Vikarstilling: Foreningskonsulent til Studenterhuset og Studenterrådet på Københavns Universitet (barselsvikar 4. mdr.)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob, Vikar - København K

Vil du være med til at kickstarte de studerendes engagement i foreninger og studiemiljøet på Københavns Universitet? Er du selvstændig, idérig og en god networker? Så kan du blive en del af holdet.

De studerendes frivillige engagement på Københavns Universitet (KU) har haft det hårdt under den lange coronanedlukning. Et stærkt foreningsliv er ellers grobund for et godt studiemiljø og god trivsel blandt de studerende – det kan være alt fra strikkeklubben, klimaforeningen til løbeklubben og brætsspilscaféen. Der er derfor brug for en koordineret og central indsats, som kan kickstarte foreningslivet på KU og danne grundlag for et stærkere foreningsliv i fremtiden.

Da vores nuværende foreningskonsulent skal på barsel er der derfor brug for en der kan tage over fra d.1. dec. til projektets udløb d.31. marts 2023. Der er tilknyttet en foreningsstudent 10 t/u til projektet.

Dine arbejdsopgaver vil b.la. være:

  • Netværks- og relationsarbejde i form af at vedligeholde den gode kontakt, der er skabt til foreningerne, opsøge nye foreninger og yde sparring samt rådgivning undervejs.
  • At arrangere tværgående og meningsfulde events for foreningerne, hvor de kan mødes og skabe netværk på tværs.
  • Vedligeholde og opdatere vores nye foreningshjemmeside: foreningsliv-ku.dk
  • Udvikling af trykte og digitale redskaber til understøttelse af foreningsarbejdet.
  • Betjening af styregruppe for indsatsen med repræsentanter fra Studenterrådet, Studenterhuset og KU.
  • Arbejde strategisk med forankring af projektets indsatsområder.

Din profil

Vi forventer, at du:

  • Er nyuddannet eller har et par års relevant erhvervserfaring
  • Har indsigt i studiemiljøer på videregående uddannelser
  • Har indblik i og erfaring fra foreningslivet
  • Er udadvendt og god til at netværke og samarbejde
  • Er idérig og initiativrig
  • Arbejder struktureret og selvstændig og kan holde overblikket i en travl hverdag
  • Har lyst til at arbejde med unge mennesker i et omskifteligt og handlekraftigt miljø

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer ugentligt med opstart d. 1. december og tidsbegrænset indtil 31. marts 2023. Løn og vilkår følger gældende overenskomst mellem staten og AC-organisationerne. Der forventes en vis fleksibilitet med hensyn til arbejdstider.

Du vil få fast kontorplads i Studenterrådets sekretariat på Købmagergade 52, men vil også have et tæt samarbejde med Studenterhuset, som har kontor i samme bygning.

Studenterrådet og Studenterhuset ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede at søge uanset alder, køn, religion, handikap og/eller etnisk baggrund.

Nærmere information og ansøgningsfrist

For nærmere information kontakt venligst Studenterrådets Foreningskonsulent Nina Stubbe Teglbjærg på telefon: 20 35 49 03.

Ansøgning med CV sendes i én samlet pdf-fil til [email protected] mærket 'foreningskonsulent barselsvikar'. Ansøgningen skal være os i hænde senest onsdag d. 19. oktober kl. 12.00.

Samtaler forventes afholdt torsdag d.20. okt. og mandag d.24. oktober.

Om Studenterrådet og Studenterhuset

Studenterrådet er en vidt forgrenet studenterpolitisk organisation, som repræsenterer de knap 40.000 studerende på Danmarks største universitet, bl.a. gennem vores lokale fag- og fakultetsråd. Vi arbejder hver dag hårdt for at sikre vores interesser og indflydelse som studerende og for at skabe et bedre universitet, både når det gælder det sociale miljø, det faglige indhold og de politiske rammer. Studenterrådets sekretariat består af fire medarbejdere, som har et tæt samarbejde med det siddende forretningsudvalg med op til syv studerende.

Studenterhuset er de studerendes hus ved siden af Rundetårn. Med udgangspunkt i Københavns Universitet arbejder vi for et godt studiemiljø og en bedre studieby gennem sociale og kulturelle aktiviteter for studerende. Sammen med mere end 200 frivillige danske og internationale studerende afholder vi debatter, foredrag, læsepladser, velkomstaktiviteter, café og koncerter. Desuden driver vi bæredygtighedslaboratorium, midlertidige studieboliger og universitetets største festival. Alt sammen med det formål at få studerende til at trives i København.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København K
  • Lørdag den 19. november 2022

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Dragør

    UngDragør søger en engageret og dedikeret deltidsmedarbejder på 21 timer pr. uge til at skabe et stærkt ungedemokrati og styrke de unges medborgerskab og indflydelse i byen samt fortælle de mange g..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0