Studentermedhjælper søges til kommunikationsopgaver, SoMe-indsatser og eventplanlægning hos [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Vil du være med til at stable en af landets største konferencer, om understøttelse af børne- og undervisningssektoren gennem it, data og digitalisering, på benene? Og brænder du for digital kommunikation? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

SoMe redaktør og indholdsproducent


Digitaliseringsdage er en årlig konference for alle, der arbejder med børn-, unge- og voksnes læring. Konferencen er virtuel, og programmet består af spor, som er målrettet forskellige uddannelses- og fagområder. Programmet til konferencen er bredt og favner hele ministeriets ressortområde, helt fra dagtilbud over grundskole til ungdomsuddannelse og voksen- og efteruddannelse og meget mere.

Da Digitaliseringsdage er en helt ny konference, som skal afvikles for første gang i sin nye form, pågår et større arbejde med at brande, kommunikere om og markedsføre konferencen. Og det er her, vi har brug for dig.

Du skal stå for en række aktiviteter ifm. SoMe- og markedsføringsindsatsen op til konferencens afholdelse. Du vil i samarbejde med konferencens projektleder være med til at udarbejde SoMe content-planer, skrive opslag til sociale medier og producere tekster og grafikker til andet kommunikationsmateriale i bred forstand. Herudover har du en rolle ifm. koordinering, eksekvering og evaluering af nogle indsatser under planlægning og afvikling af selve konferencen.

Du vil også få opgaver med relation til kontorets andre projekter og –opgaver inden for digitalisering og cybersikkerhed. Herunder vil der være alt fra større opgaver såsom undersøgelser og researcharbejde, til mindre ad hoc-opgaver vedr. fx kommunikation eller lign., der vil variere fra dag til dag.

Hvem er vi?


Du bliver en del af Kontor for IT-sikkerhed og Digitalisering (KID), som består af 11 dygtige og engagerede medarbejdere, der arbejder med strategi, digitalisering, konferencen Digitaliseringsdage, GDPR, it-sikkerhed og risikovurderinger.

I KID er der en uformel og hyggelig omgangstone og masser af plads til smil og grin. I kontoret er repræsenteret mange forskellige fagligheder og kompetence, som hver i sær bidrager til en høj kvalitet i vores opgaveløsning.

Som Studentermedhjælper i KID, bliver du en del af et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden med stort og småt. Vi arbejder dialogbaseret i vores udviklings- og implementeringsaktiviteter da forståelse, viden og løbende sparring er forudsætningen for, at vi kan lykkes med vores opgaver.

Om dig


Vi lægger vægt på, at du:

  • er god til at samarbejde, koordinere og overholde deadlines
  • er kreativ og visuelt tænkende
  • har erfaring med at arbejde med SoMe og skriver godt
  • har mod på både komplekse opgaver og rutinearbejde
  • er udadvendt og god til at tale med alle
  • er i gang med en relevant, videregående uddannelse.

Du får:


  • Et spændende studiejob i en styrelse der arbejder med it, teknologi og digitalisering i undervisning og læring
  • Et godt arbejdsmiljø i et velfungerende kontor, der er centralt placeret og højt prioriteret i styrelsen
  • Indsigt i og erfaring med en lang række discipliner ifm. SoMe, kommunikation og eventplanlægning og –afvikling.

Flere oplysninger:


Du er velkommen til at kontakte konsulent Christiane Kirkegaard Borup på +45 24 43 07 57 eller [email protected], såfremt du skulle have spørgsmål til stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår


Du bliver ansat som studentermedhjælper efter gældende overenskomst i staten.

Arbejdstiden er i gennemsnit 15 timer pr. uge og der tages højde for eksamensperioder.

Ansættelsesstedet er Vester Voldgade 123, 1552 København V.

Vi ønsker at besætte stillingen pr. 1. oktober eller snarest muligt der efter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København V
  • Søndag den 07. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
4. oktober 2024 1