Kommunikationskonsulent med fokus på brugerundersøgelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Er du en dygtig kommunikationskonsulent? Og kan du bruge metoder som fokusgrupper og interviews til at skabe dybe indsigter, som du omsætter til målrettet og virkningsfuld kommunikation? Så er du måske vores nye kollega i kontoret Kampagner og Adfærd i Skattestyrelsen.

Du bliver en del af et fagligt stærkt kampagne- og adfærdsteam
Som vores nye kommunikationskonsulent bliver du en del af et kontor på cirka 15 medarbejdere, der arbejder med de tværgående kampagner og adfærdskommunikationsindsatser i Skattestyrelsen. Her er vi
forskellige profiler – nogle er projektledere, mens andre er specialister i fx adfærdsdesign, effektmåling eller kampagnestrategi – og vi samarbejder om at udvikle kommunikation, som kan flytte adfærd og bidrage til, at borgere og virksomheder betaler deres skat korrekt og til tiden.

Du kommer altså til at indgå i et fagligt stærkt miljø, hvor vi gør en dyd ud af at kombinere kompetencer og lære af hinanden, når vi løser vores opgaver. Dermed får du også gode muligheder for at videreudvikle dine egne evner inden for kampagner og adfærdskommunikation.

Desuden vil du få et meget tæt samarbejde med afdelingens to øvrige kommunikationskontorer Design og Digital, der er ansvarlige for skat.dk, og Direkte Kommunikation, der blandt andet indholds- og kvalitetssikrer breve og mails fra Skattestyrelsen. Ligesom du vil få en bred kontaktflade til resten af styrelsens fagkontorer, når du rådgiver dem om udviklingen af konkrete kommunikationsløsninger.

Din rolle: at omsætte dyb indsigt i målgruppen til god kommunikation
Når vi udvikler kampagner og adfærdskommunikation, går vi meget op i, at vores kommunikationsløsninger er baseret på kvantitative og kvalitative data, der giver viden om målgruppens adfærd og konkrete barrierer for de ønskede handlinger.

Her vil du komme til at spille en nøglerolle. Du vil få ansvar for at bruge kvalitative undersøgelsesmetoder som fokusgrupper og interviews til at skabe dyb indsigt i vores målgrupper og konteksten for deres handlinger – og omsætte indsigterne til målrettet og virkningsfuld kommunikation sammen med dine kolleger i kontoret.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Tilrettelæggelse af kvalitative undersøgelser, fx i forbindelse med målgruppe- og barriereanalyser, herunder udformning af spørgeguides mv.
  • Facilitering af fokusgruppeinterviews, fx i forbindelse med test af konceptretninger eller prototyper til kampagnematerialer
  • Gennemførsel af interviews og brugertest med borgere og virksomheder, fx med henblik på at afdække barrierer for ønskede handlinger og friktion i brugerrejserne
  • Formidling af konkrete anbefalinger til forbedring af eksisterende kommunikation eller udvikling af nye løsninger
  • Udvikling af koncepter for kampagner og adfærdskommunikationsindsatser
  • Projektledelse af kommunikationsprojekter, lige fra undersøgelse af problemstillingen og scoping af indsatsen over udvikling og eksekvering til effektmåling og afrapportering.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for kommunikation, statskundskab, etnologi, antropologi eller lignende eller har opøvet tilsvarende kvalifikationer gennem relevant erhvervserfaring.

Desuden forventer vi, at du:

  • har rigtig godt styr på kvalitative undersøgelsesmetoder og gerne flere års erfaring med at anvende dem til at skabe dyb indsigt i specifikke målgrupper og konteksten for deres handlinger
  • formår at omsætte denne indsigt til konkrete kommunikationsanbefalinger
  • har en solid kommunikationsfaglighed og gerne erfaring med kampagner og adfærdskommunikation samt interesse for at anvende adfærdsdesignmetoder i kommunikationsarbejdet
  • er god til at samarbejde og formår at skabe relationer på mange niveauer og på tværs af en stor og kompleks organisation
  • er struktureret, selvkørende og bliver motiveret af at finde løsninger på svære udfordringer
  • er klar til en arbejdsdag, hvor opgaverne hurtigt kan skifte, og hvor deadlines kan være korte.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning inkl. CV og dokumentation for uddannelse senest 6. juni 2022 via linket ”Søg stillingen”. Samtaler forventes afholdt i uge 23 og 24.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Christian Rydal Kirkebæk på telefon 72 38 12 68 eller chefkonsulent Anne Catarina Hietala på telefon 72 38 89 44.

Vi forventer, at der indgår en faglig case samt personprofilanalyse og logisk test i rekrutteringsprocessen.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Tiltrædelse snarest muligt.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet referencer og straffeattest.

Din fysiske arbejdsplads bliver Copenhagen Towers, Hannemanns Allé 25, 2300 København S.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København S
  • Mandag den 06. juni 2022

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetDette er studiejobbet for dig, som har en journalist gemt i maven og brænder for at opsøge gode historier i en organisation. Med kyndig sparring med virksomhedens Kommunikations- og bær..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København K

    Opportunity A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company responsible for moving 20% of global trade every year. With a dedicated team of over 100,000 employees across 130 cou..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 8
24. juni 2024 7
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 7
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 4
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 4
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 5
6. juni 2024 7
5. juni 2024 8
4. juni 2024 8
3. juni 2024 8
2. juni 2024 6