Konsulent til nyt Interregionalt samarbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Brænder du for at udvikle og fremtidssikre sundhedsvæsenet? Vil du være med til at realisere regionernes visioner for en mere digital sundhedssektor og skabe værdi for borgere, patienter og sundhedsfaglige? Er du en skarp formidler, der evner at skabe overblik og struktur, og kan du understøtte topledere i at træffe de rigtige beslutninger? Så er du måske vores nye kollega i Region Hovedstaden.

Om jobbet
Vi søger en dygtig og selvstændig akademisk medarbejder til Region Hovedstaden, som har lyst til at være tæt på den sundhedspolitiske dagsorden.

Sundhedsdatastyrelsen søsætter et større nationalt projekt vedr. klassifikationer. Som konsulent vil du, i samarbejde med en It-arkitekt, danne det faciliterende team som sikrer god og konstruktiv dialog, og samarbejde mellem de lokale projekter i de 5 regioner og Sundhedsdatastyrelsen. Du kommer til at samarbejde med regionerne og andre fællesoffentlige samarbejdspartnere og vil skulle beskæftige dig med koordination af og fremdrift i det interregionale samarbejde, høj faglig sekretariatsbetjening og interessevaretagelse. Du får mulighed for skabe resultater, der betyder noget for borgere, patienter og sundhedspersonale, samt for at sætte dit fingeraftryk på, hvordan regionerne samarbejder bedst om data, digitalisering og sundheds-it.

Om dig
Du kan kommunikere på flere organisatoriske niveauer og for forskellige målgrupper. Herudover kan opgaverne have korte deadlines, og det er derfor vigtigt, at du kan bevare overblikket og roen, selv i løsningen af komplekse opgaver. Da vi er en it-organisation, vil det være en klar fordel at du har erfaring indenfor det it-faglige område, da en del af opgaverne kan have fagspecifik karakter. Du kommer til at have et bredt samarbejde på tværs af organisationen og regionerne, hvorfor det er vigtigt, at du kan arbejde målrettet på relations opbygning og opbygning af dit faglige netværk.

Vi vægter at du:

  • har erfaring med projektledelse
  • har strategisk indsigt og evnen til at få ting til at ske
  • har en skarp pen og blik for det gode notat
  • fungerer godt i dialogen med mange aktører
  • har politisk tæft og god forståelse for arbejds- og beslutningsgange i en politisk styret organisation
  • har evnen til at bevæge dig på både politisk, strategisk og projektnært niveau
  • har analytisk sans og er en dygtig skriftlig og mundtlig formidler
  • kan levere præcise slutprodukter og beslutningsoplæg til ledelsen
  • har en kandidatuddannelse som cand.merc., cand.scient.pol., cand.polit. el.lign.

Det vil være en fordel, hvis du:

  • har kendskab til sundhedsvæsenet og/eller digitalisering
  • har kendskab til politiske processer og evner at navigere i et bredt politisk landskab med et meget sammensat interessentbillede
  • har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation med stor kompleksitet og højt tempo

Vi garanterer et meningsfuldt job, hvor faglige udfordringer og personlig udvikling er i fokus fra første dag.

Hvem er vi
Du bliver en del af sektionen SP Patientdata, som bl.a. varetager ledelsesunderstøttelse og kompetenceudvikling af primært vores it-udviklingsteams i Sundhedsplatformen.

Vi er et lille team i sektionen med fem ambitiøse kollegaer og vi lægger stor vægt på et godt fagligt og socialt fællesskab, hvor vi samarbejder og bruger hinandens kompetencer. Vi har en uformel kultur med kollegaerne, og er altid klar til at hjælpe og støtte hinanden.

Ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Arbejdsstedet er Borgervænget 7, 2100 København Ø.

Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Ansøgningsprocedure
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Anne Christmann på e-mail: [email protected] eller tlf.: 2963 3834

Ansøgningsfristen er d. 20. december 2021.

Send din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser online via linket her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om CIMT
Region Hovedstadens Center for IT og Medicoteknologi (CIMT) er Danmarks største offentlige virksomhed for sundhedsteknologi med godt 1.000 medarbejdere og 1,7 mia. kr. i årligt budget. CIMT's mission er at være hospitalernes partner. I et stærkt økosystem leverer vi løsninger til bl.a. de nye supersygehuse, test- vaccinations- og behandlingskapacitet ifm. Covid, robotteknologi til kirurgi, fuldautomatiserede laboratoriesystemer samt diagnostik, der i stigende grad baseres på kunstig intelligens.

Du kan læse mere om os her

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København Ø
  • Mandag den 20. december 2021

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Dragør

    UngDragør søger en engageret og dedikeret deltidsmedarbejder på 21 timer pr. uge til at skabe et stærkt ungedemokrati og styrke de unges medborgerskab og indflydelse i byen samt fortælle de mange g..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1