Technical Writer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Langeskov

EXHAUSTO producerer og sælger ventilationsløsninger med produkter af høj kvalitet og med maksimal energieffektivitet – målet er at sikre optimalt indeklima komfort for brugerne. Vores produktportefølje udvikles til stadighed i et samarbejde på tværs af hele koncernen, så vi sikrer anvendelse af nyeste teknologi og deraf konkurrencedygtige produkter og løsninger, som skaber værdi for vores kunder.

EXHAUSTO er i en kraftig udvikling, og vi søger derfor en dygtig technical writer, til at indgå i vores tekniske redaktion i udviklingsafdelingen. I samarbejde med den faggruppeansvarlige for Produktvejledninger er det technical writers opgave at udarbejde og vedligeholde produktvejledninger for alle EXHAUSTO´s produkter.

Som deltager i udviklingsprojekterne, vil du indgå i et projektteam, og dine opgaver vil primært være at:

  • Udarbejde nye produktvejledninger, guides og anden dokumentation i forbindelse med udviklingsprojekter
  • Vedligeholde produktvejledninger for eksisterende produkter
  • Sikre styring af vejledninger, så seneste version altid er tilgængelig for såvel produktion, trykkeri samt online til salgsselskaber og kunder
  • Sikre produktvejledninger kan forstås af målgruppen og korrekturlæsning af dokumentationen
  • Koordinere oversættelser af vejledninger til fremmedsprog
  • Deltage i udvikling af håndtering/distribution af vejledninger
  • Aktivt opsøge teknisk viden fra dine kolleger, for løbende at sikre dig den nødvendige indsigt i produkterne
  • Udforske og implementere nye metoder for at forbedre administrationen af vejledningsdokumentation i de mange forskellige varianter
  • Være proaktiv og holde dig opdateret om lovgivning indenfor maskiner og maskinsikkerhed, og anvende denne viden til at forbedre vores dokumentation
  • Følge med i udviklingen indenfor vejledninger og indarbejde løbende forbedringer i vores dokumentationsprocesser

Erfaring og kvalifikationer:

Vi forventer du er rutineret til DTP og har erfaring med teknisk dokumentationssoftware og værktøjer.
Vi anvender MS Office, Framemaker, Adobe Illustrator og Photoshop samt DocCenterPro databasesystemet. Erfaring med de fleste af disse værktøjer er en fordel.

Som technical writer har du sandsynligvis en faglig baggrund i en teknisk uddannelse f.eks. bachelor i teknisk kommunikation, ingeniør eller anden teknisk uddannelse. Vi forventer, at du har erfaring med udarbejdelse af tekniske dokumentation fra tidligere. Du er selvfølgeligt skriftligt meget kompetent, og evner at formulere dig klart og præcist. Du skriver og taler engelsk på højt niveau, og det er en fordel, hvis du også kan tysk og/ eller fransk.

Vi arbejder i tværorganisatoriske projekter, så det er vigtigt, at du er god til at samarbejde. Du er en teamplayer med et godt humør, og du brænder for det, du laver. Du opsøger selv viden og informationer, og du deler gerne viden og kompetencer med resten af teamet. Din ansvarsbevidsthed samt professionelle indstilling sikrer, at det du lover, bliver overholdt.

Virksomheden tilbyder:

  • En spændende mulighed for at arbejde i en dynamisk og innovativ virksomhed.
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling.
  • Et positivt og samarbejdsorienteret arbejdsmiljø.

Løn forhandles individuelt og vil afspejle dine kvalifikationer.

Trives du i en udfordrende rolle, og besidder du de beskrevne kvalifikationer, så send din ansøgning via linket, hvis du er interesseret i stillingen.

Om EXHAUSTO:

EXHAUSTO udvikler og fremstiller højkvalitetsprodukter og -systemer til komfortventilation på alle anvendelsesområder - fra kontorer, butikker, skoler og institutioner til industribygninger, hoteller og sygehuse.
Med fokus på høje virkningsgrader og et energiforbrug, der sætter nye standarder for branchen, er EXHAUSTO blandt de absolut førende på området.

EXHAUSTO har produktion i Langeskov på Fyn og i Flå i Norge og har desuden salgsselskaber i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Koncernen har i alt 300 ansatte.

EXHAUSTO er en del af ALDES Group, en fransk international, familieejet koncern. ALDES leverer ventilatorer og luftbehandlingsaggregater samt anlæg til luftrensning opvarmning/køling af brugsvand og central støvsugning. ALDES-koncernen blev grundlagt i 1925, og med hovedsæde i Vénissieux nær Lyon beskæftiger koncernen 1.900 medarbejdere. ALDES-koncernen har aktiviteter i 60 lande verden over og har en førende position på mange europæiske markeder.

Læs gerne mere om virksomheden på: www.EXHAUSTO.dk og om ALDES på www.aldes.com



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Langeskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Langeskov
  • Onsdag den 18. oktober 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Langeskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Langeskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Langeskov over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0