Kommerciel redaktør til ELLE - via Concept

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Nativeindhold varetages af et eksternt bureau, Storybook, der ligger under mediehuset Concept. I denne stilling får du muligheden for at blive en del af et team, der er specialiseret i native-indhold og storytelling – og hvor du både arbejder tæt sammen med ELLE-redaktionen og native-teamet.

Vil du være med til at konceptualisere og producere annoncørbetalt indhold, der er skræddersyet til ELLE på tværs af print, digitale og sociale medier? Og vil du være med til at udtænke kreative vinkler på de kommercielle budskaber eller produkter, som vores annoncører ønsker at lave betalt indhold omkring? Så er jobbet som kommerciel redaktør måske noget for dig.

Jobbet

Som kommerciel redaktør er du ansvarlig for at udtænke, udvikle og optimere native-indhold på ELLE på tværs af print, digitale og sociale medier samt events.

Sammen med husets native-partner og de sælgere, der er tilknyttet de to titler, er du ansvarlig for at udtænke, udforme og udgive engagerende kommercielt indhold. Det er din opgave at vurdere, hvilke vinkler og herefter formater, koncepter, platforme og aktører, der er mest relevante at bringe i spil til den unikke annoncørcase, og som giver størst mulig værdi i forhold til mediet, annoncøren og læseren.

I rollen som kommerciel redaktør er du også den producerende enhed, hvilket betyder, at det er dit ansvar at konvertere vinklerne fra idé til det færdige kreative produkt. Du skal derfor både have erfaring med projektledelse, have ordet i din magt og et trænet visuelt øje.

Sidst, men ikke mindst, er du også den udgivende enhed. Det betyder, at du er ansvarlig for, at det færdigproducerede og godkendte indhold bliver udgivet til aftalt tid på digitale og sociale medier, ligesom du er ansvarlig for at levere færdigproduceret og godkendt materiale til print inden tryk. I udgivelsesprocesserne er du i tæt daglig dialog med titlernes digitale redaktører, art directors og redaktionschefer samt afdelingens native-partner.

Din profil

Stillingen er mangefacetteret, og du skal være i stand til at jonglere med flere opgaver og deadlines på én gang. Det er derfor vigtigt, at du trives i et travlt, men ambitiøst arbejdsmiljø og har en selvstændig tilgang til opgaver. Vi forestiller os, at du har en baggrund inden for reklame, marketing, kommunikation, eller at du måske er journalist med en særlig interesse for det kommercielle. Som person er du nysgerrig på kultur, medier og kommunikation og sætter en ære i at udtænke og udvikle kommercielt indhold. Desuden:

  • Har du et systematisk overblik og projektledererfaring

  • Er du god til at koordinere og være tovholder på større projekter, hvor der er flere eksterne leverandører tilknyttet, som skal briefes før, under og efter produktionen

  • Har du et flydende og korrekt sprog, der kan konverteres til interessante artikler, fængende overskrifter og engagerende SoMe-captions

  • Er du detaljeorienteret og besidder kritisk kærlighed over for det brand, du er ansvarlig for

Ansættelsesforhold

Native-indhold varetages af Storybook, et eksternt bureau under Concept. Derfor vil du blive ansat hos Concept og referere til Head of Storybook, Ida C. D. Kofoed. Du vil have en dagligdag med min. 2 dage om ugen på ELLE-redaktionen på Havneholmen, men vil også have ugentlig gang på Concepts hovedkontor i indre København.

Kontaktperson

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Native, Ida C. D. Kofoed på [email protected]. Læs mere om Storybook på www.storybook.dk.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt, og vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og tager derfor kandidater til samtale løbende. Arbejdspladsen har ugentlig gang på følgende adresser: Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V & Concept ApS, Toldbodgade 18, stuen, 1253 København K.

Ansøgning

Er du klar på nye udfordringer, så send din ansøgning via Allers rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link.

Deadline for ansøgning er mandag den 5. maj 2022, men vi holder samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København V

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
4. oktober 2024 1