Kommunikationskonsulent til Næstved Erhverv A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Kommunikationskonsulent med værktøjskassen i orden til Næstved Erhverv A/S

Næstved har spændende byudviklingsprojekter, et erhvervsliv der klarer sig godt, en kommune der hele tiden forbedrer virksomhedernes vilkår og et stærkt lokalt erhvervsservicetilbud i form af Næstved Erhverv A/S. I de senere år er der sket meget, , som har forbedret rammerne for de lokale virksomheder og styrket deres muligheder, og vi er blevet rigtig gode til at fortælle om vores arbejde og resultater.

Men vi vil videre til næste niveau

Vi søger en ny kommunikationskonsulent, som får ansvaret for at formidle og udvikle fortællingen om Næstved Erhverv A/S, vores tilbud til virksomheder og iværksættere, og den forskel, vi gør sammen med Næstved Kommune og det lokale erhvervsliv.

Dine opgaver:

• Markedsføre de mange tilbud, Næstved Erhverv A/S har til virksomhederne i Næstved – herunder eksekvere produktbeskrivelser og markedsføringstiltag.

• En indholdsproducerende indsats for at formidle de gode erhvervshistorier fra Næstved kommune.

• Styrke Næstved Erhverv A/S’ allerede gode image og kendskabsgrad i det lokale erhvervsliv yderligere.

• Kvalitetssikre tone, budskaber og indhold i alt, vi sender ud af huset.

• Strategisk og databaseret tilgang til udvikling af vores kommunikation og forskellige platforme.

• Opsøgende og proaktiv tilgang til den regionale og lokale presse.

• Formidle de mange gode resultater, Næstved Erhverv A/S opnår på egne og virksomhedernes vegne.

• Understøtte kollegerne i brugen af sociale medier m.v. til at markedsføre vores tilbud til virksomhederne, vores resultater og Næstved Erhverv som organisation.

Om dig

Vores nye kommunikationskonsulent skal have øje for de gode historier, evnen til at opsøge dem og talent for at skrive godt, hurtigt og målrettet til vores egne medier og til pressen.

Du skal have erfaring med erhvervslivet som målgruppe og kunne kommunikere sagligt og fagligt korrekt, uden at det bliver kedeligt.

Du får ansvaret for at brande Næstved Erhverv som organisation og sætte den ønskede dagsorden for Næstved som erhvervskommune. Ud over at være en produktiv kommunikationshåndværker skal du derfor også kunne fastlægge og udføre den strategiske kommunikationsindsats, som er en del af jobbet. Erfaring med pressekontakt er et plus.

Vi har fokus på at udvikle vores digitale kanaler og på at supplere vores skriftlige kommunikation med nye medier. Derfor skal du have erfaring med sociale medier i teori og praksis. Det er også et plus, hvis du har erfaring med animationer og video.

Du må meget gerne have et stærkt visuelt øje og erfaring med grafisk opsætning. Dels får du ansvaret for at producere invitationer, flyers m.m., dels skal du håndtere og kvalitetssikre samarbejdet med ekstern grafiker.

Kommunikationskonsulenten er en samlende figur i vores organisation. Du vil i større eller mindre grad være involveret i det meste af det, vi laver. Det betyder, at du skal kunne udvise fleksibilitet, når ting går anderledes end forventet. Det betyder også, at du skal være god til at prioritere opgaverne, planlægge og stille klare forventninger til dine kolleger om, hvad de skal levere, for at du kan lykkes.

Det er vigtigt for os, at du har dokumenteret erfaring med tilsvarende opgaver, og vi forventer, at du er ret selvkørende i jobbet fra første dag.

Det tilbyder vi

Vi garanterer et sjovt, spændende og udfordrende job, som du helt sikkert vil udvikle dig i.

I Næstved Erhverv A/S er vi syv ansatte, der alle brænder for at gøre en forskel for vores lokalområde. Vi går til opgaverne med stor seriøsitet, individuelt ansvar og klare mål for det, vi gerne vil nå.

Du får inspirerende og dygtige kolleger, der både stiller krav til hinanden og sætter en ære i at udvikle sammen, sparre med hinanden og give en hjælpende hånd, når der er behov for det. Såvel den personlige som den faglige udvikling er i fokus her hos os. Fællesskabsfølelsen er stærk, og vi er gode til at grine sammen og hjælpe hinanden.

Vi har alle vores individuelle ansvarsområder, og arbejdet er præget af frihed under ansvar og fokus på mål og evaluering. Tilrettelæggelsen af arbejdsopgaver og arbejdstid er præget af stor individuel fleksibilitet.

Du skal være indstillet på lejlighedsvist at arbejde udenfor almindelig arbejdstid, typisk i forbindelse med events m.m.

Der er i udgangspunktet tale om en fast stilling. Deltid er en mulighed, angiv gerne i ansøgningen, hvis det ønskes..

Arbejdsstedet er centralt placeret i Næstved by med parkeringsmuligheder lige uden for døren og i 5 minutters gåafstand til stationen.

Ansøgningsfrist

Vi skal have din ansøgning med CV og andre relevante bilag senest torsdag d. 18. august 2022 kl. 23.59.

Løn- og ansættelse

Din løn vil blive aftalt ved forhandling med udgangspunkt i din erfaring og dine kvalifikationer.

Du ansættes på individuel kontrakt i Næstved Erhverv A/S. Der er tale om en privatansættelse. Vi benytter Næstved Kommunes HR-portal til håndtering af indkomne ansøgninger.

Vil du vide mere om stillingen

Så er du meget velkommen til at kontakte direktør i Næstved Erhverv Rasmus Holst-Sørensen på telefon: 55885251 eller mail: [email protected]. Telefoniske henvendelser er velkomne i uge 32 og 33.

Om Næstved Erhverv A/S

Næstved Erhverv A/S er det lokale erhvervsfremmeselskab i Næstved Kommune. Vores formål er at skabe vækst og arbejdspladser i lokalområdet.

Næstved Erhverv A/S er stiftet i 2013 og er ejet af Næstved Kommune og det lokale erhvervsliv i fællesskab. Selskabet ledes af en bestyrelse bestående af tre byrådspolitikere og seks erhvervsfolk. Borgmesteren er formand for bestyrelsen. Næstved Erhvervs aktiviteter er forankret i Næstved Kommunes Erhvervsstrategi og nærmere defineret i vores årlige forretningsplan, som du kan se på vores hjemmeside.

Læs mere om os på www.naestvederhverv.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Næstved
  • Torsdag den 18. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Næstved over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1