Kommunikationsteamet søger en dygtig og social kollega

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du interesse for at arbejde med kommunikation? Og motiveres du af at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for kommunikation? Så er du måske den kollega, vi leder efter!

Vi søger en ny kollega til kommunikationsteamet i Skatteankestyrelsen. Vi er et sjovt og effektivt team med to konsulenter og en teamleder, som bevæger sig rundt i de fleste hjørner af kommunikationsfaget. Du kan glæde dig til en omskiftelig hverdag. Vi er et lille team, så variationen i opgaverne er stor, og du får rig lejlighed til at anvende og udvikle dine kommunikationskompetencer. Dit sociale gen får du også brug for – både i samarbejdet med teamet, resten af direktionssekretariatet, og når vi samarbejder med andre kolleger i styrelsen og koncernen.

Vi lægger vægt på, at du har mod på at engagere dig i vores mange forskellige opgaver – også de praktiske. Hos os tager alle del i opgaverne, uanset hvor store eller små de er. Aktuelt står vi som styrelse over for en spændende udfordring, fordi vi forbereder os på at tage imod klager over de nye ejendomsvurderinger.

Du vil blandt andet skulle arbejde med følgende opgaver:

  • produktion af nyheder og anden kommunikation
  • opdatering af indhold og struktur på vores intranet og hjemmeside
  • koordinering af opgaver på tværs af styrelsen og udarbejdelse af kommunikationsplaner
  • projektarbejde – også på tværs af Skatteministeriets koncern (fx forberedelse af klager over nye ejendomsvurderinger, forretningsstrategi og koncernfælles personalepolitik)
  • grafiske opgaver som for eksempel at designe rollups samt foto- og videoopgaver.

Du skal altså hjælpe os med at løse Skatteankestyrelsens vigtige opgave med at sikre kompetent og uafhængig klagebehandling på skatte- og vurderingsområdet.

Om dig
Vi søger en dygtig medarbejder med interesse for formidling. Du har en kommunikationsfaglig baggrund eller er et kommunikationstalent. Du har nogle års erfaring eller er nyuddannet (gerne med erfaring fra et studiejob). For at passe ind i teamet skal du være serviceminded, ansvarsfuld og fuld af godt humør.

Vi forventer, at du:

  • kan skrive godt og korrekt dansk
  • har erfaring med web og grafisk arbejde
  • har blik for at arbejde i en politisk styret organisation
  • arbejder selvstændigt og struktureret samt har lyst til at arbejde med koordinering og projektstyring
  • er udadvendt og har et godt humør

Det er en fordel, hvis du har kendskab til Office-pakken, CMS (gerne Sharepoint og Umbraco), SurveyXact og diverse sociale medier. Hvis du er en nørd til foto, video og grafik, er det et ekstra plus.

Du bliver en del af kommunikationsteamet, som er et team i vores Direktionssekretariat, hvor vi i alt er 11 medarbejdere. Vi har et uformelt arbejdsmiljø med en god omgangstone og et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores direktion.

Om Skatteankestyrelsen
Vi er en uafhængig klagemyndighed, hvor vi behandler klager over skatteforvaltningens afgørelser på skatte- og vurderingsområdet. Vi vægter en effektiv og ensartet klagebehandling af høj kvalitet, hvor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn er nøgleord for vores opgaveløsning. Vi er ca. 500 ansatte i styrelsen, og sammen sikrer vi retssikkerhed via en kompetent og uafhængig behandling af klager.

Ansøgning og tiltrædelse
Send din ansøgning med CV, eksamensbevis og relevant reference via linket ”Søg stillingen” senest mandag den 6. december 2021 kl. 12:00. Hvis du vil høre mere om jobbet, kan du kontakte teamleder og kommunikationschef Peter Tranum Baumann på tlf. 3376 2445.

1. samtaler forventes afholdt den 13. december, og der vil være en skriftlig case i forlængelse af samtalen.
I forbindelse med 2. samtalerne den 17. december vil der være en personlighedstest, der skal tages inden. Testen skal danne udgangspunkt for dialog på den anden samtale.

Forventet tiltrædelse 01.02.2022 eller hurtigst muligt og ansættelse efter gældende overenskomst.
Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Skatteankestyrelsen, Ved Vesterport 6, 1612 København V.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på http://www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København V
  • Mandag den 06. december 2021

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Dragør

    UngDragør søger en engageret og dedikeret deltidsmedarbejder på 21 timer pr. uge til at skabe et stærkt ungedemokrati og styrke de unges medborgerskab og indflydelse i byen samt fortælle de mange g..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
25. juni 2024 1
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1