Erfaren Scrum Master til højt specialiseret team med fokus på Sundhedsplatformen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Brænder du for at arbejde agilt, og har du lyst til at spille en central rolle som Scrum Master i udviklingen af fremtidens Sundhedsplatform (SP) og løsninger?

Dit kommende job
Du bliver Scrum Master for et agilt team. Vi har en uformel omgangstone, stærk holdånd og sætter faglig og personlig udvikling højt. Vi har ansvaret for analyse og konfigurering for interregional afregning og indberetning for hele SP i Region Sjælland og Region Hovedstaden.

Teamet har brug for en Scrum Master, som coacher og guider dem samt organisationen i brugen af Scrum og agile metoder til at skabe værdi. Du brænder for at styrke samarbejdet mellem mange forskellige profiler både på det faglige og personlige plan, men også på tværs af lokationer. Du er i stand til at udnytte din viden og erfaringer, så du sammen med teamet kan skabe effektivitet og gode resultater.

Center for IT & Medicoteknologi, SP har aktuelt ekstra fokus på at skabe effektive teams samt styrke samarbejdet mellem teams og med forretningen. Du og de øvrige Scrum Masters vil blive en central del af dette samarbejde med teams, ledelsen og forretningen.<br
Dine arbejdsopgaver består bl.a. af:

  • kontinuerligt at udfordre, udvikle, coache og støtte dit team ved at lede ved eksempel
  • formå at skabe følgere i teamet med henblik på at gøre teamet selvledende på sigt
  • facilitering af daglige Scrum-events, sprintplanlægning og retrospective – med fokus på at skabe dialog, fjerne forhindringer, sikre effektive processer og konstruktiv feedback
  • at støtte og coache Product Owner i rollen og vedligeholdelse af product backlog
  • facilitering af diskussioner, beslutninger og problemløsning i et åbent og tillidsfuldt miljø
  • at skærme teamet fra udefrakommende forstyrrelser
  • tæt koordinering med de andre udviklingsteams med henblik på at sikre samlede leverancer via skalerede agile metoder.

Du har erfaring med
Du har en højere videregående uddannelse og baggrund fra it - men vigtigst af alt er dit blik for mennesker og din evne til at få dem til at arbejde sammen. Du kan tilpasse din ledelsesstil, så du kan målrette din kommunikation og coaching i forhold til dit teams modenhed. Det er en stor fordel, hvis du er vant til at arbejde i et distribueret agilt set-up, hvor afhængigheder, koordinering, kommunikation m.m. er en spændende udfordring, der løbende skal tages højde for i samarbejdet. Derudover har du stærke kommunikative evner, finansiel forståelse og erfaring med Scrum Master-rollen.

Dine kompetencer
Som person er du resultatorienteret, og du har blik for at få team, Product Owner, ledelsen og forretningen til at spille godt sammen. Samtidig har du blik for at hjælpe og støtte på tværs af teams og indgå i samarbejde med en bred interessentskare. Du er kreativ i din facilitering af events, giver løbende feedback til dit team og forstår at coache og hjælpe dem således, at de bedste beslutninger træffes, effektiviteten sikres og trivslen er i top. I dit arbejde har du fokus på kunden og er i stand til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger. Du kan tænke leverancer og mål på tværs af teams og evner ligeledes, sammen med dit team, at oversætte behov til leverancer med høj forretningsværdi. Derudover er du nytænkende, modig og har lyst til at skubbe og udfordre dit team til kontinuert at forbedre sig.

Din nye arbejdsplads
Region Hovedstaden har i 2. halvår af 2020 lanceret syv fokusområder i Sund-hedsplatformens udviklings- og driftsorganisation som en del af regionens strategiske satsning på digitaliseringsområdet. Fokusområderne ledes af stærke faglige profiler, som lægelige vicedirektører og centerdirektører på hospitalerne. Fokusområderne er organiseret i Agile Release Trains (ART’er) efter agile principper- og metoder fra rammeværket SAFe.

Du vil indgå i Fokusområde Patientadministrative Arbejdsgange – en ART bestående af fem teams med hver sin Scrum Master og i alt ca. 53 medarbejdere.

Teamet vil høre til sektionen SP Patientdata.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Arbejdsstedet er Borgervænget 7, 2100 København Ø

Ansøgningsprocedure
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Anne Christmann på
e-mail: [email protected] eller tlf.: 2963 3834

Ansøgningsfristen er d. 20. december 2021.

Send din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser online via linket her på siden.

Forventet tiltrædelse er den 1. februar 2022

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om CIMT
Region Hovedstadens Center for IT og Medicoteknologi (CIMT) er Danmarks største offentlige virksomhed for sundhedsteknologi med godt 1.000 medarbej-dere og 1,7 mia. kr. i årligt budget. CIMT's mission er at være hospitalernes partner. I et stærkt økosystem leverer vi løsninger til bl.a. de nye supersygehu-se, test- vaccinations- og behandlingskapacitet ifm. covid, robotteknologi til ki-rurgi, fuldautomatiserede laboratoriesystemer samt diagnostik, der i stigende grad baseres på kunstig intelligens.

Du kan læse mere om os her

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København Ø
  • Mandag den 20. december 2021

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Dragør

    UngDragør søger en engageret og dedikeret deltidsmedarbejder på 21 timer pr. uge til at skabe et stærkt ungedemokrati og styrke de unges medborgerskab og indflydelse i byen samt fortælle de mange g..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1