Arkil søger tilbudskonsulent til Markeds- og tilbudsafdelingen i Lystrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lystrup

Kan du tildanne anlægsbranchens mest vindende tilbudsmateriale?
Har du erfaring med tilbudsskrivning, gerne fra en teknisk branche? Så kan du blive vores nye kollega i Markeds- og tilbudsafdelingen, hvor vi udarbejder tilbud på projekter indenfor Arkils kompetencer, i tæt samarbejde med interne og eksterne specialister.

Bliv en del af holdet
Som ny medarbejder i Markeds- og tilbudsafdelingen bliver du en del af en central funktion i Arkil, der assisterer kolleger i andre divisioner med udarbejdelsen af vindende tilbud på både hoved- og totalentrepriser for såvel offentlige som private bygherrer. Sammen med dine syv kolleger i afdelingen er du med til at styre tilbudsprocessen og udarbejde tilbuddene indenfor alle Arkils fagområder. Det sker i tæt samarbejde med de lokale afdelinger, der skal gennemføre det pågældende projekt, og ofte sammen med rådgivere og andre, eksterne specialister.

Din rolle
Din rolle bliver at indgå i de forskellige tilbudsteams og sikre, at de tekniske metoder og løsninger, der udtænkes af dine kolleger, videreformidles optimalt i hvert enkelt tilbud. Du bliver kommunikationsspecialisten, der omsætter metoder, processer, løsninger, kompetencer og værdier til overbevisende beskrivelser og fængende illustrationer, der lever op til den pågældende bygherres krav og forventninger. Du er med til at påvirke tilbudsstrategien, udtænke de kreative løsninger og præge arbejdsprocessen, der leder hen til afleveringen af et gennemarbejdet tilbud til den fastsatte deadline.

Hvem er du
Du har gerne 5 års erfaring med tilbudsskrivning fra anlægsbranchen eller en anden teknisk branche. Du kan være kommunikationsuddannet, med solid teknisk forståelse, eller du kan have en teknisk/ingeniørmæssig baggrund, med solide formidlingsevner. Vigtigst af alt er, at du er en dygtig kommunikatør, der kan skrive let og naturligt på korrekt dansk, har blik for illustrationer og layout, og formår at formidle et teknisk budskab klart og sikkert til de forskellige målgrupper/bygherrer. Er du tilmed stærk i skriftlig engelsk, er det et plus.

Som person er du en holdspiller, der naturligt bidrager til det gode samarbejde i de forskellige tilbudsteams, du indgår i. Du trives med, at der stilles krav til din indsats og dit engagement, og du er tilpas nysgerrig til, at du udspørger og udfordrer dine kolleger, når løsningerne skal udtænkes og budskaberne fastlægges. Derudover arbejder du selvstændigt og struktureret, og du formår at planlægge din tid, så du overholder både interne og eksterne deadlines.

Vi tilbyder:
  • Et spændende og dynamisk job, hvor du har stor indflydelse på opgaveløsningerne, og hvor der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling.
  • Gode og engagerede kollegaer, der samarbejder i et professionelt miljø, hvor vi gennem konstruktiv og direkte dialog – og ikke mindst humor - lægger vægt på at levere "kvalitet til tiden".
  • Ansættelse i en landsdækkende entreprenørkoncern, der favner mange fagdiscipliner.
  • Mulighed for efteruddannelse.
  • Attraktive pensions- og sundhedsordninger.


Ansættelsesvilkår:
Du ansættes som månedslønnet funktionær, og lønnen forhandles med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

Tiltrædelse:
Efter nærmere aftale.

Supplerende oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til projektdirektør Mads Kristian Andreasen på tlf. 2170 4614.

Kan du se dig selv i dette job, så send os straks din ansøgning, CV og relevante bilag ved at trykke på "Send ansøgning". Annoncen slettes, når jobbet er besat.

Bliv en del af en succesfuld entreprenørvirksomhed
Arkil er blandt Danmarks største entreprenørkoncerner. Vi har cirka 2.000 medarbejdere og en årlig omsætning på 3 mia. kroner i Danmark og udlandet. Med 80 års erfaring fra branchen bliver du en del af en stærk og succesrig virksomhed. Læs mere HER.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0b7055a0)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Lystrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Lystrup
  • Søndag den 14. november 2021

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Are you excited about telling great stories? Are you able to transform technical details into easy-to-understand content? And do you want to contribute to the green transition through effective com..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (praktik) i Århus

    Kommunikationspraktikant med sans for det visuelle udtryk Er du skarp indenfor kommunikation, layout og visuelle udtryk? Drømmer du om at afprøve den teori i praksis, du har lært på studiet? Så s..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Hedensted

    I denne rolle kombineres en klassisk kommunikationschef-position med et forretningsmæssigt ansvar for at drive og udvikle service- og kommunikationskonceptet til nøglekunder.Med reference til C..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Hedensted
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (vikar) i Århus

    Vil du stå i spidsen for den massive pressedækning - lokalt, nationalt og internationalt - af museumsudvidelsen The Next Level med den enorme kunstinstallation The Dome, a Skyspace by James Turrell..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Lystrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Lystrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Lystrup over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0