Dansk Stalking Center søger alsidig kommunikationskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at videreudvikle og bringe Dansk Stalking Center nye spændende veje? Vi udvider vores videnscenter og flytter samtidig til nye skønne lokaler. I den forbindelse søger vi en alsidig kommunikationskonsulent.

Er du en stærk og alsidig kommunikationsblæksprutte, har du en skarp pen og brænder du for at gøre en forskel for en udsat gruppe? Så er du måske vores nye kollega, hvis hovedopgave er at hjælpe med at sætte stalking på dagsorden, at formidle viden om stalking og øge kendskabet til Dansk Stalking Center. Som kommunikationskonsulent vil du blive en del af et stærkt og udviklingsorienteret videnscenter bestående af en gruppe 5-6 dygtige og dedikerede kollegaer.

Kommunikationsstrategi, content og visuel identitet
Du får et job med mangeartede opgaver som omfatter udarbejdelse af kommunikationsstrategiske mål og rammer samt at producere konkret indhold. Du vil i organisationen være den gennemgående kommunikationsressource og vil derfor også have en afgørende rolle i at sikre centrets visuelle identitet og brand.

SoMe, Web, skriftlig formidling og pressehåndtering
Du vil få ansvar for vores tilstedeværelse og synlighed på de sociale medier og for vores hjemmeside, der sidste år havde flere end 350.000 visninger. Derudover vil skriftlig formidling være en central del af dit ansvarsområde. Derudover vil du være tovholder på samarbejde med pressen i forhold til indkommende forespørgsler og opsøgende pressearbejde.

Dine opgaver vil primært være at:

  • Udarbejde og eksekvere kommunikations- og kanalstrategier.
  • Producere content til diverse flader såsom Facebook, Instagram, LinkedIn, nyhedsbreve og hjemmeside.
  • Være skriftlig redaktør på diverse tekster til fx foldere, artikler, pressemeddelelser, årsrapporter og lignende.
  • Udvikle og udarbejde kommunikationskampagner i relation til centrets strategi.
  • Sikre en gennemgående visuel identitet og udføre lettere grafiske opgaver.

Vi søger en kollega, der genkender sig selv i følgende:

  1. Du trives i en hverdag med højt tempo og mange berøringsflader. Du har et naturligt drive og får energi af en omskiftelig hverdag, hvor du har mange igangværende samarbejder både internt og eksternt.
  2. Du er iderig og en driftssikker afslutter. Du formår at omsætte ideer til konkrete planer og føre dem ud i livet. Du er skarp på at strukturere og planlægge din tid og sætter i relation hertil realistiske mål.
  3. Du er selvkørende og opsøgende. Du er en udpræget holdspiller og har et skarpt blik for at inddrage relevante personer eller ressourcer. Du er vant til selvstændigt at drive processer og kommunikerer tydeligt herom i dine samarbejdsflader.

Vi forventer, at du har en mellemlang eller lang videregående uddannelse inden for kommunikation, og ser gerne at du har minimum 2-4 års erfaring med de beskrevne arbejdsopgaver fra lignende stilling.

Om Dansk Stalking Center
Dansk Stalking Center er et interventions- og videnscenter, der arbejder på at forbedre vilkårene for de op mod 100.000 danskere, der hvert år udsættes for stalking. Vi hjælper personer som er berørt af stalking og vi arbejder for at sætte fokus på stalking, samt at udbrede viden og forbedre lovgivningen på området.

Vi er en mindre arbejdsplads med omkring 18 medarbejdere, med hovedsæde i København og en afdeling i Aarhus. Vores arbejdsplads er kendetegnet ved gode kollegaer hvor åbenhed, tillid og hjælpsomhed er en naturlighed. Vi har et godt arbejdsmiljø med højt til loftet og kort afstand fra tanke til handling

Din arbejdsplads er Vestergade 12, 1456 København K. Fra 1. marts 2023 flytter vi til nye skønne lokaler på Emdrupvej 28 A, 2100 København.

Du kan læse mere om os på www.danskstalkingcenter.dk

Praktisk
Stillingen er på 30-37 timer ugentlig, med tiltrædelse hurtigst muligt. Centret har ingen overenskomst, men lønnen tager udgangspunkt i Statens lønstatistik. Har du lyst til at høre mere om stillingen, så ring til Lise Linn Larsen 21954004 eller leder af videnscenter, Dianna Bomholt på 27604007.

Ansøgning
Send motiveret ansøgning, CV mm. til [email protected] (noter gerne kommunikationskonsulent i emnefeltet).
Frist for ansøgning er 22.9.22 kl. 12
Samtaler forventes afholdt i uge 39

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København K
  • Torsdag den 22. september 2022

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Dragør

    UngDragør søger en engageret og dedikeret deltidsmedarbejder på 21 timer pr. uge til at skabe et stærkt ungedemokrati og styrke de unges medborgerskab og indflydelse i byen samt fortælle de mange g..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0