Kommunikationsrådgiver til intern kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - København S

I HOFOR Kommunikation søger vi en erfaren kollega, der brænder for, at vores interne kommunikation får endnu større relevans og gennemslagskraft blandt vores mange forskellige medarbejdergrupper og lokationer.

Vi tilbyder et alsidigt og udfordrende job i en travl afdeling, hvor vi er 17 medarbejdere og tre studentermedhjælpere. Vi arbejder med alle grene af intern samt ekstern kommunikation, og vi har derfor et godt fundament til faglig sparring og inspiration. Afdelingen er præget af høje ambitioner, stærk arbejdsmoral og stor kreativitet. Vi prioriterer arbejdsglæde i hverdagen, og vi gør os umage med at hjælpe hinanden og have det sjovt.

Dit fokus kommer til at ligge på den interne kommunikation. Vi er i gang med at implementere vores nye koncernstrategi, hvilket stiller store krav til den interne kommunikation, som skal bidrage til at sikre, at strategien bliver omsat til konkrete handlinger. Du kommer derfor til at være med til at udtænke, hvordan vi fortsat implementerer strategien på tværs af hele organisationen. Her er det vigtigt, at du kan operere på både strategisk, taktisk og operationelt niveau, og at du har blik for at kommunikere til en medarbejderskare, som favner mange forskellige fagligheder.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Strategikommunikation – fortsat implementering af koncernens strategi for de næste fire år
  • Ledelseskommunikation – udvikling af koncepter og rådgivning til ledergrupper
  • Forandringskommunikation – rådgivning til vores interne kunder samt eksekvering

I Kommunikation understøtter vi forretningen ved at udnytte vores forskellige kompetencer, når vi prioriterer og løser opgaver for forretningen. Vi arbejder ofte tværgående, og du kan derfor også blive involveret i opgaver, der ikke kun har et internt sigte.

Erfaren, kreativ og nytænkende kommunikationsrådgiver

Vi forestiller os, at du har en kommunikationsfaglig uddannelse på kandidatniveau, solid erfaring med intern kommunikation, især forandrings- og ledelseskommunikation, og at du er god til at udfordre, tænke nyt og være kreativ i dine kommunikationsløsninger. Du kan formidle visuelt og forstår digitale medier.

Du kan scope egne opgaver samt arbejde effektivt, og du overholder naturligvis deadlines. Du fremstår med autoritet i din kommunikationsrådgivning og er ikke bange for at udfordre og stille spørgsmål. Det er en fordel, hvis du også er fortrolig med forandringsledelse, da du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med vores HR-afdeling i strategiimplementeringsopgaven.

Du har et smittende engagement, deler gerne ud af din viden og har øje for både de store linjer og at afslutte på de små detaljer. Det siger sig selv, at vi har høje forventninger til dine formidlingsevner – skriftligt, mundtligt og visuelt. Samtidig lægger vi vægt på, at du har stærke samarbejdsevner, ligesom du bidrager aktivt til den positive og kollegiale stemning i afdelingen.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder: rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling og bygas samt vindenergi.

Vores forsyninger udvikler sig i hastigt tempo for at understøtte vores ejerkommuners og Folketingets nye høje klimaambitioner, så vores kommunikationsopgaver ændrer sig i takt med forretningens og vores kunders behov. Derfor er dit arbejde også en del af en større udvikling.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder, Karen Bendix, på telefon 2795 2129.

Ansøgningsfristen er søndag den 5. september 2021.

Jobbet er med ansættelse hurtigst muligt, men vi er klar til at vente på den rigtige profil.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København S
  • Søndag den 05. september 2021

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Dragør

    UngDragør søger en engageret og dedikeret deltidsmedarbejder på 21 timer pr. uge til at skabe et stærkt ungedemokrati og styrke de unges medborgerskab og indflydelse i byen samt fortælle de mange g..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 6
3. juli 2024 6
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 8
24. juni 2024 7
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 7
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 4
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 4
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 5
6. juni 2024 7
5. juni 2024 8