Alsidig kommunikationskonsulent med nyhedstæft og strategisk forståelse - 6000

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Kan du spotte de gode historier og formidle dem fængende videre – hvad enten det er eksternt til patienterne eller internt til medarbejderne? Er du skarp på, hvad der skal til for bedst at brande sygehuset som en fantastisk arbejdsplads? Og brænder du for ved hjælp af god kommunikation at understøtte sygehuset og medarbejderne i at sætte patienten først?

Så er det måske dig, vi leder efter, som vores nye kollega i kommunikationsafdelingen på Sygehus Lillebælt.

Sygehus Lillbælt er en stor arbejdsplads med mange interessenter og stort behov for kommunikation til mange forskellige målgrupper både internt og eksternt. Det er derfor vigtigt, at du har kommunikations-paletten i orden og både kan finde ud af at kommunikere på forskellige måder, med forskellige virkemidler og på forskellige platforme.
Vi ser gerne, at du er en ægte kommunikationsblæksprutte, der både kan skrive en hurtig nyhed, finde ud af at lave video og samtidig har styr på, hvordan man skruer en effektfuld kommunikationsplan sammen. Samtidig skal du selv kunne være udførende på opgaverne – og så skal du også kunne rådgive og vejlede afdelingerne i deres kommunikation, når der er behov for det.

Du må især gerne have erfaring med og gode ideer til, hvordan vi gennem involverende kommunikation kan styrke vores interne medarbejder-kommunikation og vores medarbejder-branding. Derudover er det helt afgørende, at du formår at tænke kommunikationen ind i en strategisk ramme og altid tager udgangspunkt i sygehusets vigtigste pejlemærke – ’patienten først’.

Kommunikationsafdelingen består ud over dig af en kommunikationschef og 9 medarbejdere. Vi holder faste ugentlige tavlemøder og redaktionsmøder, hvor vi sætter retning på vores forskellige produktioner, idéudvikler og arbejder for at få skabt det rigtige flow på tværs af vores medier. Vi laver også kommunikations-taskforce og undervisning i afdelingerne, så vi hele tiden holder sygehusets kommunikationsmaterialer skarpe, relevante og patientvenlige.

Vi hjælper alle hinanden på kryds og tværs i afdelingen, når opgaverne skal løses, men du skal også kunne arbejde selvstændigt, have et godt overblik og være hurtig på tasterne, når der er travlt. Og så må du gerne have godt humør og være god til at grine sammen med os andre.

Om dig:

  • Du har en uddannelse som journalist, cand. comm. eller lignende
  • Du har erfaring med kommunikationsarbejde fra en lignende stilling og organisation
  • Du kan både lave video, skrive nyheder, lave opslag på sociale medier, og du ved, hvad der skal til for at lave den gode interne kommunikation.
  • Du er hurtig på tasterne og god til at få noget fra hånden, uden at det går ud over kvaliteten.
  • Du er en udpræget holdspiller og er villig til at gå et ekstra stykke for dine kolleger og arbejdspladsen.
  • Du har lyst til at gå på arbejde og bidrager positivt til stemningen i afdelingen.
  • Du har mod på at arbejde i en stor politisk ledet organisation med løbende forandringer.
  • Du er god til at få ideer og kan selv finde ud af at føre dem ud i livet
  • Det er et plus, hvis du har arbejdet med intern kommunikation, kampagner og medarbejdere som målgruppe.

Løn – og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og relevant faglig organisation. Du vil få arbejdsplads på sygehusene i både Kolding og Vejle.

Ansøgningsfrist, samtaler og tiltrædelse
Vi skal have din ansøgning senest onsdag den 10. juni – og du kommer kun i betragtning, hvis du vedlægger eksempler på dit tidligere arbejde – en artikel, et opslag eller lignende, som du er særlig stolt af. Vi beder dig også medsende et lille skriv om, hvad der for dig er de vigtigste elementer i god intern kommunikation.

Vi forventer at holde samtaler fredag den 19. juni og evt. 2. runde samtaler den 23. juni. Du skal regne med at løse en lille opgave i forbindelse med samtalen. Tiltrædelse forventes 1. september.

Yderligere oplysninger
Du kan læse mere om Sygehus Lillebælt – Patienternes Sygehus – her http://www.sygehuslillebaelt.dk. Du er velkommen til at søge yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte kommunikationskonsulent Søren Hygum Hansen på tlf. 61622454 eller kommunikationschef Cathrin Tromborg Bræstrup på [email protected] eller tlf. 24969280.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Kolding
  • Onsdag den 10. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Kolding over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2