Danmarks største aftenskole søger kommunikationsmedarbejder til digital markedsføring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

FOF København søger en dygtig kommunikationsmedarbejder med et skarpt blik for online kommunikation og digital markedsføring.

Du vil komme til at spille en afgørende rolle i den eksterne kommunikation og markedsføring af vores 4.500 årlige kurser og foredrag. Din hverdag kommer til at udspille sig i en energisk og ambitiøs aftenskole, der har kontor lige ved Carlsberg Station på Vesterbro.

Vi står i øjeblikket over for at skulle satse endnu mere på online kommunikation og markedsføring, og det er derfor vigtigt, at du er særligt kvalificeret på dette område.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.

  • At opsætte og varetage annoncer i Facebook Business og Google Ads, som du løbende analyserer i samarbejde med kollegaer og bureau.
  • At drive vores tilstedeværelse på sociale medier (Facebook, Instagram, Google My Business, YouTube og LinkedIn) og skabe contentbaseret indhold.
  • At hjælpe vores undervisere med online markedsføring af deres kurser.
  • At følge med i, hvad der sker indenfor digital markedsføring og prøve nye muligheder af.
  • At opdatere vores to hjemmesider i CMS-systemerne Sitecore og Wordpress.
  • At udseende nyhedsbreve til 45.000 modtagere og arbejde med segmentering samt opsætning og nytænkning af marketing automation.

Det forestiller vi os om dig

  • Har en digital profil, begår dig hjemvant i CMS-systemer og har styr på SEO.
  • Er erfaren bruger af Facebook Business og Google My Business – og følger med i, hvad der rører sig på begge områder.
  • Er vant til at navigere i Google Analytics og kan aflæse resultaterne af dine forskellige kampagner.
  • Er kreativt tænkende og har blik for visuel kommunikation.
  • Kan sætte dit komma og ser nemt en god vinkel til skriftlig kommunikation.
  • Har masser af initiativ og kan arbejde selvstændigt.
  • Har en relevant kommunikations- eller markedsføringsuddannelse med fokus på digital markedsføring og/eller minimum to års erfaring med professionel kommunikation og markedsføring.

Om FOF København
Du bliver en del af et summende kontor med 30 kollegaer, der brænder for at lave Danmarks bedste aftenskole. FOF København dækker hele hovedstadsområdet fra Dragør til Rudersdal og er landets største aftenskole.

Vi tilbyder undervisning og samvær, der udvider den enkeltes horisont både kulturelt, socialt og fagligt, og vi lægger vægt på kvalitet, nytænkning og fleksibilitet. Vores aktiviteter spænder bredt – fra det højaktuelle foredrag om tidens store debatemner, over kurser i sprog, kommunikation, madlavning og motion til kreative kurser, musik- og sangundervisning og kurser til børn og familier.

Du vil indgå i et team på seks medarbejdere, som arbejder med kommunikation og
markedsføring – herunder to studentermedhjælper. Du får stor mulighed for at sætte dit præg på stillingen og skabe en masse målbare resultater.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse
Stillingen er på fuld tid og til besættelse hurtigst muligt, så send din ansøgning, CV og udtalelser i en samlet pdf hurtigst muligt og senest 20/9 2021 til kommunikations- og markedsføringschef Sofie Frøkjær Justesen på [email protected]. Stillingen løber frem til 1/1 2023, men den er med mulighed for forlængelse efter behov.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København V
  • Mandag den 20. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
4. oktober 2024 1