Kommunikationskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Går du all in på digital kommunikation? Og elsker du at bruge dit tastatur til at forfatte tekster, som vi andre bare må læse? Så er det dig, vi søger til jobbet som kommunikationskonsulent i vores kommunikationsteam.

JobbetSom kommunikationskonsulent hos Aalborg Forsyning spænder dine opgaver bredt over både intern og ekstern kommunikation.

Din primære opgave bliver tekstformidling på vores intranet og hjemmeside, hvor du skal videreføre vores tone-of-voice. I dit daglige arbejde med tekstformidling på intranettet samarbejder du tæt med vores sekretariat og HR-team, der er leverandører på meget af vores interne indhold. Her skal du både vejlede andre i, hvordan budskaber kan formidles på skrift, ligesom du også selv skal forfatte gode tekster ud fra andres input.

I den eksterne formidling får du et tæt samarbejde med dine teamkolleger i Team Kommunikation og Design, idet vi arbejder sammen om alt fra konceptudvikling til eksekvering af kommunikationen på vores eksterne kanaler. Dine arbejdsopgaver bliver primært formidling på vores hjemmeside, men tekstforfatning til kampagnematerialer kan også komme på tale.

Det bliver din opgave at drifte intranettet og hjemmesiden på daglig basis – dvs. vedligeholde platformenes indhold (informationer i menuen) og den brugervenlige struktur/navigation. I den del af jobbet tager du afsæt i brugerens perspektiv og gør brug af forskellige UX-værktøjer.

Desuden kommer du til at arbejde med at
  • Opsøge historier i forskellige dele af organisationen
  • Understøtte sammenhæng mellem ekstern og intern kommunikation
  • Bidrage til konceptudvikling og formidling af kampagner
  • Vejlede kolleger i redaktionel og teknisk brug at intranettet
  • Motivere til, at vi kommunikerer mere via vores intranet
  • Vedligeholde andre interne kanaler (pt informationsskærme)

Om digDin uddannelsesmæssige baggrund ligger inden for digital kommunikation, og du har flair for tekstforfatning. Du har sikkert en kombineret kommunikations- og it-uddannelse fra universitetet, som du har lagt et par års erfaring ovenpå fra bureau, virksomhed eller offentlig organisation. Her har du arbejdet professionelt med et digitalt medie – bl.a. navigation, brugervenlighed og tekstformidling.

Derudover kan du vinge af, at du:
  • har forretningsforståelse og analytisk tæft
  • mestrer at dykke ned i brugerdata og omsætte det til forbedringer i den smidige brugerrejse
  • har drivkraft, er ekstrovert og positiv
  • ubesværet kan (om)prioritere dine opgaver, som nye behov opstår.

Sådan er viDu bliver en del af Team Kommunikation & Design, hvor vi arbejder med branding, kampagner, web, SoMe, design, internt kommunikation – ja kommunikation ud i alle afkroge og i et bredt miks. Vi har store ambitioner på forretningens og egne vegne. Vi vil med kommunikation gøre en positiv forskel for den grønne omstilling og understøtte Nordjyllands førerposition inden for bæredygtig udvikling. Blandt andet som en vigtig partner i Green Hub Denmark. Vi vil også understøtte en fælles kultur i Aalborg Forsyning. For kun skulder ved skulder kan vi give vores bedste bidrag til den grønne omstilling.

Med os på arbejde har vi hver dag et godt humør og en positiv tilgang til kolleger, opgaver og udfordringer. Omgangstonen er humoristisk og uformel, og så har vi alle lyst til at deltage socialt i arbejdspladsen. Det forventer vi også, du har. Udover det sociale er det vigtigt for os, at vi udvikler vores faglighed. Nogle gange sammen, andre gange hver for sig.Løn og ansættelsesforholdLøn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Vi tilbyder fleksible arbejdstider, mulighed for efteruddannelse, fitnessfaciliteter og kantineordning.

Jobbet er en nyoprettet, fast stilling på 37 timer om ugen. Arbejdsstedets adresse er Stigsborg Brygge 5 i Nørresundby – og på sigt Nefovej 5 i Vodskov, hvor Aalborg Forsyning samles inden for en årrække. En del af koncernen har allerede fast base i Vodskov, så du skal forvente at komme der jævnligt. Det er derfor nødvendigt, at du har kørekort til personbil.Interesseret?Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Marianne Jensen, telefon 25 19 94 81, mail [email protected].

Ansøgningsfrist er 12. sept. 2021 – vi forventer at afholde samtaler i uge 38. Ansættelsesstart er 1. november 2021. Vi informerer dig om tid og sted, hvis du bliver indkaldt. Du får afslag, hvis ikke du kommer i betragtning til jobbet. Du skal forvente at blive stillet en opgave, som skal afleveres inden samtalen. Opgaveløsningen vil indgå i den samlede vurdering.Aalborg Forsyning
Grøn omstilling og samfundsansvar er centrale omdrejningspunkter for Aalborg Forsyning, og vi er midt i en ambitiøs grøn udvikling. Med mere end 600 medarbejdere forsyner vi vores kunder med grøn og billig varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med bæredygtighed i højsædet – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at gøre Aalborg til et grønt testcenter inden for fremtidens grønne løsninger. Vi er organiseret i fire divisioner – nemlig Energi, Vand, Renovation og Service og er 100 % ejet af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.

Hos os i Service understøtter de øvrige divisioner, topledelse og bestyrelser i Aalborg Forsyning med drifts- og udviklingsmæssig support, analyser, beslutningsoplæg mv. Vi arbejder inden for et bredt felt – bl.a. HR, løn, arbejdsmiljø, strategi, jura, økonomi, kommunikation, lager, IT og kundeservice. Vi er kundernes primære indgang, og vi arbejder til stadighed på at give kunder en moderne og digital adgang til os. Vi er omkring 120 medarbejdere til at løse de mange opgaver og har vores dagligdag på adressen Stigsborg Brygge 5 i Nørresundby.


Fakta om Aalborg Forsyning

  • 600 medarbejdere
  • 65.000 kunder
  • Mission: Vi skaber tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer
  • 5 værdier: Tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling

Læs mere om vores arbejdsplads

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Nørresundby
  • Søndag den 12. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0