har vores eget radiostudie til podcasts og god mulighed for videoredigering samt opsætning af grafik. Vi laver også pressemeddelelser og indsalg af historier om vores investeringer til medier, vi laver events og beredskaber til debatter og interviews samt faciliterer et netværk for sociale investeringer. Der er således en bred vifte af opgaver at gå om bord i og præge. De første opgaver på dit bord afhænger af dine interesser og kompetencer.

Din praktik vil høre under kommunikation og presse, som varetager en meget bred opgave.

Om dig

Vi forventer ikke, at du kan det hele fra starten: Du er praktikant, og du er her for at lære. Til gengæld søger vi stor nysgerrighed, initiativ og lyst til at kaste sig ud i noget nyt og komme ud i verden samt en interesse for velfærdspolitik.

Det er nyt og relativt komplekst stof vi formidler, så du skal have evnerne til at sætte dig ind i det samfundsvidenskabelige afsæt i økonomi og velfærd, som sociale investeringer er bygget af. Samtidig skal du trives med og gerne få energi af, at svarene ikke altid findes på forhånd, og at de bedste løsninger oftest udvikles i samarbejde med andre. Vi lægger vægt på, at du trives i en afvekslende hverdag og ikke er for fin til at tage fat, hvor der er brug for det.

Din uddannelse kan både være i kommunikation og journalistik fx SDU, RUC eller ITU, men det kan også være, at du kommer fra samfundsvidenskaberne fx KU, CBS, AAU eller AU og i din fritid har syslet med podcast eller andet medieindhold. Det vigtigste er, at du interesserer dig for den store formidlingsopgave, vi har, og som er en vigtig brik i at modne sociale investeringer i Danmark.

Om os

Vi er et mindre sekretariat med otte medarbejdere, der arbejder målrettet og dedikeret med at løse komplekse og utroligt spændende opgaver. Vi bor centralt i København i et uformelt kontormiljø og med en god kantine.

Om sociale investeringer og Den Sociale Investeringsfond

Sociale investeringer er en relativt ny investeringsform i en dansk kontekst, men bygger på udenlandske erfaringer. I sociale investeringer samarbejder myndigheder, leverandører og investorer om at løse en velfærdsudfordring – og investoren påtager sig den finansielle risiko for, at indsatsen lykkes med at løse udfordringen.

I 2018 etablerede et bredt flertal i Folketinget Den Sociale Investeringsfond (DSI), med et todelt formål; at vise, at det betaler sig at investere i velfærd og at udvikle et dansk marked for sociale investeringer på tværs af de større velfærdsområder, hvor bedre liv og bedre økonomi går hånd i hånd.

Fonden har en startkapital på 78 mio. kr. og investerer inden for fem politisk valgte temaer: Udsatte børn og unge, trivsel, arbejdsmiljø og forebyggelse af livstilssygdomme og ind på arbejdsmarkedet.

DSI ledes af en bestyrelse, hvor Karen Hækkerup er udpeget som bestyrelsesformand. DSI har også et rådgivende udvalg. Fondens daglige arbejde varetages af et sekretariat.

Læs mere om DSI og fondens investeringer på www.dsi.dk.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter overenskomst for HK’ere i staten anden relevant overenskomst. Praktikforløbet skal være meritgivende. Der vil blive givet en erkendtlighed i forbindelse med praktikforløbet.

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer om ugen med start i januar/februar 2022 til udgangen af juni 2022. Fleksibilitet i arbejdstiden i forbindelse med eksamensperioder kan aftales.

Yderligere oplysninger:

Du vil blive ansat i Den Sociale Investeringsfond og arbejdsstedet er Holmens Kanal, 22, 1060 København K.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte presse- og kommunikationsansvarlig, Nanna Lodberg Theut [email protected], 41 85 10 05.

Ansøgning

Din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag sendes til [email protected]. Mærk emnefelt med ’Ansøgning’. Indsend senest onsdag d. 24. november 2021.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 48. Der vil i forbindelse med ansættelsessamtalen være en case.

DSI opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København K
  • Onsdag den 24. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0