Studiejob i Aarhus: Community & Communication

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Midtjylland

Studiejob: Community Manager


Søger du et studiejob, hvor du skal arbejde med at engagere kunder gennem kommunikative indsatser? Er du idérig, og kan du lide at omsætte idéer til handling. Så kan du komme i betragtning til dette spændende studiejob i Aarhus.



Studiejobbet

I dette studiejob bliver din fornemmeste opgave at øge engagementet blandt virksomhedens kunder. Virksomheden fungerer som en forening ejet af de danske kvægbrugere og eksisterer for at servicere landmanden gennem behovsbaserede individuelle løsninger af høj kvalitet. Denne historie skal formidles både gennem intern og ekstern kommunikation. Du bliver tovholder på en række initiativer, som løbende skal eksekveres samtidig med, at du får en stor rolle i forhold til at tænke nyt og kreativt omkring, hvordan virksomheden kommer bedre ud med sine budskaber til målgruppen. Virksomheden har et velfungerende setup, som skal eksekveres. Dette kan blandt andet være ved at vedligeholde de eksisterende SoMe-indsatser, opdatere kundedatabaser med relevant viden og data samt skabe indhold til nyhedsbreve og hjemmeside. Ultimativ er målet med stillingen, at du driver det eksisterende arbejde, men også giver et frisk ungt pust til, hvordan kommunikationen kan løftes til nye højder. Virksomheden har et naturligt tæt samarbejde med deres kunder (som i sidste ende også er ejere), og ønsker derfor at engagere og involvere dem, sådan samskabelse af nye services altid er i øjenhøjde med deres situation og behov.

Dine arbejdsopgaver kan opdeles i 4 primære områder:

Vedligholdelse af kundedatabaser. Virksomheden er et videnscenter, som leverer informationer og data til kunderne. Dette kræver en administrativ indsats, hvor du skal vedligeholde store datamængder og sørge for, at dette er opdateret og tilgængeligt for virksomhedens kunder

Sammen med virksomhedens kommunikationsstab, som bl.a. omfatter en journalist til det tungere skriftlige arbejde, bliver din opgave, at designe budskaber til forskellige platforme. Dette kan være Instagram, Facebook, nyhedsbreve, blogs på hjemmesiden og meget mere

Være virksomhedens unge friske pust til kommunikationen. Kommunikationsverdenen er i konstant udvikling. Derfor vil en del af opgaven også bestå i at forstå målgruppen og igangsætte nye kommunikative idéer, så virksomheden følger de trends, som løbende opstår og eksekverer med kvalitet

Ad hoc opgaver i samarbejde med virksomhedens vicedirektør

Dine faglige og personlige kvalifikationer


Vi søger en dygtig studentermedhjælper, som brænder for at arbejde med at forstå kunder og kommunikere med dem i øjenhøjde. Det er vigtigt, at du som person kan lide at tage ansvar for dine opgaver og kan eksekvere dem selvstændigt. Opgaverne du kommer til at sidde med, har stor værdi for kunderne. Derfor er kvalitet i arbejdsopgaverne også et nøgleord. Dette er især vigtigt, fordi du får en hverdag, hvor du skal være med til at gøre kommunikationen mere levende og prioritere indsatser. Du skal være skarp til at forstå virksomhedens muligheder og kan lide at prøve nye ting for at forstå, hvad der virker i forhold til at engagere landmændende.

Virksomheden anvender Umbraco til drift af deres hjemmeside, hvorfor kendskab hertil vil være et plus, men ikke et krav. Dertil kommer at en grundlæggende forståelse for Adobe-pakken vil være godt at have eller alternativt forståelse for andre programmer, som kan være med til at løfte det grafiske udtryk i kommunikationen.

I forhold til stillingen, skal du gerne kunne se dig selv i følgende udsagn:

Du har energi og er løsningorienteret

Du er proaktiv og god til at sætte ting i gang

Du er god til at koordinere og tænke strategisk, sådan indsatser kan planlægges og eksekveres

Virksomheden


Du bliver som studentermedhjælper en del af en spændende virksomhed, som har gennemgået en stærk udvikling de seneste år. Virksomheden er førende inden for reproduktion og service af køer, og arbejder for at blive den foretrukne samarbejdspartner for landmanden. Formålet er at hjælpe til at optimere bedrifter og gøre en positiv forskel for bundlinjen. Din arbejdsplads bliver på kontoret, der ligger i Aarhus N, og du vil i dagligdagen arbejde tæt sammen med virksomhedens vicedirektør, hvorfor der hurtigt vil kunne eksekveres på gode idéer og nye initativer.

Ønsker du at søge studiejobbet, skal du igennem vores rekrutteringsflow, som du finder til højre på denne side. Hvis du vil høre mere om studiejobbet, er du velkommen til at kontakte Thomas Striboll på 60 17 86 80 / [email protected]



Søger du studiejob indenfor kommunikation i Aarhus, men er usikker på hvilke stillinger du kan besidde? Så se eksempler fra vores cases.

SE CASES HER


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 12.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Midtjylland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
16. september 2024 9
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 8
1. september 2024 9
31. august 2024 9
30. august 2024 9
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 8
20. august 2024 8
19. august 2024 8
18. august 2024 7
17. august 2024 7