Kommunikationsrådgivere til [xxxxx]s store projekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

HOFOR – Hovedstadsområdets Forsyningsselskab investerer i disse år massivt i vores underjordiske infrastruktur for at sikre mod fremtidige skybrud. Vi ombygger og moderniserer en række af Danmarks største vandværker, så vi kan levere blødere vand i verdensklasse til mere end en million kunder. Vi sikrer ny, vedvarende energi og effektiviserer vores energiforsyning, så København kan blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

Derfor leder vi lige nu efter to nye kolleger, som er skarpe til ekstern kommunikation, og som kan påtage sig ansvaret for formidlingen af vores store anlægsprojekter. Hvis du har modet, erfaringen og kreativiteten til at rådgive og udfordre, lave kommunikationsplaner og selv eksekvere planerne til tiden, så er det måske dig, vi leder efter.

Det, vi laver i HOFOR, er afgørende for utrolig mange menneskers hverdag. Også selvom man måske ikke altid tænker over det. Mange tager for givet, at der er rent drikkevand i vandhanen, fjernvarme i radiatoren og gas til at lave mad på komfuret – og at man kan skylle ud i toilettet med god samvittighed. Men det kræver en daglig og dedikeret indsats fra vores cirka 1.400 kolleger samt store investeringer i fremtidens infrastruktur for at få det hele til at fungere.

I kommunikationsafdelingen skal vi understøtte deres store arbejde og løse flere opgaver for vores ambitiøse ejere, otte kommuner i hovedstadsområdet, og vores aktivitetsniveau er stigende. Som kommunikationsrådgiver får du mulighed for at arbejde med hele kommunikationsviften inden for borgerkommunikation, events, SoMe, digitale løsninger, skilte, nyhedsbreve, intranetartikler, presseomtale, flyers og så videre i samarbejde med kollegerne i afdelingen, i resten af HOFOR og med eksterne interessenter. Det kan for eksempel handle om vores byggeri af nye vandværker, der kan levere blødgjort vand, skybrudstunneler med rør i metro-dimensioner eller klimasikring med grønne arealer over jorden

Hos os er der plads til at være selvkørende og initiativrig, og der er stor afveksling i jobbet. Det ene øjeblik laver du en grafik, der understøtter din artikel om et nyt skybrudsprojekt, og det næste rådgiver du én af dine mange nye kolleger i HOFOR.

I HOFOR Kommunikation er vi 17 dygtige kommunikationsfolk samt tre studentermedhjælpere. Du bliver forankret i vores team, der arbejder eksternt og med projekter, men du kommer også til at arbejde tæt sammen med vores pressefolk og kollegerne bag vores interne kommunikation.

Ud over de mange spændende opgaver tilbyder vi en hverdag med højt til loftet og plads til godt humør. Vi løser vores opgaver – store som små – med engagement, motivation og faglig stolthed. Vi bidrager alle aktivt til den positive og kollegiale stemning i afdelingen. Vi har en dejlig kantine, og vi spiser som regel vores frokost sammen.

Kreativ og nytænkende kommunikationsrådgiver med flair for formidling

Vi forestiller os, at du har en uddannelse inden for kommunikation eller journalistik, samt at du har flere års erfaring med kommunikation af projekter fra en større virksomhed eller myndighed. Det digitale falder dig naturligt, og du har blik for de gode pressehistorier og den visuelle formidling – også på sociale medier.

Vi forestiller os, at du kan nikke genkendende til flere af disse kompetencer:

  • Kreativ og nytænkende, og kan hurtigt omsætte ideer til handling
  • Højt drive, arbejder selvstændigt og overholder deadlines
  • Flair for visuel formidling og fortrolig med grafik/foto/video
  • Skriver og formidler fejlfrit, målrettet og levende
  • Fremme i skoene på digitale trends og eksekvering
  • Gerne erfaring med adfærdsdesign og nudging
  • Vant til at arbejde med mål og KPI’er
  • Erfaring med politisk ledede organisationer
  • Professionel interesse for bæredygtighed, klimaløsninger og infrastruktur

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder: rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling, bygas og vedvarende energi.

Vores forsyninger udvikler sig i hastigt tempo, så vores kommunikationsopgaver ændrer sig også hele tiden i takt med forretningens og vores kunders behov. Dine opgaver vil derfor udvikle sig igennem din ansættelse, og vi vil bidrage til at styrke dine kompetencer, både fagligt og personligt. Derfor bliver du en del af en større udvikling.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til kommunikationsrådgiver, Christina Otzen, på telefon 2795 2147 eller kommunikationschef, Anders Kappel, på telefon 2795 2125.

Ansøgningsfristen er den 9. september 2021 klokken 23.59.

Vi forventer at afholde første samtaler den 21. og 23. september 2021.

Vi ved godt, at du nok ikke kan alt, som vi efterspørger i opslaget – så skriv trygt, hvad du er stærk til, og hvad du skal udvikle hos os. Vedlæg gerne eksempler på historier, der ramte traditionelle og digitale kanaler, som du stod bag.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København S
  • Torsdag den 09. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 3
27. september 2024 4
26. september 2024 4
25. september 2024 5
24. september 2024 5
23. september 2024 6
22. september 2024 9
21. september 2024 9
20. september 2024 10
19. september 2024 10
18. september 2024 8
17. september 2024 8
16. september 2024 8
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4