Rekrutteringsfirma

Velskrivende virksomhedskommunikator med interesse for den grønne omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Velskrivende virksomhedskommunikator med interesse for den grønne omstilling


Fonden DBK søger en velskrivende kommunikationskonsulent, som både kan varetage DBKs kommunikation og samtidig være ambassadør og tovholder for DBKs initiativer som led i den grønne omstilling.



Styrkelse af DBKs kommunikation
Du vil få selvstændigt ansvar for DBKS samlede kommunikation, herunder alle spørgsmål fra udarbejdelse af strategi for DBKs PR og kommunikation over tone of voice til den konkrete udførelse og layout af kommunikationstiltag, herunder:

  • B2B-kommunikation med kunder, forretningsforbindelser mv. om nye produkter, tiltag mv. med stort fokus på den rigtige, forretningsmæssige kommunikation
  • Udvikling og vedligehold af DBKs kommunikationslinjer, herunder hjemmeside, SoMe, nyhedsbreve, forretningsplatform, pressemeddelelser etc.
  • Intern kommunikation til medarbejderne på DBKs to lokationer i Køge og Haslev
  • Kommunikation i forbindelse med DBKs uddeling af fondsmidler, der støtter læselysten

Ambassadør og tovholder på det grønne område
DBK ønsker at styrke sin grønne profil. Du forventes at blive en central person i fastlæggelsen af DBKs fremtidige grønne strategi, og du forventes at deltage i den praktiske gennemførelse af strategien. Du skal derfor have interesse for forretningsprocesser og lyst til at indgå i såvel den analytiske som praktiske del af arbejdet med at fremme anvendelse af grønne løsninger.

Dine kompetencer:

  • Relevant kommunikationsuddannelse og gerne bred erfaring med virksomhedskommunikation
  • Interesse for og indsigt i kommerciel virksomhed
  • Interesse for og meget gerne erfaring med praktisk CSR-arbejde
  • Udadvendt, selvstændig og nysgerrig efter nye, ukendte opgaver.

Rammerne for stillingen
Fuldtidsstilling med arbejdssted hos DBK i Køge. Rig mulighed for selv at præge og tilrettelægge arbejdets indhold og udførelse. Tiltrædelse snarest muligt, og senest 1. marts 2022. Løn efter kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Carina Due Overbye på tlf. 2329 4411

Om Fonden DBK
Fonden DBK er en moderne 3. parts logistikvirksomhed med over 125 års erfaring. DBK servicerer over 1.000 danske forlag, og deres salg repræsenterer mere end 90 % af den kommercielle omsætning af bøger i Danmark. DBK leverer dagligt til alle danske boghandlere og forhandlere samt flere tusinde institutioner og virksomheder i Danmark og udlandet. DBK leverer også til private i Danmark og i udlandet på vegne af et antal store og små internetbutikker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Køge
  • Lørdag den 22. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Køge over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
17. august 2024 1
16. august 2024 1