Erfaren kommunikationskonsulent til Playful Learning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Vil du være med til at styrke børns udvikling, læring og trivsel? Og vil du være en del af et kreativt og visionært team, der arbejder med at fremme en legende tilgang til læring på pædagog- og læreruddannelserne og i landets skoler og daginstitutioner? Så er du måske den kollega, vi søger.

Playful Learning-programmet søger en erfaren kommunikationskonsulent til at arbejde strategisk med kommunikation, alliancer, advocacy-aktiviteter samt at planlægge og afvikle events.

Playful Learning er et partnerskab mellem professionshøjskolerne i Danmark og LEGO Fonden, som er sat i verden for at fremme børns kreative og eksperimenterende tilgang til verden og deres livslange lyst til at lære. Programmet består af fire projekter, som beskæftiger sig med forskning og udvikling af den pædagogiske praksis i Danmark med fokus på leg.

Om jobbet
Som kommunikationskonsulent refererer du direkte til Playful Learnings programledelse og samarbejder i dagligdagen med vores kreative og dynamiske kommunikationsteam om at fremme vores faglige sag ved at formidle de gode historier og afvikle værdiskabende events.

Du skal blandt andet varetage et tværgående koordineringsansvar i forhold til at:

  • planlægge, koordinere og afvikle programevents (nationale events på tværs af Playful Learning-programmet store projekter, det årlige event P+L EXPLO m.m.)
  • planlægge og koordinere Playful Learnings deltagelse i eksterne events (fx Folkemødet, KLs Børne-/Ungetopmøde og Uddannelsesdebatten)
  • bidrage til bredere offentligt og kommunalt kendskab til Playful Learning gennem samarbejde med KL, interesseorganisationer og tænketanke
  • eksekvere plan og strategi for Playful Learnings eksterne programidentitet
  • målrette og formidle historier til relevante eksterne medier (tovholder ift. presse, filmproduktion m.m.)

Om dig
Vi forestiller os, at du har flere års relevant erfaring og besidder et højt kompetenceniveau inden for dit fagområde, og at du således:

  • har en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation, journalistik eller lignende
  • har erfaring med at tilrettelægge og koordinere strategisk kommunikation
  • er dygtig til at målrette kommunikation og kan skrive tekster, der fænger hos forskellige målgrupper og til forskellige kanaler
  • har erfaring med at planlægge og afvikle større events
  • har erfaringer med at arbejde med netværk, alliancer og partnerskaber som et element i strategisk kommunikation og advocacy
  • agerer selvstændigt i din varetagelse af dine arbejdsopgaver
  • trives godt med at indgå i et team, hvor der samarbejdes om - og fordeles opgaver efter behov
  • yder direkte rådgivning til den øverste programledelse

Om os
Playful Learning er et kreativt og innovativt program, som danner ramme for en række nationale forsknings- og udviklingsinitiativer. Programmet blev lanceret i 2018, og det samlede program arbejder for at styrke børns kreative, eksperimenterende og legende tilgang til verden og deres livslange lyst til lære. Du kan læse meget mere om Playful Learning-programmet og dets projekter på playful-learning.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes som kommunikationskonsulent med start den 1. januar 2023efter overenskomst for akademikere i staten mellem Skatteministeriet og en række AC-organisationer (AC-overenskomsten). Arbejdstiden er på 37 timer om ugen. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. For den rette kandidat vil der være mulighed for ansættelse som specialkonsulent. 

Du bliver ansat på Københavns Professionshøjskole, som varetager Playful Learning-programmets sekretariats- og kommunikationsopgaver.

Arbejdspladsen er beliggende på Haraldsgade 6, 2200 København. Der må forventes rejseaktivitet i Danmark, indimellem med overnatning.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Playful Learning på www.playful-learning.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte programleder Tobias Heiberg Jørgensen på tlf.: +45 41898143.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 22-11-2022.

Vi forventer at afholde samtaler ultimo november.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København N

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København N over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
2. september 2024 1