Kommunikationsstærk specialkonsulent med sans for digitale medier og videndeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Er du en skarp kommunikatør med blik for de gode historier? Og kan du samtidig omsætte din kommunikationsviden i arbejdet med digitale medier, videndeling og i understøttelsen af beboere og beboerdemokraters engagement og frivillighed? Så er du måske den nye specialkonsulent i kab’s Kundecenter AKB, København, der servicerer et af hovedstadens største almene boligselskaber – Boligselskabet AKB, København.

Du kan se frem til en spændende hverdag, hvor ikke 2 dage er ens. I det daglige har du stor frihed til at planlægge din egen arbejdsdag og opgaver. Sammen med den anden specialkonsulent planlægger og søsætter du opgaver og projekter, der brander og udvikler AKB, København og understøtter deres strategi. AKB, København er et boligselskab, der går forrest i by- og boligudviklingen for at sikre, at hovedstaden også fremover er en by med betalbare boliger for enhver pengepung. Så der ligger en vigtig opgave i at arbejde både strategisk, kreativt og eksekverende.

Din nye hverdag som specialkonsulent
Du og den anden specialkonsulent i Kundecenter AKB, København løser opgaver sammen og hver for sig. Primært for AKB, København, men du vil også arbejde med projekter på tværs af kab-fællesskabet.
Dit ansvarsområde bliver både videndeling, kommunikation og branding af AKB, København og projekter til at støtte og inspirerer beboernes og beboerdemokraternes engagement og frivillighed.

Dine opgaver vil blandt andet være:
  • Ansvar for opdatering, vedligeholdelse og videreudvikling af www.akb-kbh.dk – og tovholder vores interne superbrugerorganisation med blandt andet vores kolleger fra de lokale ejendomskontorer
  • Ansvar for AKB, Københavns sociale medier – herunder opsøge gode historier, lave kreative opslag og overvåge kanalerne
  • Ansvar for at skrive organisationsbestyrelsens blog, taleskrivning, julekort og andre nyheder fra hele vores spændende hverdag
  • Medvirke til implementering af AKB, Københavns nye strategi – særligt med fokus på formidlingen af strategien og videndelingen om erfaringerne
  • Nytænke og ideudvikle formidlingen via fx navnekonkurrencer, ambassadørkoncept, nyt merchandise og andre kreative tiltag, der styrker beboerdemokratiet i AKB, Københavns boligafdelinger – herunder også selskabets nybyggerier
  • Lave arrangementer og deltagelse ved begivenheder, der brander AKB, København som en stærk bidragsyder i den almene sektor – fx på Folkemødet, kulturfestivaller o. lign.

Udover opgaverne med videndeling, kommunikation og branding vil du også komme til at arbejde med forskellige udviklingsprojekter; fx nye, bæredygtige udviklingstiltag i driften og i boligafdelingerne. Bare rolig – du får også god mulighed for sparring med dine nærmeste kollegaer. Primært den anden specialkonsulent i teamet, hvor I to sammen kommer til at tale om jeres endelige opgavefordeling. Du får også tæt sparring fra kundechefen og de 2 chefkonsulenter – og ikke mindst fra studentermedhjælperen, som du også kan trække på i forhold til opgaverne.

For at få succes i stillingen forventer vi, at du:
  • Har en relevant kandidatuddannelse og erfaring med de gængse kommunikationsdiscipliner
  • At du går kommunikations-strategisk til arbejdet, bevæger dig hjemmevant på alle sociale medier og kan sidde stå for videreudviklingen og forankringen af en helt ny hjemmeside for AKB, København, som lige om lidt går i luften
  • At du har en solid teknisk snilde i forhold til backend på bl.a. hjemmesider og sociale medier
  • Kan arbejde selvstændigt og kan jonglere mange bolde i luften på én gang
  • Er nysgerrig og opsøgende – både i forhold til at finde frem til de gode i historier og i forhold til at gribe og koble kommunikationsindsatserne på de aktuelle boligpolitiske dagsordener
  • Erfaring med at kommunikere på tværs af både digitale og offline kanaler og er en skarp formidler
  • God til at samarbejde og inddrage andre i løsningen af opgaverne – både kollegaer og målgrupperne (de frivillige beboervalgte og beboerne).

Vi ser også gerne, at du kan nikke genkendende til at have flere af følgende kompetencer:
  • Fortrolig med Adobepakken (primært let redigering i Photoshop og InDesign)
  • Gerne erfaring med videoproduktion til AKB, Københavns digitale kanaler
  • Erfaring eller alternativt stor lyst til at arbejde med frivillige og inddragelse af dem i opgaveløsningen
  • Erfaring med forankring og videreudvikling af ny hjemmeside
  • Erfaring med strategiarbejde – særligt implementering og formidling af strategi.

Det er ikke et krav – men en fordel - at du kender til den almene sektor på forhånd.

Hvad tilbyder vi?
Et afvekslende og udfordrende job i kab-fællesskabet, hvis mission det er at skabe rammer for et godt liv for beboerne i vores almene boligselskaber.
Løn, pension og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Du har gode mulighed for efteruddannelse, og vi sætter en ære i løbende udvikling af vores medarbejdere.

Dit arbejdssted vil være i vores nyopførte kab-hus på Enghavevej 81. Til tider vil der være møder i boligafdelingerne, som er placeret rundt omkring i hovedstadsområdet, og du skal også regne med enkelte møder om aftenen og i weekenden.

Lyder det som noget for dig?
Vi ønsker stillingen besat fra 1.8.2022 og glæder os til at modtage din ansøgning.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om stillingen, så kontakt kundechef Helle Holsøe på tlf. 26 72 26 31 eller mail [email protected].

Send din ansøgning, senest den 31. maj via nedenstående link, da vi kun modtager ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Vi forventer at kalde til samtaler i uge 23, 24 og 25.

Hvem er vi?
kab har tradition for at gå forrest i udviklingen på by- og boligområdet, og vi sætter en stor ære i at levere administrationsydelser på højt niveau til de boligorganisationer, som vi administrerer. kab administrerer mere end 65.000 almene boliger, primært i hovedstadsområdet. Vi er en virksomhed i vækst, der arbejder for at skabe bedre boliger for alle. Vi gør det med engagement og med baggrund i et aktivt beboerdemokrati. Der er ca. 400 medarbejdere i kab og 1.600 medarbejdere i hele kab-fællesskabet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København SV

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København SV over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2