Tekstforfatter til arbejde med rekruttering og employer branding

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du en knivskarp skribent? Kan du få vores employer brand til at leve på en frisk og nytænkende måde? Og ville du kunne have skrevet dette stillingsopslag bedre? Så er du måske den nye kollega, vi leder efter!

Vi søger en ny velskrivende kollega til kommunikationsteamet i Skatteankestyrelsen til en stilling på mellem 20 og 37 timer pr. uge i en midlertidig ansættelse på 12 måneder. Måske arbejder du som freelance-skribent og vil arbejde 20-25 timer om ugen, eller måske leder du efter et fuldtidsjob?

Aktuelt står vi som styrelse foran at tage imod klager over de nye ejendomsvurderinger, og derfor ansætter vi mange nye medarbejdere. Som vores nye tekstforfatter skal du særligt have fokus på at skrive fængende og velformulerede tekster, som kan hjælpe os med at rekruttere de rigtige kandidater.

I Skatteankestyrelsen understøtter vi fleksible arbejdsvilkår, og rammerne for arbejdet drøftes mellem dig og din leder med udgangspunkt i den samlede opgaveløsning.

Dine ansvarsområder og primære opgaver

  • Skrive vores mange jobopslag, så de er velformulerede og målrettede
  • Formulere vores rekrutterings- og employer branding-materiale og gøre os endnu mere attraktive på LinkedIn – og følge med i, hvad der sker på området
  • Etablere en ”jobopslagsbank” med gode opslag og formuleringer
  • Deltage i arbejdet med nyt karrieresite på vores intranet og opgradere vores jobsite på hjemmesiden
  • Tage aktivt del i de mange øvrige opgaver i kommunikationsteamet

Med de opgaver forestiller vi os, at du

  • har meget stærke skriftlige kompetencer – og kan skrive fængende og korrekt dansk
  • har interesse og evner for formidling
  • har en kommunikationsfaglig baggrund eller er et kommunikationstalent
  • arbejder selvstændigt og struktureret samt kan dele viden og koordinere
  • har lyst til samarbejde, er udadvendt og har et godt humør.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til employer branding samt Office-pakken, CMS (gerne Sharepoint og Umbraco) og LinkedIn.

Din nye teamleder Peter Tranum Baumann glæder sig til at møde dig
”Vi er et lille, sjovt og effektivt team med tre medarbejdere og en teamleder, der sammen arbejder i de fleste hjørner af kommunikationsfaget. Vi er en del af direktionssekretariatet, der i alt består af 11 medarbejdere. Vi har en omskiftelig hverdag og et uformelt arbejdsmiljø med en god omgangstone og et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores direktion. Det er ikke så vigtigt, om du som vores nye kollega har meget eller lidt erfaring – bare du skriver rigtig godt og er serviceminded, ansvarsfuld og fuld af godt humør.”

Vidste du…
… at Skatteankestyrelsen er en af landets største juridiske arbejdspladser, der dækker hele spektret af kompleksitet i skatteretten – lige fra ejendomsvurdering til transfer pricing og beskatning af lønmodtagere.

.. at Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed. Det betyder, at når en borger eller virksomhed har fået en afgørelse fra fx Skattestyrelsen, som de ikke er enige i, så kan de klage til os. Det kan handle om hvilken skat eller moms, de skal betale. Vores vigtigste opgave er at hjælpe borgere og virksomheder med at få den korrekte afgørelse i deres sag – til den rette tid. Det, synes vi, giver vores arbejde mening.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Send din ansøgning med CV, eksamensbevis og relevant reference via linket ”Søg stillingen” senest onsdag den 18. januar 2023 kl. 12:00. Hvis du vil høre mere om jobbet, kan du kontakte teamleder og kommunikationschef Peter Tranum Baumann på tlf. 3376 2445.

Der er tale om en midlertidig ansættelse på 12 måneder. Arbejdstiden kan ligge mellem 20 og 37 timer om ugen fordelt på mindst fire arbejdsdage.

1. samtale forventes afholdt den 24. eller 25. januar, og der vil være en skriftlig case i forlængelse af samtalen. I forbindelse med 2. samtale den 1. februar hvor der kan indgå en logisk test og en personanalyse, der skal tages inden. Testen danner udgangspunkt for 2. samtale.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Forventet tiltrædelse 1. april 2023 eller hurtigst muligt.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Skatteankestyrelsen, Ved Vesterport 6, 1612 København V.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København V
  • Onsdag den 18. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
5. oktober 2024 1
4. oktober 2024 1